Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to ked sme raz boli spraseny tak kamos tibor povedal jednu nesmrtelnu vetu na ktorej sa smejeme vzdy a to : "hej chalani, ale ja sem zapomnel ja sem sa nechcel zhulit "
"rozdiel medzi Cosntantinom a Matrixom je v tom, ze v tom prvom filme kijanu riiivs vedel wo co go od zaciatku, a v matrixe nevedal na zaciatku uplne nic a mal haluz"
... chvilkove zamyslenie...
"...ale nakoniec prisiel na vsetko a odletel..." ))
Oblibena hlaska naseho profesora na stredni:
Ale notak chlapi, co se mi tam vzadu tak smejete!!
Nebo z jinyho soudku:
Sem zhulenejsi nez je v kraji zvykem!!
Mokrejma detma nezatopis a gumovy ti vodskacou.. (=nenadelas nic)
Jeden zere buchty a druhej kouri travu.. (muj deda popisoval vnoucata)
i přez to ,že jsem hulil jen zatím dvakrát( hodlám v tom pokračovat) tak se můj okoralý mozek vybičoval pod vlivem thc k prvním hláškám.Stará (letos 14 jáří po svatbě) porád něco kecá. V palici mi prolítlo :co tady chrochtáš? musel jsem se začít neovladatelně smát..po pár minutách se mě ptala: kam mám dát ty flašky,nechtělo se mi odpovídat a hlavou mi proběhlo místo do pi.. třeba do vaginální schovky... HULENí pomáhá přežít v manželství ! Škoda,že jsem těch 14 roků jenom prochlastal...
no moj kolega "znalec " porekadiel a prislovi sem-ta vyplodi nieco vtipne...trebars
.... ten si ale nasral do hlavy - (nasral do huby)
....som chytil druhe husle - (chytit druhy dych alebo hrat druhe husle)
....a na jedneho politika vyhlasil - tak ten sa urcite nemoze bit do chrbta - (bit sa do prs )