PiosOne
grower primitiv
|
já myslím, že kytí o trochu dozrajou. já letos usekl samce před tím, než se vysypal. dal jsem ho do sklenice s čistou vodou a zavřel do skříně (úplná tma). po cca 4 dnech a 2x vyměňované vodě byl sice stonek dole (tam kde byl ve vodě) hnijící, ale kytka dozrála a část pylu se vysypala. když jsem jí tam nechal ještě asi 3 dny, tak už začala uvadat. možná kdybych kytce dopřával normální světelnou periodu, tak vydrží jet ještě déle, ale možná právě naopak.
z toho vyplývá, že kytí která je už téměř zralá (chybí ji maximálně týden), seknu a dám do vody, tak ještě dojede. pokud bychom do vody dali ještě živiny, tak by mohla jet déle. nesmíme ale zapomenout na flushování.
letošní sklizeň chci po setnutí nechat dojet ve skříni, tak jak jsem to udělal s tím samcem. určitě tím nic nepokazím. myslím, že spíše naopak.
|
♦ Hulení v práci ♦ Povolání kuřáků marihuany ♦ Hulení a žravka ♦ Výměna semínek ♦ Axiální ventilátory ♦ Advanced Hydroponics Aqua System ♦ Postavte si EC metr ♦ Postavte si pH metr ♦ Piosova kalkulačka spotřeby ♦ Piosův outdoor 2004 ♦
"Mé ego prcá superego do zadku"
|