Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tu máme 19. den 18/6 a dnes přepínám na 12/12 a navyšuji na 600W HPS. Kytky jsem se snažil ohýbat, teď už vše sundáno a přemýšlím, že pak nahodim síť jen pro lepší koordinaci vršků kam budu chtít, mám ji pčipravenou, jinak vyndal jsem zvlhčovačku, tak je tam nějak moc místa najednou, + je tam jeden mrzák, co se prostě sekl na růstu má asi 5 pater, ale dohromady má cca 12cm prostě nejede nevětví se nic. Asi ho vyhodim ven nebo nechám dojet at si dělá co chce no.
Teploty držím v klidu Max mám 28-29 Stupnu u té 600W za světla a ve tmě cca 18-19. Vlhkost bez zvlhčovačky je okolo 44-49%.
pH zálivky je 5,6-5,9 a EC s mou vodou co má základ 0,5 ec dávám tedy 2,2 EC konečné zálivky, když odečtu vodu a minerály ze základní vody tak je to 1,6-1,7 EC a kytky se zdají být v pohodě i barva snad v cajku můžete posoudit sami.
Mám už od zítřejší zálivky přidávat Booster od canny nebo je to zatím zbytečné? Když teprve přepínám. Jinak dokoupil jsem od canny PKčko, až bude potřeba.
Poslední zálivka byla čistě bez Enzimu i kořeňáku, jen čistě hnojky A+B, teď dám zas nejspíš s kořeňákem. I když kořeny už vykukují dole z květináčů.
jinak na hodnocení toho odtahu... pffff síla atd super, ale??? ten hluk? strašný nevím co to je, někde jsem četl že to dělá ten termostat či regulátor, ale hučí to jak debil. Tok vzduchu slyšet v tom Sonu není vůbec, ale ten venťák, to je mazec, další kolo ho nějak zkusím odhlučnit a nebo ho hodim z okna. Hluk přestává až okolo 85-90% Ale to už je celkem zbytečné si myslím zatím.
Čus farmo tak jak to čtu jsem rád že jsem do toho ventaku nešel v Elektru a technice jsem něco psal o odhlučnění tak na to když tak mrkni. Kolik cm mají holky v průměru před tím přepnutím?
Původní příspěvek od someone.noone Čus farmo tak jak to čtu jsem rád že jsem do toho ventaku nešel v Elektru a technice jsem něco psal o odhlučnění tak na to když tak mrkni. Kolik cm mají holky v průměru před tím přepnutím?
Oukej kouknu pokud to najdu Hele jinak mají cca 25-30 cm bez ohybu, takže čekám, že asi pěkně vylítnou i když nevím, tento model jedu prvně
jen bych se optal, má smysl dávat ted do boxu ten CO2 Bag jak prodávají? dík za info.
Ahoj, Děkuji to jsem rád, ale jediný co, tak když kouknu na vlhkoměr a na max a min údaje tak občas tam skáče vlhkost až k 90% což je masakr, Ale to jen když mají tmu. Dost se rozrostli a i listů mají mraky, jen nevím, zda je už od spodu holit nebo jim ještě nechat čas, abych je zbytečně nějak nebrzdil. Ty velké listy se snažim vždy nějak ohnout, aby nevadili menším vrškům pod nima, takže ty velké vezmu a ohnu je jen rukou pod vršky
Jojo, jediný tak je tam ten mrzák v pravo pak trocha místa po zvlhčovačce, příští kolo ale vím, že budou všechny květináče stejně velký a na růst na 100% zvlášť lampu no. Bojim se, že mě to ale i tak přeroste, uvidím na kolik pujde zvednout pak světlo max no.
Jinak dnes večer dám zálivku jen Enzimy a čistá voda kvuli tomu minulému výtoku EC 2,8...
Tak po dnešní zálivce 10L vody + enzimy a pH vody bylo 5,8 ec 1,2 ale na výtoku už bylo pH teda stejné, ale EC opět vylítlé až na 2,8... Myslíte, že je to bude cajk?
cca 3L vyteklé vody jsem z flexiny odsál...
ja mam herecky myslim 10 dni prepnute a este som spodky neholil .. urobim tak az sa zastavia co by sa mali o par dni .. tie velke listy ohybam/ schovavam rovnako
a to ec by som az tak neriesil, ocividne to zvladaju v pohode .. listy sleduj a tie mas pekne zelene .. az im bude vela zacnu sa palit spicky .. a ten teplomer/vlhkomer mas v podstate pri zdroji asi preto ukazuje taku vlhkost .. skus ho popremiestnovat ci bude ukazovat rovnako ..
Ahoj bando, tak jsem zas tu po týdnu s nějakým updatem ať vidíte nějaké změny.
Posuďte sami, jak se holky změnili, vytáhli nebo jak se jim daří, můj názor je, že příští kolo asi přepnu dříve
Holky maj 13. den 12/12 a mají 50cm
pH - 5,8-6,0
EC 2 - 2,1 CANNA COCO A+B , Boost, Cannazym ( ted budu dávat asi už pravidelně )
Rhizotonic už nedávám vůbec, a PK 13/14 zatím také ne, kdy by jste doporučili nasadit?
Teplota Světlo 27,-29 stupnu, Vlhkost okolo 55%
Jsou fakt hoodně listnatý, maj jich hromadu, ale ono tam je dost kytek no doporučujete stříhat třeba ty velké listy? zatím je ohýbám to to jde dospodu, aby nestínili paldám, co už pomalu vylézají.