Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To je pravda, pokud ji máš ve vhodně připraveném substrátu, bylo by ještě příliš brzy, aby trpěla nedostatkem živin. Proto ještě napiš, jaké složení ten substrát má (procházel jsem tvým threadem a nikde se tam o tom nezmiňuješ). Předpokládám, že pH už jsi zkoušel a nebyl to původ problému, je to tak?
cau kadafi, taxes jedinej kdo mi neco odpovedel, tak ti sem taky prispeju -mel sem stejnej problem, v hydru, prave sem zmeril ph a mel sem tam normalka ph asi kolem 4.0 (proste akvarijni ph test uplne cervenej .. rikal sem si ze ph to nemuze bejt, protoze roztok vzdycky predem upravuju na optimalnich 5,8- 6,2 .., ale zda se ze mi ho neco ve skrini snizuje, a to drasticky rychle. nevim jestli kokos ve kterym to ted mam (driv rockwoll, ten mi to zas brutalne zvysoval), ale je to husty. s hlinou je mereni ph trochu blby no ..
vlastne jsem ph nikdy nezvysoval, ani nevim co se na to pouziva .. vzdycky jsem mel naopak problem ze se postupne zvysovalo, takze jsem jen lil kyselinu .. ted jsem proste starej roztok vylil a nalil novej a uplne je videt jak se behem par hodin kytky zotavily
Cece, Kadafi, me to tohle nedela a mesic jsem nehnojil vubec, jenom cista odstaha voda z Zelivi. Presazuju teda castejs, nerostou moc rychle, ale to se mi i hodi.