Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já se chci zeptat na techniku fim u automatů jestli to má smyls ale možná jo, možná ne prosím o radu
PS. vim že je to psaný nezastřihovat ale fim by měl způsobit víc než 2 vrcholy a tím by se mohl teoreticky zvýšit i výnos i u tak rychlého růstu
Prosim o radu skusenejsich...rastlinky uz pekne kvitnu,jedna sa o early durban,no vzhladom na maly objem kvetinacov..cca 6litrov sa velmi tahaju.Zastrihnute uz raz boli ale zase atakovali hranicu jedneho metra.Uz len koli objemu substratu by som ich chcel drzat nizsie s mensim mnozstom palic,o vynos mi neide.Mozem teraz na kvete smyknut vrcholove palice do polovice?
Tie spodecky uz boli otrhane predtym...a uz som aj sekol do polovice vrchy,predsa len ked som porovnaval velkost kvetinaca s tym rozvetvenym vrchom proste to bilo do oci a neviem ci by som to bez problemov v tom malom objeme substratu uhnojil
Najdi si tu na G "lámání". je škoda se o úrodu připravit, když jí můžeš jenom poštelovat do boku a jet vesele dál.
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Ono to do boku tlaci dost a takisto koli obmedzeniam s priestorom som to strihol....ale hlavne koli tomu aby tam nebolo mnozstvo riedkych palic,radsej menej a hustejsie...predsa len tie kvetinace obsahuju malo substratu....viem ze v kvete by sa nemalo zastikavat ale uvidime
Dobře ale pokut máš kvalitní geny a dobrej substrát, a občas tam kápneš nějaký ty živiny tak po ostříhání spodků bys měl mít kvalitní skoro všechno a nechápu proč jsi urval tu nejkvalitnější palici (vrcholovku) do pulky :p to s tim moc nejde do kupy co říkáš
ono to boli 4 vrcholovky ktore hnalo po predchadzajucom zastrihnuti a cele rastlinky s nimi vyzerali neforemne.Neidem na vynos,len sa s nimi tak hrajem ...dufam ze kvalitna genetika aj ked su to f3ky...early durban od zen seeds
mám dotaz na zkušenější ohledně zaštipování. Jedu poprvé indoor v green roomu 120*120*180 pod 600w. Mám tam 9 holek co si říkají ed rosenthal. Myslíte, že je to genetika, která se spíše zaštipuje nebo ne?
Pokud jel někdo eda, byl by jsem rád za jeho zkušenosti. Jel jsem 7 let out a tam jsem nikdy nezaštipoval. Díky
mám dotaz na zkušenější ohledně zaštipování. Jedu poprvé indoor v green roomu 120*120*180 pod 600w. Mám tam 9 holek co si říkají ed rosenthal. Myslíte, že je to genetika, která se spíše zaštipuje nebo ne?
Pokud jel někdo eda, byl by jsem rád za jeho zkušenosti. Jel jsem 7 let out a tam jsem nikdy nezaštipoval. Díky
Zdar, tady ti posílám nějaký vlákna lidí co měly ERSB pod lampou: