Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja si myslim ze zatemnovat kvietku ktoru pestujete za oknom je zbytocne ... dlzka dna sa uz aj tak zacala skracovat a za oknom vam to dozreje aj v novembri ... tam nehrozia mrazy a pod. ako vonku ... ja nezatemnujem vobec ... ale nikomu nechcem zle radit tak robte ako chcete aspon to pre nas budu nove informacie a skusenosti ...
Cus hosi mate to fakt moc pekny akorat me docela udivuje vase drzost s jakou to vystavujete svemu okoli......
Na kamosa normalne takhle duchodci zavolali benga a jako mel z toho takovej provar ze to nikomu nepreju aby to zazil, ale rikam je to vase vec a preju vam aby ste to v pohode sklidily.....
Good luck
Horrigen-> je to faaakt nádhera...i když je to na očích, věřím, že to sklidíš...Musíš to sklidit, protože chápeš..nebudeš moct pořád kouřit ten můj model...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
Původní příspěvek od Wevi Horrigen-> je to faaakt nádhera...i když je to na očích, věřím, že to sklidíš...Musíš to sklidit, protože chápeš..nebudeš moct pořád kouřit ten můj model...
jen at si neco nekdo zkusi...zlamu ruce
ne vazne, myslim ze se nemam ceho bat, hlavne at jsou palice hustee
ja pro pesteni na parapetu za oknem preferuju truhliky pro pelargonie, zvlast samozavlazovaci. Je to poznat ve velikosti a zaroven moc mista to nezabere.jinak nechapu ten ker co ma horrigen v takovem kvetinacku .ty koreny uz snad lezou vrchem. Mohl bys dodat info o hnojkach a tak?dik
jj aj mna by zaujimali ( horigen ) ze ake hnojky pouzivas respektive ake si zatial na tuto kytku hnojiva uz pouzil ... a tiez by som to asi presadil do niecoho vecsieho napriklad vedra lebo z coho chces aby si rastlina brala ziviny ked bude rast...? cisto len z hnojiv? takysto sa zamyslam ci sa oplati rastlinky presadit alebo nie ... ale asi ak mas nejake dobre hnojiva tak mozno ani nemusis ...
mno tak ja ji teda presadim hnojim tim nejhorsim hnojivem - krystalonem, ted prave sem zacal krystalonem na kvet
jinak objem soucasneho kvetinace je problizne 6litru a okno je na jiho-zapad. rad bych se zeptal jake hnojivo by ste mi doporucili, nic draheho si ale nemuzu dovolit
no tak to si radsej niekde pozistuj ... ja by som asi pockal kym neprejde do kvetu a az tak by som presadil aby tie nove ziviny sli len do sisiek ... co sa tyka toho najlacnejsieho hnojiva na kvet tak by som ti doporucil kuracie sracky(zadara z babkinho kurniku ) ... je to dokonca asi to najlepsie hnojivo na kvet ... ak nemozes zohnat tie tak sa skus popozerat po meste po zemi na holubie ale to bude asi pracnejsie hehe
plagron by sis dovolit nemohl?alga bloom pouzivam ja a je to ok-zde jsou ceny v growshopu: http://www.growshop-ostrava.com/pro...p?id_kat=3&id=2
jinak kytku klidne presad doma kdyz neporusis koreny pri presazovani tak se kytka vubec nesekne ba naopak vyroste o mnohem vetsi kus zkus to peace