Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » dozravani - je to realny nebo ne?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Rudra
Stálý Člen

Karma uživatele Rudra - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

to dejva chcel som tym naznacit, ze spravne susenie a skladovanie ma vplyv na vysledok.mal som tiez par krat taky problem ako ty,nechcenu navstevu na fleku,nastastie otrhane iba par klacky.kyti boli tak na 60%, ale vedel som ze to moze byt otazka niekolkych dni a susil a skladoval by to niekto iny.rozhodol som sa seknut ich a poskytnut im aspon starostlive susenie a skladovanie.vysledok bol 60% ale rozhodne potesil

Old Post 22-09-2003 v 21:39 PM
Rudra je offline   Profil uživatele Rudra   Find more posts by Rudra   Foto galerie člena Rudra   Click here to Send Rudra a Private Message   Add Rudra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

já myslím, že kytí o trochu dozrajou. já letos usekl samce před tím, než se vysypal. dal jsem ho do sklenice s čistou vodou a zavřel do skříně (úplná tma). po cca 4 dnech a 2x vyměňované vodě byl sice stonek dole (tam kde byl ve vodě) hnijící, ale kytka dozrála a část pylu se vysypala. když jsem jí tam nechal ještě asi 3 dny, tak už začala uvadat. možná kdybych kytce dopřával normální světelnou periodu, tak vydrží jet ještě déle, ale možná právě naopak.
z toho vyplývá, že kytí která je už téměř zralá (chybí ji maximálně týden), seknu a dám do vody, tak ještě dojede. pokud bychom do vody dali ještě živiny, tak by mohla jet déle. nesmíme ale zapomenout na flushování.
letošní sklizeň chci po setnutí nechat dojet ve skříni, tak jak jsem to udělal s tím samcem. určitě tím nic nepokazím. myslím, že spíše naopak.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 23-09-2003 v 07:41 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Tak nejak...me se taky zdalo ze kdyz sem ustrih kytky a dal je susit ze jeste trochu dozraly...urcite na tom neco bude

KE?

Old Post 25-09-2003 v 19:16 PM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:32 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás