Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to josef: nic složitýho, většina jsou klony z mejch venkovek, ale jsou tam i ze semene, když měly kytky asi 2/3 velikosti na fotkách, začal jsem je zatemňovat (na 12 hodin do tmy) a bylo to, trochu se ještě vytáhly, ale jak začnou kvést tak se růst do vejšky zastaví a brutálně to zhoustlo a zalepilo se to, netušil jsem co může udělat s kytkyma obyčejný zatemňování
hlína v truhlíku, standartní zahradnický substrát z krámu, + trochu posypáno vápanecem, kvuli malý kyselosti, hnojeno vydatně, protože malý objem půdy :-) pozdě ale přece
taky mi minulej rok něco podobnýho vyrostlo ale bohužel no foto. Byly to no name venkovy ze semen rostly pěkně venku v kyblech do doby než nám to někdo vyčápnul tak sem je vzal domu na dopěstění, dával na noc do tmy a vyjelo to hodně dobře. Jinak vyrostlo ti to moc pěkně, bombice!!!!!
zdarec, stříhal jsem 2x (california) u takhle malejch kytek, je to akorád, a ten mazar ten jsem snad ani nestříhal, ono se to z klonů větví jako prase samo
woow,mel si to moc hezky,ja taky udelam naky klony a zkusim udelal bonsai :] za pokus nic nedam mam modely hollands hope a early special,no a nakou tu ganju :].Jak se ti podarilo ze ti to vyrostlo jen takhle maly ???normalne si to hnojil ? :]
Jinak davam karmu a cau
to mamba: vyrostlo to takhle malé, za prvé proto, že jsou celkem malé květníky, za druhé, proto že jsem to přived do květu když to bylo trochu menší než to dokvetlo
No a čim si to hnojil - značky - , jak často a v akých koncentráciach by ma zaujímalo, lebo tiež mám rád bonsajky, ale nemám južné okno, ale severné a to mi tam nevyraste skoro nič.
K+ kamo,
přesně na toto se letos chystám. dal sem si celkem brzo vyklíčit dvě semena (jeden venek a jednu lampu) a že to zkusím v truhlíku za jižním oknem. zatím je celkem tma, takže se tomu moc nechce, ale až to trocu víc vyleze, tak se to chystám rozřezat a rozsadit do truhlíků za okno (mám doma asi 10m jižní okno takže výpek je na tá codbě docela dobrý). říkal sem si taky, esi by nebylo lepší zpestřit to ScroG technologií, ale jak to tak pozoruju, ono to roste z tech řízků docela pěkně samo, zvlášť když je to tak malé.
enom bych se zeptal esi je fakt lepší to dát ven, já myslím, že když to bude vevnitřku, tak to bude jak ve skleníku (když se tam opře slunko tak je na té codbě mega pařák), navíc na to nenaprší, nepožerou to ptáci a tak.
dle mě je to mnohem lepší to mít venku na parapetu než vevnitř za sklem, tak jsem to taky dělal, jestli někdo usoudil že jsem to měl vevnitř za sklem tak to je omyl
doporučuji zkusit, nedá se s tim nic zkazit, ba naopak, ale zatemňování je nutný k tomu aby to byla kvalitka!