Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslim ze to zase netreba prehanat, staci to dat do zeme niekedy v aprily, totiz ja mam skor opacnu skusenost, tie semena ktore vypadnu na jesen su skor take male tenke zmrdiky a vecsinou ich hned vytrham nech tam nezavadzaju
Já si myslim,že když to dáš do země na podzim,tak to asi bude přirozenejší,a vyrostou hlavně ty geneticky silný kytky(evolution,morpheus),ale stejně se musej otevřít až na jaře,protože by musely zmrznout tim,že by nasály vlhkost ze země.na druhou stranu je zase fakt,že asi odstartujou co nejdřív to de(oproti jarnímu sázení semen přímo do země,který regulujem mi
tak za ta léta se mi ještě nestalo, že by mi něco vyrostlo z vypadlého semínka. možná taky proto, že půdu na podzim vždycky pořádně obdělám a připravím na příští rok
PisOne ty myslíš že bych měl začít hledat své políčko už ted a zrejt si ho ??
nebo nějak připravit pls napiš jak a kdy ? please nikdy sem to nedělal pole sem minulej rok hledal až na poslední chvíli...což asi taky neni dobře.
No já nevím ale předpěstovávat nebudu skusim to zasadit rovnou do pudy když bude dobře prohnojené a bude obsahovat perlit tak něco vyroste ne je to vlastně to samé jako doma za oknem akorát se hrozně bojim ptáčků aby mi to nevyzovali.....
wowek: nikdy jsi si nevšiml, že zemědělci si pole připravují už na podzim? jasně že je lepší si půdu na podzim připravit a na jaře zasít do kvalitní půdy. na podzim to jistě oceníš.
ja sem se nikdy vo zemědělství nestaral ja na to dycky sral měl sem svuj 2g pytel v kapse a to mě těšilo ale peníze došli tak se ted začínám zajímat.....
jak dlouho to asi tak musím doma předpěstovávat než je vhodné to át ven a jaký by to mělo mít podmínky ?? všichni to maj v malym květináčku za voknem a akorát zalejvaj musí to mít asi hodně světla co ?