Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj..den 50.
Slizen se kvapem blizi,vesina velkych listu uz zloutne,pestiky jsou stale ve vetsine bile,trichomy uz semtam mlecne,koreny velmi prekvapive bile,naježene.Teploty drzim na doporuceni nizko (23 den/16noc),vlhkost do 55%.
Zahledl jsem na signalizacnich deskach par smutnic...nic co by stalo za pozornost v tomhle veku rostlin.
K te automatizaci..jde pouze o zalivku,hlidani hladin teplot a vlhkosti v ramci odtahoveho ec ventilatoru can-fan a controleru tehoz vyrobce,mimochodem velmi presneho s nastavitelnymi hysterzemi v jednktkach procent.
Sklizen nas zanedlouho ceka a nedokazu odhadnout kolik casu zabere..den..tri...pet...Pouzijem zakladni table trimer a budem na to tri s tim ze rovnou bude probihat likvidace rw,dezinfekce truhliku,kapilarnich rozvodu a nasledne ulozeni novych rohozi.Po sklizni a mechanickem vycisteni pestebniho prostoru bude nasledovat Ozonove cisteni od vsech patogenu.
Vim ze fotky za moc nestoji a neni moc z ceho usuzovat,ale jen tak mezi reci..zahajuji tipovacku vynosu..
Muj tip 15kg.
Dekuji za pozornost..konec hlaseni🌱
Zdravicko pratele a growsledujici..sklizen je jiz za nami,neskutecna makacka 16 h denne/6 dni v kuse..kopce vetvi a listi poslouzi jako vstupni surovina na vyrobu krmeni pro sudokopytniky.Rw bude oddelen od igelitu a vse ekologicky zlikvidovano ve sbernem dvore.Mokreho,trimem zpracovaneho materialu bylo 94kg a nyni se vse susi v odvlhcovaci kontrolovanem prostredi.
Odhady vynosu se velice lisi pestitel od pestitele...od 12 do 20kg..obe tyto hodnoty povazuji za pekne,vzdy to muze byt lepsi i horsi.
Hodnoty z laborky jsou CBD/THC -7.08% : 0.12%
Email pro pripadnou spolupraci je tep.hemp@gmail.com
Diky za pozornost.
pekne....
z trim odpadu budes aj nejako zberat / delit krystal?
pocas growu bol aj niekto zo statnych organov na kontrolu?
Tie hodnoty z labaku funguju ako? ze ty nieco vyberes a im posles...vysledok potom staci pre stat , alebo si robia nejake svoje vlastne dalsie rozbory?
To psyweed:trimu bylo asi 10kg mokryho a jiz se susi na olejovy extrakt pro kamarady/vlastni uziti a kamarad si vezme na maslo a z neho bude tvorit vynikjici cbd"babovky na export..jen z nozu trimeru jsem sundal 10cm!! kulicku ciste pryskyrice.
S celniky jsem mel hovor z duvodu moji karanteny a bylo mi sdeleno ze jim staci to co jim v kopii ze zakona posle laborka a oznameni o vysadbe/sklizni slouzi v podstate pro interni zalezitosti policie a pro pripad podezreni z trestne cinnosti.Navstivit me nikdo nebyl krome spratelenych pestitelu,coz nas velmi potesilo..fajn lidi
Poslal jsem cistou stredne velkou,asi 3g suchou palicku.Je mozne posilat i mokry material..neni to problem.
hezka pestirna a kytky!
nemohl bys prosim udelat v pestirne fotku papirku se svym nickem ?
V te stejne mistnosti s vybavenim na pozadi, popr. s kytkama?
Nejlepe takovych fotek aspon 2-3 Diky
Slunce83..velice me tesi tva neduvera,zitra zahajuji uklid rohozi a predat zbytkovy zeleny material,bohuzel pouzivam jen Volcano,,ale napisi svuj nick treba na rohoz evidentne jsouci v pestirne👍.
Takze sklizeno,uklizeno..material schne pomalu.A dalsi kolo uz pomalu startuje.Toto tema samozrejme doplnim prispevkem o kvalite,chuti a vuni vyvyjejic se v case...a take vysledne vaze.