Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od redfoxx Moc pěkné to máš! Tak zdravé kytky jsem dlouho neviděl.
Díky
citace:
Původní příspěvek od LinChi pěkný v nft ec 1,6 a už pálím špičky listů tak čumím že tobě to nic nedělá i s 2,0
Ahoj, nevím čím to je, ale okolo EC 2,0 na květu s JIDB v tomhle sytému nikdy neměl problém, i když jsem zaléval kokos JIDB dával jsem tak nějak podobně, pokud si dobře pamatuju. Možná je to tím, že kořeny mají dostatek vzduchu, taky pravidelně dávám enzymy.
Moc pěkné, hledal jsem taky vhodné boxy na vodu a tyhle na maltu jsou super.. vzduchujes jedním motorem pro obě nádrže? Nebo zvlášť? Jaký používáš vzduchovani pls. A ty plastové nádoby s keramzitem se jen dotýkají dnem hladiny nebo jsou nějak ponořené?
Ahoj, tyhle vany jsou fakt dobry, do boxu 90x90 akorat. Ja to mam udelany tak, ze ty male bedynky (ikea ) jsou stale nad hladinou, ve vane je cerpadlo, nahore je natazena hadice s dirami a ta v cyklu cca 20 min zaplavuje vany, ty protekaji dolu. V jedne mam cerpadlo 1000l/h a ve druhy dve 400l/h, tak jak jsem mel po ruce.
Az budu kosit, muzu to podrobneji nafotit a dam klidne odkazy na cerpadla ktera se osvedcila. Ted uz mam koreny i ve vame dole prorostle, tak ksem na dalsi kolo jeste poridil klasickou vzduchovaci pumpu. Hlavne az bude tepleji, ke dulezity mit to hodne provzdusneny.
Ahoj, dávám poslední fotky ze včera, dneska budu kosit (tedy v 59. dnu). Bubba Kush už je 100% hotový, White Fire by ještě asi pár dní snesl... ale Bubby je většina, takže trochu kompromis. 8 dní celkem bude flush čistou vodou, voní to nádherně.
Tipovačka
A vyhlašuji tradiční tipovačku, uzávěrka bude za týden ve čtvrtek 18.1. ve 12:00. Můj osobní tip je 310g, Bubba má přeci jen docela malé pálky (i když se z fotek možná nezdá).
za 9 dní to máš jako suchý jo.. ? jak to sušíš.. ? tak rychle mi to neschne ani v boxu se silicagelem... a to trvalo minimalně 2 týdny.. aještě další dva to pořád bylo lehčí a lehčí..