Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 18 19 20 21 22 »
Autor
Téma 
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 305

kdyz sme byli vypukani jak prasatka tak kamos znicehonnic rika:..."to cigaro je strasne dobre"...."chutna to jako víno","jako šardoné".....

Old Post 26-07-2005 v 15:34 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaRceLeK
Nový Člen

Karma uživatele MaRceLeK - 0% Pěstitelská

Obecné kamos Příspěvek č. 306

to ked sme raz boli spraseny tak kamos tibor povedal jednu nesmrtelnu vetu na ktorej sa smejeme vzdy a to : "hej chalani, ale ja sem zapomnel ja sem sa nechcel zhulit "

Old Post 27-07-2005 v 12:20 PM
MaRceLeK je offline   Profil uživatele MaRceLeK   Find more posts by MaRceLeK   Foto galerie člena MaRceLeK   Click here to Send MaRceLeK a Private Message   Add MaRceLeK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 307

kamo: hele mas vohen
ja: sizavo.......... he jo.
škrt
tys mi spálil nosy v chlupu

Old Post 27-07-2005 v 13:01 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 308

OTÁZKA: "Káťo je tvoje nejlepší povahová vlastnost?"
ODPOVĚĎ: "Jsem tlustá."

Viva México!

Old Post 27-07-2005 v 15:17 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[walrus]
Stálý Člen

Karma uživatele [walrus] - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 309

hehe minule sme sa chlamali

"rozdiel medzi Cosntantinom a Matrixom je v tom, ze v tom prvom filme kijanu riiivs vedel wo co go od zaciatku, a v matrixe nevedal na zaciatku uplne nic a mal haluz"

... chvilkove zamyslenie...

"...ale nakoniec prisiel na vsetko a odletel..." ))

MUHEHEHE !!!

Old Post 28-07-2005 v 07:27 AM
[walrus] je offline   Profil uživatele [walrus]   Find more posts by [walrus]   Foto galerie člena [walrus]   Click here to Send [walrus] a Private Message   Add [walrus] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Karma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 310

Jede ci*án v autoškole a instruktor mu říká, co to bylo za značku?
Ci*án odpoví: hliníková vrátíme se

Kdo hulí ten umí
Outdoor 2005 by Thcmh *** Indoor BB by Thcmh - sklizeno
Kalkulačka spotřeby *** Kalkulačka výkonu
Maturita 2005 2kolo(září) *** Výroba pacháče
Komponenty sodíkových lamp - ZDE!

Old Post 28-07-2005 v 07:41 AM
Thcmh je offline   Profil uživatele Thcmh   Find more posts by Thcmh   Foto galerie člena Thcmh   Click here to Send Thcmh a Private Message   Add Thcmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Thcmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pelech
Stálý Člen

Karma uživatele pelech - 60% PěstitelskáKarma uživatele pelech - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 311

Oblibena hlaska naseho profesora na stredni:
Ale notak chlapi, co se mi tam vzadu tak smejete!!

Nebo z jinyho soudku:
Sem zhulenejsi nez je v kraji zvykem!!
Mokrejma detma nezatopis a gumovy ti vodskacou.. (=nenadelas nic)
Jeden zere buchty a druhej kouri travu.. (muj deda popisoval vnoucata)

Old Post 28-07-2005 v 22:59 PM
pelech je offline   Profil uživatele pelech   Find more posts by pelech   Foto galerie člena pelech   Click here to Send pelech a Private Message   Add pelech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prochy326
Nový Člen

Karma uživatele prochy326 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 312

de houska a spadne jí rohlík

Old Post 29-07-2005 v 19:17 PM
prochy326 je offline   Profil uživatele prochy326   Find more posts by prochy326   Foto galerie člena prochy326   Click here to Send prochy326 a Private Message   Add prochy326 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gustav makovec
Stálý Člen

Karma uživatele gustav makovec - 27% PěstitelskáKarma uživatele gustav makovec - 27% Pěstitelská

Obecné hulil jsem teprve 2* Příspěvek č. 313

i přez to ,že jsem hulil jen zatím dvakrát( hodlám v tom pokračovat) tak se můj okoralý mozek vybičoval pod vlivem thc k prvním hláškám.Stará (letos 14 jáří po svatbě) porád něco kecá. V palici mi prolítlo :co tady chrochtáš? musel jsem se začít neovladatelně smát..po pár minutách se mě ptala: kam mám dát ty flašky,nechtělo se mi odpovídat a hlavou mi proběhlo místo do pi.. třeba do vaginální schovky... HULENí pomáhá přežít v manželství ! Škoda,že jsem těch 14 roků jenom prochlastal...

Old Post 30-07-2005 v 23:22 PM
gustav makovec je offline   Profil uživatele gustav makovec   Find more posts by gustav makovec   Foto galerie člena gustav makovec   Click here to Send gustav makovec a Private Message   Add gustav makovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zapapa
Stálý Člen

Karma uživatele zapapa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 314

nikdy neni pozdě, chlape ženatej

Old Post 30-07-2005 v 23:25 PM
zapapa je offline   Profil uživatele zapapa   Find more posts by zapapa   Foto galerie člena zapapa   Click here to Send zapapa a Private Message   Add zapapa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FLiP.
Nový Člen

Karma uživatele FLiP. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 315

kamos:

"ty vole, me zhuluje ten smich"

Old Post 31-07-2005 v 23:05 PM
FLiP. je offline   Profil uživatele FLiP.   Find more posts by FLiP.   Foto galerie člena FLiP.   Click here to Send FLiP. a Private Message   Add FLiP. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 316

no moj kolega "znalec " porekadiel a prislovi sem-ta vyplodi nieco vtipne...trebars
.... ten si ale nasral do hlavy - (nasral do huby)
....som chytil druhe husle - (chytit druhy dych alebo hrat druhe husle)
....a na jedneho politika vyhlasil - tak ten sa urcite nemoze bit do chrbta - (bit sa do prs )

Old Post 03-08-2005 v 13:40 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 317

Dve nejpouzivanejsi:
"tak ubalime jeste jedno rozluckovy"
"jsem jak sklenenej jezek"

Old Post 03-08-2005 v 17:21 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
puzzle
Nový Člen

Karma uživatele puzzle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 318

blovací plány?

Old Post 04-08-2005 v 08:00 AM
puzzle je offline   Profil uživatele puzzle   Find more posts by puzzle   Foto galerie člena puzzle   Click here to Send puzzle a Private Message   Add puzzle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
waterpiper
Stálý Člen

Karma uživatele waterpiper - 14% PěstitelskáKarma uživatele waterpiper - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 319

Kdyz jsi zhuleny, neni co resit

Old Post 04-08-2005 v 21:53 PM
waterpiper je offline   Profil uživatele waterpiper   Find more posts by waterpiper   Foto galerie člena waterpiper   Click here to Send waterpiper a Private Message   Add waterpiper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele waterpiper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jubus_mulatek
Nový Člen

Karma uživatele Jubus_mulatek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 320

zkomoleniny : medvídek Pů (polsky údajně Kubuš Puchátek)---> Jubus Mulatek
Ferda Mravenec---> Ferda kypřenec
zapalovač ---> bomprdlávovač
popelník ---> homelník (popř. homelnice apod.)

Hlášky: Což takhle si sevřít nějakého rosomáka?

a já ted už nevim nic dalšího co sme s kamošema vyplodili za skvosty až si vzpomenu tak to sem dohodim ale je toho tak 23x víc než jsem sem ted napsal

Old Post 04-08-2005 v 23:44 PM
Jubus_mulatek je offline   Profil uživatele Jubus_mulatek   Find more posts by Jubus_mulatek   Foto galerie člena Jubus_mulatek   Click here to Send Jubus_mulatek a Private Message   Add Jubus_mulatek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:43 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 18 19 20 21 22 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-11-2016 - Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - 838 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás