Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem to nevydržel a uštípnul si první větev .Jinak zkusím riskovat a přes trvající zimu nechám kytí ještě do pátku venku.Mrazíky zdá se kytí
neublížily , pouze to asi urychlilo zrání . Krásně se obaluje krystaly.
poslední upload
kytička všechny nástrahy přírody přežila a tak jsem ji v pátek sklidil.Jak je vidět na fotce listy už , pravděpodobně vlivem mrazu začínaly uvadat.chtělo to možná ještě týden , ale v tomto počasí je div , že to vůbec dozrálo a nechytlo plíseň.Říjen nebyl nic moc a nepřál bych Vám ty nervy jestli to kytí přežije.
S výsledkem a množstvím jsem vcelku spokojen , ale teď už vím , že to mohlo být ještě lepší !!!!snad příští rok!!!
na fotečkách kytí těsně před sklizní , po odstranění sekundárních větví , pár detailíků a pohled do sušárny.
ps:výška kytí 160cm , dle mojí manželky vhodná okrasa každé zahrady