Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teplota akorát 28°c
Akorát vlhkost mě u růstu trochu trápí 36%
Síť jsem nainstaloval ve stanech 35 Cm od kokosu.
Budu proplétat a tvořit SOG
Jinak jsem velice spokojen co se týče klonů.
V nejbližší době bych si chtěl vyselektovat matku, zajímá mě hodně WARLOCK, AUSSIE BLUES
plánuji to začátkem Prosince
Dovolil jsem si do místnosti přidat 4 automaty od 00SEEDS 2x Chocolate skunk, 2x California kush.
Moc rád bych si časem obědnal Coliseum, nemá s tím někdo zkušenosti?
Automaty maj jíný nároky na světelnou periodu, proto není dobrý to míchat. Manipulace je sice pakárna a taky se tomu vyhejbám, ale nikdy nevíš kdy se ti to bude hodit. Pokud nechceš jet vyloženě scrog, nedávál bych síť, toť můj názor.
Sog je vhodný když máš hodně klonů (nejlépe dělat si svoje), výhody jsou:
kratší růst, méně sraní behem růstu a květu, žádný ohýbání, štípání, holení spodků je více méně zbytečné - vyroste ti centralní palice + něco málo okolo a protože jsou kytky malé, je to dobře prosvícený - kvalitka. Tou sítí by ses o tuhle výhodu připravil. U sogu mi ku podivu přišla sklizeň mnohem náročnější a zdlouhavější než u scrogu.
Na scrog nepotřebuješ tolik rostlin, protože je roztaháš pod sítí, potřebuješ na to víc času( zastřihávání, ohybání- proplejtání + razantní holení spodků, ale palice by měli být nahuštěné jedna vedle druhé