Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S prateli jsme se byli mrknout. Prednasky byly paradni. Skoda, ze jsem nemohl na vsecky, protoze ten velikonocni termin mi moc nevyhovoval. Ale bylo to fajn. Cumel jsem, ze se tam normalne prodavaly flancky CBD. Za 250. Hustota. Co me sralo, bylo hodne bengacu. Ale chovali se slusne, nikoho nebuzerovali, ani auta nestaveli. No a taky vsudypritomne objektivy na promofota, clovek se musel hlidat, aby nebyl na nejakem fotu, jako ti kluci z lonska tady. O tohle zadny grower nestoji. Jinak je to fajn, jsem rad, ze probiha osveta i v Ostrave a ne jen v Praze.
Jo za 250 se tam prodávali i jiné věci než jen řízek, na který dostaneš papír "analysenzertifikat" (0.25 thca). Stejně by mě zajímalo, někdo si to koupí, dostane potvrzení, páni policisté ho zastaví a on jen předloží tenhle papír a ok ? Nějak tomu nevěřím, to si může každý natisknout, jet si, ja nevím, třeba pro řízky Amnesie a předložit jim potom tohle. ( A třeba si řeknou jako u těch s 0,25 thca, že to nemá cenu kontrolovat). Předem se ospravedlňuji, nevím jak je to s legislativou ohledně řízků
Jinak osobně jsem policii viděl jen venku, za což vam dávám 👍
Vyborna akce - přednášky, vybavení, možnosti nákupu, pivo, pěkné slečny.
Děkuji pořadatelům
Imho Moltres, co myslíš těma synkama s fotem ? Neslyšel jsem, nevím
No presne na tohle jsem myslel, co bys rekl, kdyby Te venku zastavili s flanckem v ruce
Skoda, ze jsem nestihl prednasku o te legislative, ale myslim si, ze kdybys to chtel oficialne pestovat, musis si zazadat o povoleni a ohlasit to na celni spravu, tak jako vsichni ostatni, co pouzivaji technicke. A myslim, ze muzes pestovat jen zakonem schvalene odrudy.
Tema fotkama jsem myslel oficialni stranky konopexu a fotky tady na prvni strance vlakna s ksichtama kluku z lonska.
Byl jsem kouknout a bylo to super, nad moje ocekavani . Koupil jsem si taky 1 cbd rizek a uz se slní na balkónu. Byla t dobra atmosfera, zahulili jsme s vice lidma a chill
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/