Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ja zase nie som až tak často ako by som chcela, lebo chodím sem iba keď som v robote a to sa nedá byť v robote stále nahúlená...
No ale minule som bola pekne v prdeli ( strašne som sa nahúlila s kolegyňou) a snažila som sa tváriť strašne nenápadne pred ostatnými, len som čumela na monitor a dúfala, že nikto nebude odo mňa nič chcieť...
bohour: jsme asi tak stejně staří, a můj sen je taky nepracovat. ale to je bohužel jenom sen . důvod proč pracovat je získávání penízků na ostatní věci (koníčky, dárky, pěstění atd.). víš co se říká: bez práce nejsou koláče
"To Wimpy" Ja chodím ešte na VŠ a popritom pracujem v jednej realitnej firme- stavajú administratívne a obchodné budovy a ja tam pracujem ako asistentka na ekonomickom oddelení. Čiže som hlavne sedím za počítačom, občas niečo urobím a potom dosť chodím autom po daňových úradoch, sociálkach a tak podobne odnášať nejaké veci, čiže nič pričom by trebalo moc rozmýšľať a hlavne sa dá pritom dobre nahúliť...
O velký přestáfce hrajem na babu anebo si hrajem na indiány a kovboje woe
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."