Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čágo Bohéme! S otevřenou pusou sem si studoval nektéré tvé kola. Neskutečná práce
Chci se zeptat pač rozjíždím svojí první skřín. Ty pod tu síť naohybáš ty nejvetší větve a tim docílíš že ty ze spodu se probijou na uroveň tech vetších ? Diky za odpověd. Ať to roste !
Naposledy upravil mamdomaejkej 12-10-2017 v 13:40 PM
2 mamdomaejkej : čau čau, vypadá ti to moc pěkně ... v podstatě ano, vše držím v rovině, a pokud se menší větve probijí k síti mají šanci se stat plnohodnotnými vršky.. ale velké silné větve naopak musím hodně ohýbat - třeba i o 5,10 cm, takže z těch potencionálně nejsilnějších a největších vrcholovek se bohužel stane řada menších... težko říct jestli to utrpí na výnosu když se takto "rozdrobí.."
pokud vidím větvě co ani nedosahují vrškem sítě tak je nekompromisně odjebu pryč.. fugují dobře jsou pocukrované, ale hodně listnaté a dle mě radši vidím když rostlina dotuje energií vrchy než nedosvícený plevel dole..
ať ti to frčí , vypadá to dost pěkně, akorát na můj vkus velká oka.. s menšími ta hromada vršků líp drží "pod"..
Důvod: nedůsledné ohýbání po dlouhých intervalech
Řešení: zdvihnutí sítě, nekompromisní ohyb všech výrostků, stahování některých větví špagáty. Větve malé pod sítí a velké nedosahující nad síť oholeny.
Omlouvám se všem co sledují, za nedostatečnou informovanost. Až po měsíci aktualizuji, neboť i grower je člověk s životem a problémy a někdy to moc hladce nejde...
KAŽDOPÁDNĚ!!!!!! O MOC JSTE NEPŘIŠLI NEBOŤ ZMĚNY NEBYLY NIJAK MARKANTNÍ:
Za měsíc se změnilo :
1, VÝNOS - největší strašák tohoto growu... V předchozích fázích to vypadalo fakt strašně, výsově težce podprůměr. Nyní se to celkem spravilo, ale stále to není nic extra. Snad jen výhodou je poměrně velký počet palic, šířkou ale NIC MOC..
2, STRUKTURA - taky se velmi zlepšila. Pár náznaků paliček a listí se změnilo v celkem pěkné tvrdé hranoly. i zde tedy proběhlo zlepšení, zvlášť v posledních fázích
3, VŮNĚ A CUKR - tak tady se to - naštěstí - drží. Chuť je úžasně ovocno-koktejlová, a zůstává stejná i posledních fázích což je super. Většinou se ovocné tóny přezrají v klasický těžký pryskyřičnatý smrad. Dle mě bude KVALITOU velice dobrá, - chuť i stav očekávám námrd snad mě to nezklame.
4, BARVA - JDE DO FIALOVA!!! mám z toho celkem radost, zatím jen listy, a u spodků již před měsícem fialovaly brachtye!
5, Zahájil jsem Flushing - navalím proplachy, pak enzymy, pak už jen vodu a canna flush. Délkou květu se řadí k tomu delšímu středu, žádná ryhclovka ... snad se ten čas vyplatil...