Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a ako to riešiš ked sa prples v boxe? ide do okolia nieco predsa.
Hele ne ne, neboť v květu jedu venťak na 800m3. Krásně to pak tahá vzduch z pokoje do roomu a nic nesmrdí nikde v bytě, pakliže nevyndám kytku z roomu to je pak smrad všude 🤣😂
Na tohle jsem zvědavej. Geny jsou parádní. Jen pozor na Larry OG x The Purps, dost se táhne. Ale rozhodně stojí za to - už si našel i své místo v US mezi ostatníma elite clone only.
Máš dost tolerantní ženu btw. Tohle udělat já doma, tak dostanu na prdel .
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od Časlove Na tohle jsem zvědavej. Geny jsou parádní. Jen pozor na Larry OG x The Purps, dost se táhne. Ale rozhodně stojí za to - už si našel i své místo v US mezi ostatníma elite clone only.
Máš dost tolerantní ženu btw. Tohle udělat já doma, tak dostanu na prdel .
Jo jo matkář říkal, že má tendenci se tahat, takže s tím počítám a snad to bude ok. Jinak osobně mám již zkušenost s twisted fruit, gorilla glue x amnezia a musm říct, že jsou to fakt silné a "uzemňovací" modely 😂 jinak co se týče ženy, tak ano mám, neměnil bych 🤗
Ahoj, aktuálne hľadám vhodnú meteostanicu s aplikáciou pre sledovanie teploty/vlhosti a ideálne aj CO2. Aké používaš senzory? Appka je Conrad Connect? Čo by si odporučil? Díky za tipy.
comix, dělá to frajer co je i tady zaregistrovaný. Jsem vypaleny, tak si nemůžu vzpomenout. Mluvil jsem sním na minulém cannafestu 2016. Má to vychytaný a za super peníz. Když tak ho někdo nasmerujte (kdo ví o co jde) myslím že growjuino nebo něco takového. Ten systém dělá on a můžeš si říct co tam chceš za čidla.... Adt. Borec fakt mě fistron. Možná, že letos bude na Cannafestu
Comix - fikus mal na mysli growduino.cz - týpek z Prahy, ktorý ti to poskladá. Môžeš si navoliť aké chceš senzory a pomocou aplikácie môžeš sledovať a ovládať rôzne veci.
Původní příspěvek od comix Ahoj, aktuálne hľadám vhodnú meteostanicu s aplikáciou pre sledovanie teploty/vlhosti a ideálne aj CO2. Aké používaš senzory? Appka je Conrad Connect? Čo by si odporučil? Díky za tipy.
Ahoj to co mám já je taková spíše home meteostanice, sice pro mé účely sledovat teplotu odkudkoliv kdykoliv dostačující, ale rozhodně bych ti poradil když už tak si nechat poskládat growduino - http://www.growduino.cz já osobně sem již zadal poptávku této firmě a na konci listopadu plánuji zakoupit tuto centrální řídící jednotku. Má nespočet výhod. Nicméně groweři zajímaly by mne Vaše tipy na automatizaci zavlažování v mém případě. Jak ti udělat co nejlevněji a zároveň nejefektivnější bez potřeby wilmy, autopotu apod... 🤔
Takže dnes máme první týden za sebou. Jeden zlomený klon to nepřežil, takže byl odstraněn. LP již takto brzy ukazuje svůj táhnoucí se potenciál. Jinak teplota stabilně 24°C a vlhkost 50-60%.
Growduino som tu už videl, ale díky za pripomenutie. Práve som to pozrel, vyzerá to na kvalitný a poctivý produkt. Ja som síce nateraz hľadal iba sledovanie a záznam teploty/vlhkosti do appky, nie komplexnú automatizáciu indooru. Ale rád by som si pozrel ten growduino na cannafeste. Zaujalo.
Každopádne OGlock, držím palce, máš to pekne poskladané.
Původní příspěvek od comix Growduino som tu už videl, ale díky za pripomenutie. Práve som to pozrel, vyzerá to na kvalitný a poctivý produkt. Ja som síce nateraz hľadal iba sledovanie a záznam teploty/vlhkosti do appky, nie komplexnú automatizáciu indooru. Ale rád by som si pozrel ten growduino na cannafeste. Zaujalo.
Každopádne OGlock, držím palce, máš to pekne poskladané.
Pakliže chceš čistě něco na možnost sledování teploty odkuďkoliv jako já, tak ti postačí bohatě toto: https://www.epristroje.cz/monitorov...ter-set/?gclid= jen bych ti doporučil dokoupit jako já čidlo MA10200 které měří i vlhkost. Jinak to čidlo v základu je jen na teplotu,takže já ho používám jako měření spodní teploty u květináčů, abych věděl zda-li je třeba nasadit do akce podlahový ventilátor či nikoliv na rozehnání studeného vzduchu od podlahy. Jinak loni Growduino na Cannafestu nebylo, nevím jak tomu bude letos. Loni jsem na tento dotaz dostal odpověď, že bohužel nebyl v roce 2016 takový zájem o osobní setkání na to, aby se účastnili. A co si budeme povídat on nejmenší stánek na Cannafestu v základu bez elektřiny vychází cca na 50 000Kč 🙈 Takže se mu vůbec nedivím... 👉