Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včera to byl přibližně 35. den od semínka a box jsem přepnul na 12/12 Tudíž dnes je to 2. den květu
Kytičkám se daří, už jsem měl problém se žlutými spodními listy, ale bylo to nedostatkem živin, začal jsem do každé zálivky přidávat 2ml Biogrow a teď už i 1ml BioBloom a 1ml Topmax a žloutnutí ustalo. Každá kytka má okolo 10 vrcholku a snažím se je drátky držet v jedné rovině. Síť nakonec asi dělat ani nebudu, dvě kytky zvládnu drátky.
Dnes je to 13. den květu a pomalu se začínají tvořit bílé paličky.
Teplota se pohybuje mezi 25-30°C v noci okolo 20°C
Kazdy třetí den zalévám dohromady 750ml balené vody a přidávám 1,5ml/1ml/1ml Bio Grow/Bloom/Topmax
Bohužel zespodu pomalu stále zloutnou listy, na chvíli už problém ustal, ale bohužel je tu zas. Už jsem utrhl tak 10 žlutých listů z každé kytky.. Připojuji foto, snad někdo pořadí co s tím.
Ještě bych chtěl sdělit že Pacháč z PC větráčků funguje na 100%!
Oh, myslel jsem, že takhle listy žlournou až později v květu. Už jsem z toho začínal být docela nervózní. Dokonce si mi zdál i sen jak mi zežloutla celá kytka a já to skoro obrečel. 😄
Dost jsi mě uklidnil, doufám že tomu tak opravdu je.
Zdarec Borci,
Opět se hlásím s reportem současné situace.
Kyti mají momentálně 19. den květu a paličky krásně nabývají.
Bohužel mě stále trápí problém se žlutými listy kterých od spodu stále přibývá. Navíc už to nejsou jen listy na které nesvítí, ale i ty které mají přímý výhled na výbojku.
No krásně ti to jede . Ty dolní žluté listy můžeš normálně utrhat. Obecně když už má kytka hodně listů můžeš ty spodní utrhat, jelikož nad nimi jsou větší, které jim stíní. Dole můžeš otrhat i pár zelených listů, kytka nebude tak vytížená a bude víc vyživovat větve s květy.
Dolní žluté listy otrhávám, děsí mě ale že žloutnu i ty které jsou přímo na světle, na fotkách je vidět přímo jak to vypadá v boxu a jsou vidět žluté listy na které normálně svítí výbojka.. To musí být nějaká moje chyba určitě ne?
Možná se spalují o to světlo.Zkus je dát dál. Nebo nedostatkem nějakých živin, zkus vygooglit prvek, který to způsobuje, nejsem si teď jist možná to je dusík .
Je to jen 100W a jsou od něj fakt daleko, navíc jsou koukal na fotky a to by se kroutily ty listy nahoru takže tím si myslím že to není.
A hnojim podle tabulek. Bojím se ze když tam dám víc tak že se spálí na prehnojeni. Mě jediné co napadá je špatné pH a N nebo K se špatně vstřebává?
Jenže těmi mými kapkami na aquaristiku se to měří úplně na hovno. Navíc zalevam balenou vodou z Albert tak ta by snad měla mít pH ok ne?
To není :/ a jsou nějaký povadlý.. nepřelejváš je? Nebo naopak..
Možná je 750ml málo nevím no :/
Já leju 1l většinou každej druhej,třetí den a mám myslím 3,15l květináče... Vždycky počkám až jsou úplně proschlý (lehounkej květináč) .. Zalejvám je hodně pomaličku dokud neproteče květináč a potěžkám no.. ://
Máš veliký květináče možná by chtěly nechat proschnout dýl než 3 dny jak zalejváš...ale taky je to podle teploty v boxu no ..
Ahoj. 750 ml jednou za tři dny v květináči 4,5 l je podle mě málo. Záleží teda jak máš řešenou ventilaci, vlhkost, teplotu- kvůli vysychání substrátu, ale...já mám přibližně stejný květináče a zalévám 1x za 48 hodin 1,5 l, kdy vždy přibližně 0,3 proteče spodem ven.
Takže to vadnutí by mohlo být tím, že mají málo vláhy/vody....jinak nevim.
Ať to roste!
Začnu zalyvat frekventovaněji a snad to kytky zvládnou..
Vypadají fakt špatně.
Jedna otázka.. Pokaždé když zalévat tak přidáváte hnojiva, nebo třeba jen každou druhou zálivku?