Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kolabuje mi neustále účet. Prosím adminy o vysvětlení. Už jsem psala na email, ale žádné vyjádření nepřišlo. Omlouvám se, že to není k tématu, ale už nevím, jak jinak se přihlásit o slovo. Děkuji za pochopení
Původní příspěvek od thaavi Já mám celkem dost kifu z listů, zkoušel jsem to zabalit dát do trouby na 170C na 10 min a pak valet a pak to dát vychladit do ledničky a takhle 3x, ale neztvrdlo mi to, není z toho čokoládka, tak nevím, co s tím
No a já to narvu do plechovky překlepu přes dámskou ponozku pěkně na sucho a pokud to není na kaši nebo preschly udělám z toho plastik tlakem mezi prsty během pár vteřin, pokud ti to nejede evidentně tam bude víc bordelu než pryskyřice
já z listí vždycky udělám fajn máslo a pak cookies anebo si to máslo narvu prostě do kávy nebo čaje případně ten čaj... párkrát jsem trochu listí trochu povařil v mléce a trochu másle a dal jsem do toho pak čaj a med nicméně mě to složilo na 2 dny. Ovšem záleží na množství, tak opatrně
Původní příspěvek od Duki já z listí vždycky udělám fajn máslo a pak cookies anebo si to máslo narvu prostě do kávy nebo čaje případně ten čaj... párkrát jsem trochu listí trochu povařil v mléce a trochu másle a dal jsem do toho pak čaj a med nicméně mě to složilo na 2 dny. Ovšem záleží na množství, tak opatrně
no jo, ale bylo toho hold moc a bylo to listí z indooru, které je docela obsypané + tam byly i nějaké zbytky palic. 10 minut jsem to lehce zahřál v másle, pak 10 minut v mlíku a bylo to hrozně silné. Asi nejhorší a nejzajmavější zážitek co jsem kdy měl Chuťově to nebylo moc dobré i když jsem tam dal med a nějaké pomerančový čaj, ale vypil jsem to no
Pochopitelně se dá udělat i čaj bez nějakých účinků, když se nepřidá tuk nebo alkohol, který může i dobře chutnat. Důležité je, že celé rostlina se dá spotřebovat.. od kořenů až po listy a palice
Původní příspěvek od Duki no jo, ale bylo toho hold moc a bylo to listí z indooru, které je docela obsypané + tam byly i nějaké zbytky palic. 10 minut jsem to lehce zahřál v másle, pak 10 minut v mlíku a bylo to hrozně silné. Asi nejhorší a nejzajmavější zážitek co jsem kdy měl Chuťově to nebylo moc dobré i když jsem tam dal med a nějaké pomerančový čaj, ale vypil jsem to no
Pochopitelně se dá udělat i čaj bez nějakých účinků, když se nepřidá tuk nebo alkohol, který může i dobře chutnat. Důležité je, že celé rostlina se dá spotřebovat.. od kořenů až po listy a palice
Jo, taky jsem dělal čaj podobným způsobem, ale z outdooru a opravdu jen z listů. Byl to cewlkem hnus, ale mělo to mírně uklidňující účinek.
Tak to je super určitě taky záleží na strainu. Jinak jsem dělal i tinkturu. Naložil jsem listí do alkoholu a vyluhoval, ale to se mi moc nepovedlo. Nicméně tohle by se dalo taky dát do čaje aniž by tam člověk měl nějaký nechutný na hladině plavající omastek Brácha třeba dělal i něco jako ledový čas, kde nebyl žádný tuk a bylo to dobré, nicméně THC se tím neaktivuje, možná jen zlomek povolí, když se to první vyluhuje v teplé vodě.
Původní příspěvek od Duki Tak to je super určitě taky záleží na strainu. Jinak jsem dělal i tinkturu. Naložil jsem listí do alkoholu a vyluhoval, ale to se mi moc nepovedlo. Nicméně tohle by se dalo taky dát do čaje aniž by tam člověk měl nějaký nechutný na hladině plavající omastek Brácha třeba dělal i něco jako ledový čas, kde nebyl žádný tuk a bylo to dobré, nicméně THC se tím neaktivuje, možná jen zlomek povolí, když se to první vyluhuje v teplé vodě.
Tinkturu jsem dělal ve vodce, mám tam naložený palice, ale musí se to nechat odležet tak půl roku. Zajímvě to i chutná.
Tinkturu jsem dělal ve vodce, mám tam naložený palice, ale musí se to nechat odležet tak půl roku. Zajímvě to i chutná.
Taky jsem to hodil do vodky, ale před tím jsem to nechal projít dekarboxylací tím, že jsem to nechal zahřát v troubě, aby se aktivovalo THC. Ale omylem jsem dal vyšší teplotu, tak asi není tak silné a dobré jak by mělo být...
citace:
Původní příspěvek od Just Máte na mysli velké listy?
Listy můžou jakkoliv velké, na tom nezáleží. Hlavně když jsou posypány trochou kiefu/pylu.
Je velky rozdil, jestli delate mliko/maslo nebo caj. Canabinoidy se vice vazi na tuky. Jsou tu mraky postupu, jak vse vyrobit. Pro hulice doporucuju taky ice hash, ktery je nejlepsi udelat z okvetniho listi. Nebo treba oleje a ruzne dalsi vytazky. Velke listy potom na to mliko, pekne 10x sparit listi vrelou vodou a pak varit. Ale davejte bacha, muzete dopadnout hodne blbe, zvlaste nezkuseni lidi. Ja to mliko nemam moc rad, jsou to nekoncici stavy, kdy Ti je az blbe a nejde to nicim prebit/zazrat, proste hnus. Chce to vychytat davku. Zacit napr. na malem panaku a uvidi se, co to udela.