Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele.. já sem strojař a vim, že ze všech ušlechtilejch slitin se nic neuvolňuje - jakákoli ocel je na fáju parádní. Ale... - v zimě voser, lepí a v létě voser.. pálí. Takže klasika dřevěná.... neboj... - dříf buesh mít rakovinu z něčeho jinýho než z žehnutý fáji
Já dělal z násady na kladivo, ale to asi bude taky napustěny co? To mě nenapadlo, ale zase bude to nasáklý jen na povrchu a stěně se řeže, brousí, takže zas až tak hrozný to nebude ne? Ale napadlo mě co pak celou fajku "naložit" do extraktu z rostlin=>extrhovat s lihem a pak jí tam na den namocit, vyndat nechat vyschnout (jinak uhorite ), mno voňavá dýmka...
Zatim mě napadá jenom levandule, mno skořice, hřebíček, ale z těch nevim esli se do lihu exhtrahuje.
Budu muset najít fajenu...
Mno ja ty powiem ako som prvu fajku robil ja...
presne tak isto nasada z kladiva ale je dost na pixu. dam ty radu ako robit klavitne a dobre fajky alebo chyvasi.Zozenies si kus drewa samozrejme kvalitneho... Navrtas si vrtakom aspon takou 10 a viac dierku ako na kotol tak isto na chyvas.Potom navrtas dirku na spodok teda ako na cast cez ktoru vdychujes.... to tak 5/6 ale zalezi na tebe.Chyvas potom navrtas z druhej strany vrtakom o 2 mensim ako kotol.Rozmery a hlabky musis urobit sam podla vlasneho uvazenia.A teraz to najdvolezitejsie najprv ty powiem pre fajku potom pre chyvas.Fajku musis z vrchu trosku nabrusit asi tak na 5 cm ale tak aby sa ty to neodtrhlo potom to upevny do vrtacky tou castou odpil vsak pred tym zvysnu cast materialu a trosku to okresaj.Zapny vrtacku najlepsie su velke krydlove ale tie asi nemas ak sa ty da nastav rychlost tak do 250 otacko a zber si pilnik s hrotom.Potom prikladaj pilnik hrotom k drevu a tavruj si fajku ako xes na zaver vyhlad smirglom a fajku mas zo vsym vsude za 30 minut ak si zrucny hotovu a pomerne dobru.Pri chyvase platy to iste ibaze nenapylis/nenabrusis 5cm ale na uchytenie jedoducho pouzijes srob ktory upevnis do vrtacky a mas to.Uz si len vyber drevo....
No, já sem taky strojař. Před týdnem sem si koupil mosaznou trubičku, páč mi učarovaly vodnice, pod vodou stočený do šroubovice Mosaz má proti sklu lepší tepelnou vodivost, takže čhoud valící se do mé tlamy bude krásně chladivý
Jen potřebuju do prde** jemnej písek, abych tu trubku vohnul a vona se nesplácla
Jen kotel asi udělám z hliníku. A samozřejmě skleněnou flašku
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
postupoval som dost podobne, ako to popisoval Ageof ... ale s tym, ze som to robil na sustruhu ...
inak sosacik som robil tiez z mosadze, ale kedze je to kov, tak sa mi s tym pracovalo daleko lepsie, ako s drevom .. aj ked mam v plane nieco drevene vyrobit ..
inak Hyena ... ako to vyzera s tou srobounicou pod vodou ?? .. neviem si to dost dobre predstavit, ale tiez mam rad vodnasky, co dobre chladia ...
Vono železo je skoro stejný... Lepší by byla keramika, ale potřebuju je třeba někdy rozdělit a vyčistit... takže závit. Kámoši si ve Škodofce (MB) dělali fáji z uřízlý sifo bombičky, na kterou napájeli mosaz trubičku...
Zkoušel sem to hulit s nima, ale chce to rukavice, páč je to teplýýýýýýý
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
neni to sice dymka,ale da se pres to hulit na sucho,ale i pres vodu
1.obr.cela dymka (jestlli se to tak da nazvat)
2.obr.dolni cast se da odsroubovat a naplnit vodou
3.obr.kotel je pekne velkej
zajmavý zařízení, podle velikosti ale asi vcelku nemobilní (kolik to váží?). chce to mít velkou kapsu...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Já si vyrábím fajfky,šlukovky z třešňového dřeva.Nejlepší jakou jsem kdy vyrobil byla z jalovce.Můžeš vyrábět i z břízy, která má nemoc.Projevuje se to výrustkama ve tvaru takových boulí.V tomto místě je dřevo velmi tvrdé a neprohořívá tolik.
Každou fajfku vymažeš medem a postupně zakuřuješ.Až oběvíš hmotu připomínající smalt či glazuru,nemusíš už vymazávat.Fajfka by měla být zakouřená a neměla by více prohořívat a tudíž kazit chuť kouřené pochutiny.
Dle mého názoru je velice vhodným materiálem rovněž keramika a porcelán.O skle nemluvě.