Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Chuan Junior Já je chtěl jenom vytáhnout do výšky ..
Jinak ty větší už mám dávno venku pod pet flaškou ..
No co no, tak mam prostě originální nápady :P !
Svíčkama na hrob..ovšem pozor,s odrazovou folií..,simulovat slunce jo,nic originálnějšího na groweru opravdu nenajdeš..
Prosimtě,už sem nic nepiš,nebo se uchechtám k smrti..
Edit :
"Chtěl jsem je jen vytáhnout do výšky.. :-)))))))))))))))))
Chuane,děkujem,tohle vstoupí do dějin pěstování...stal si se nesmrtelným..
hej borec,klobouk dolů... tato fotka vstoupí do manuálu PČR,neboť připravila spoustu dealerů o živnost... z mého pohledu se většina konzumentů pro ten stav ,,chechtavosti,, koukne na tvoje fotky a nebude utrácet svoje peníze... co dodat K+
Díky Chuan.
Zlomil jsi mě a to jsem měl blbou náladu. Kam se hrabe ta naše zelená radost xD
Zkus blikačku vod kola, ta má modrobílé světlo. Svíčky nech na květ
Dobrý thread. budu sledovat =D
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
při spalování svíčky vzniká CO2 a ten kytičkám prospívá a pokud jsou ještě přízemné mrazíky tak si zabil 2 mouchy jednou ranou. já bych si to nechal patentovat. na první pohled to vypadá komicky ale co by za to dali groweři kterým kytičky pomrzli a přitom stačí tak málo.