Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hulim denne jako kamna a vetsinou jointy
ale chtel bych rict ze jsem si prave dal uuplne lahodnej suchej drink prave pred chvilkou tak jsem si rikal jestli to znate (ale asi urcite jo ) no a pro ty co neznaji jsem celej ritualek nafotil
proste hada z hase tacek od piva sichrhajzka a pullitr do pivniho tacku pichnete sichrhajzku na ni hada a zapalite polozite do sklenice nechate ji naplnit cistym kourem a vysajete sklenici
Hustý, huliči se přetahujou, co je lepší... Ještěže na týhle planetě je zatim dost kyslíku na to, abysme měli co dýchat a aby nám ten zelenej matroš pořádně shořel. Pak už na způsobu konzumace nezáleží. Každý dle svého gusta...
Ale za sebe, nejradši mám jointy, po fajkách mě bolí v krku, na vaporisér nemám, suchý drinky (hash) to je jasný a třeba natahováky z PET lahví už nestíhám...
mno jak rekl SHAMANJAI...kazdy dle sveho gusta...ale ty pet flasky jsou des....nejen,ze se zahrivanim toho plastu uvolnujou dalsi karcinogenni latky (jako by jich v tom materialu,kterej kourime nebylo dost)..jeste to k tomu hnusne chutna...........no,aaale...kazdyho vec
už několit let kouřím jenom jointy, vyjímka potvrzuje, jakože když ke mě dojde sklo tak ho takz potáhnu, ale balení je balení, žeru tenhle rituál, balím 5krát denně, balím ve všední dny a osvátcích balím dvakrát tolik dvakrát větší..a tak, balim doma, balim venku, balim v hospodě, balim na ajylu, balim ve vlkau, balim na kole, balim v autě, balim na lodi akorát tam moc fouká..a tak...balim, kdzkoli mám něco měkkýho v ruce, ubalim to, jíydenky, lístky, účtenky, pořádový čísla na úřad...balim..řek bych, že jen balim a hulim..hulim a balim, balim při hulení nebo při balení hulim..tak to mám..a neštěžuju si
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
Já hulim nejradši ze skla... jointy mám taky rád, ale umím je ubalit jen za pomoci štětce a ten s sebou všude netahám... jednou se mně rozbilo sklo a neměl jsem papírky, tak jsem si vyrobil fajfku z alobalu a taky to nebylo špatný
nejvíc si pochutnám ze speka nebo z bongu...
ale prijde mi, ze u toho bongu je jistejsi ze si dobre zahulis, protoze obcas natrefim na model kterej je tak nehorazne hnusnej ze to proste ze speka nejde a kdyz se to pak da do bongu tak je to ok