Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Predstavte si nadobku v tvare kuzela. Hrot by samozrejme smeroval smerom nadol, takze s postupnym odparovanim by sa vsetok produkt sustredil na jedno male miesto.
Dobrej nápad , člověk ušetří 12 stovek. Vyzkoušel jsem originální produkt( honey bee maker) a místo tabáku ale doporučuju přidat na prach nadrcený paličky. Tak budeš mít vlastně čistý hulení.Jo a vypařovat rozhodně na talíři, nebo něčem velkým plochým, protože , jak píše už snark, stáhneš to žiletkou jako prd - -ze skleničky to nedostaneš a postupně se z toho wopícháš xmrti!!!
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
a nemyslite ze je v tom butanu nejaka primes? protoze kdyz toho trochu nastrikas treba na cernej textil tak tam zustane bilej flek (nemyslim vodu ze vduchu zkondenzovanou zmenou tlaku a teploty). Mozna by bylo lepsi pouzivat CO2 nez C4H10. Oxid uhhlicity se pouziva bezne k prumyslovejm extrakcim
bigfoot: o co jde? ... duplicitnich threadu je tu hafo
kdybych hledal butan extrakt tak by me vazne nenapadlo lezt do tematu "Co delat s plesnivimi palicemi"
V poho. Mne jde jenom o to, ze se to tu neobjevilo jako celek, nez jsem to sem napsal ja a napsat nekde to tu je, ale ne v celku.... na zamysleni nemyslis?
A kdybis kledal butan extrakt, tak nenajdes ani made home hasis
A vubec nevim, proc hasis, kdyz ten ma jinou konzistence...
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
zdravim zjistil sem ze nemam doma zadnej plyn jak sem se zprvu domnival a tudiz resim problem a nasel sem propan-butanovou bombu jak ji vozi plynaci a chci se zeptat jestli by se nenechalanejak vyuzit dyztak sem nekdo neco postnite ale nevim jak udelat jestli by to teda z ni slo tak velky tlak prootoze mych to musel poustet jak byli ty horaky tak nejak podobne nevim dik za rady ale spis to je picovina
kudre ja si taky myslim ze to je spis blbost nez ze by slo ja jen ze sem doma nemel ten plyn ale vecera sem si ho privezl z hypern. takze dnes to pujdu vyzkusit po explozi sem postnu jak a hlavne co stalo za vysledkem
Storm>
''dickfoot
Ja jsem podle tebe zloděj?Co jsem ti ukrad?Co tě sere?Máš komplexy z toho že jsem vymyslel vychytanější způsob, nebo z toho, že dostávam k+ a ty ne?Tvuj zpusob je neefektivní a zbytečně složitý.Vsadim se, že spousta thc je nasáklá v tom špuntu.A zkoušel si, jestli je ta plastová trubka z plastu, kterej neleptá butan?On je totiž organický rozpoštědlo a rozpouštědla rády rozpouští plasty(ředidlo).Ono hulit thc + plast, asi žádná dobrota.
Navíc ten příspěvek jsem měl předepsanej už od jara a extraktor jsem sestrojil minulou zimu, tak se uklidni.Nebudu ti dávat k- , k tomu se nesnížim.'' ??????????????????
Ja jsem znamej, ze rozdavam vecinou K- a nestydim se za to. Je to predce ma volba a moje hodnoceni nekoho jineho. Napis neco co tu jeste nebylo a dam ti K+ a budes spokojenej.
To ze te nekdo karmuje a mne ne je mne osobne tak ulne jedno. Nechodim sem proto, abych mnel naky kostky po nickem. Jsou i lepsi duvody.
inak tym stlacenim sa z toho propan butanu stava kvapalina -- fyzika 6.ročník základnej školy. inac podla mojhoho osobneho nazoru by to malo ist aj z tej bomby lebo aj v bombe aj v naplni do zapalovacov je propan butan sa mi vidi, ale nie som isty
Propan-butan vo velkych bombach je kvapalny a podla mna by sa dal pouzit na extrakciu,a to aj vo velmi velkych mnozstvach materialu-radovo kilogrami.
Ine je to uz s jeho cistotou,ale aj s tym by sa nieco dalo robyt.Pri troche namahy je mozne vyrobyt takmer profy zariadenie na vyrobu velkeho mnozstva toho oleja,hasisu,ci ako to mam nazvat,ale verim ze o to tu nikomu neide,lebo to uz zavana predajom.