Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Konečně nastal ten správný čas, abych jako každý rok, nahodil pár fotek a detailů o mé skromné outdoor sezóně.
Napřed začnou quirellou....
Několik let sem mi nedařilo vypěstovat kytky, který by mě uspokojili, hlavně vzhledově. No a tuto sezonu se to konečně povedlo. S přípravou jsem začal už na jaře a ta obnášela: kvalitní flek, dobrá půda, prokypření a dodání živin.
To vše se povedlo.
Model: Killer Kush FV, Sweet Seeds
Hnojky: cererit v půdě, jinak pouze foliárně Fish mix od BioB.
foto1: Konec srpna
foto2: 4.9.
foto3: 4.9
foto4&5: 24.9
Tenhle den proběhla sklizeň. Počasí bylo nádherný, bylo teplo... Prostě sen.
Nevyskytlo se jediné ložisko plísně, což je super. Navíc sklizeň tohoto data je taky bombastická. Bohužel jsem v šiškách našel semínka... A to nemálo. Vychází to asi tak 1 semeno/gram. ALe žádný samčí květ jsem nenašel. Ostatní kytky, které byly asi o 40m dál taky měly semena, ale jen několik kousků. Takže nevim, co si o tom myslet.
A na závěr. Měl jsem možnost nechat změřit obsah delta-9-THC a CBD v laborce. Stanovení bylo provedeno dle uznané metodiky. Takže výsledky jsou ofiko a správný.
Bubba kush 2 od Humbolt california.. 2,1m
brzy zastiple, proto ulomené větve.. hnojení jen kompost ..výsev až začátkem června 2016 sklizeň 16 října, velký výnos a vynikající konopná mast z palic
Odor: směs lučního kvítí a lehce citrus v pozadí borovice, ve sklínce štiplavá směs koření
Chut: po nádechu lehce kyselost + vyraznější zem , v ústech se rozvine směsice zem + borovice
Efekt: Uvolnení tělesného napětí a tlaků - svaly, psychický klid bez stavu high, tlumící bolest, pošmoulanost - spánek
Early Top Tao - Top Tao seeds
kvalitní černá hlína, koňský hnůj, nehnojeno
Sklizeno 10.září, opravdu vynikající kytka do našich podmínek.
Seedbanka v popisu opravdu nelže, zasadil jsem začátkem června a 10. září jsem přišel sklidit. Bez plísní, bez škůdců, bez starostí...