Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hnedý pestíky budou vxdy tak či tak ale chci aby palice byli svetlejsi proste... az budu chtit odrudu ktera je fialova tak se tady taky zeptam kdyz nebudu vedet a myslim ze kecy mít nebudeš. :-D ja nechci zadnou bílou odrudu chci pouze svetle zelenou :-D myslim ze to tady ukoncime protoze to nema cenu :-D
Maxeaux diky za zastání.ja neprodavam ale Jak rikas takova trava se prodava i tady u nas a ja chci neco podobneho proste po vzhledove strance je krasna. Tvrdá smradlava jak prase. 9 z 10 dealeru ma takovou travu ten desatej ma travu jako ja.
Původní příspěvek od Maxeaux Napr. amici tomu hovoria bag-appeal. Cim krajsie, belsie to vypada, tym lepsie sa to predava. (to som len ako priklad uviedol)
No ale tam se nejedná o barvu paliček, ale aby byli jako gold nuggets. Tedy tvrdé osypané malé paličky. Jako například čisté indiky dělají takové valounky. Ale nejedná se tam o zabarvení. (tedy jestli jsem na stejné vlně a každý tu nehovoříme o něčem jiném). Ale možné je všechno, nevím.
Sry no to že někde rozhoduje barva prostě čtu poprvé a to jsem za těch 11let praxe opravdu už četl a viděl mnoho hloupostí. Já osobně jsem nikdy nehodnotil barvu. Ale vůni, strukturu palice či účinek. Na kterém to podle mě stojí a leží.
V tom případě ti nepomůžu poradit, pro lepší prodejní vzorek. Podle mě je to na druhé koleji.
nechapem preco nemoze byt cesko slovenske forum na urovni medzinarodneho. Ked je tu otazka, na ktoru neviem odpovedat - nevyjadrujem sa a radsej citam a vstrebavam info.
Ale ne, pride sem frajer s karmou a arogantnym pristupom a zacne ti vysvetlovat ze vlastne sa o to nemas zaujimat, postav sa do rady medzi ostatnych a bud ticho.
Mr.Men, mal by si pochopit jednu vec, kazdy clovek je iny, ma ine zaujmy, myslenie, hodnoty atd. Kto si ty, aby si posudzoval ci su jeho zaujmy spravne alebo ne?
Kalashnikova, podla mojho nazoru to dostanes nasledovne:
genetika, vyziva, cure;
Genetiku musis pohladat, mrkni na icmag alebo google a hladaj bag appealu, yellow, gold, bright. Osobne si nemyslim ze je genetika nutnost, ale rozhodne ti to moze ulahcit. Kazdopadne z mojej skusenosti vyplyva ze hybridi s dobrou davkou sativ casto dozreju do zlatavej farby.
Vyziva - minimum N pocas kvetu, tak aby listy uplne opadali aby rastlina spotrebovala dusik v okvetnych listkoch palic. A to rozhodne neni tak jednoduche, pretoze ten kto pestuje s tekutymi hnojivami dava rastlinam dusik aj v hnojeni na kvet.
Cure - Kvalitny cure sposobi ze bakterie spotrebuju zbytok chlorofylu (zeleneho pigmentu) a rastliny dozreju do zlatava.
Jedna z variant je pouzit mrazakovy cure, coz zni dost divne, takze posilam link na original thread na icmagu:
Původní příspěvek od elanius nechapem preco nemoze byt cesko slovenske forum na urovni medzinarodneho. Ked je tu otazka, na ktoru neviem odpovedat - nevyjadrujem sa a radsej citam a vstrebavam info.
Ale ne, pride sem frajer s karmou a arogantnym pristupom a zacne ti vysvetlovat ze vlastne sa o to nemas zaujimat, postav sa do rady medzi ostatnych a bud ticho.
Mr.Men, mal by si pochopit jednu vec, kazdy clovek je iny, ma ine zaujmy, myslenie, hodnoty atd. Kto si ty, aby si posudzoval ci su jeho zaujmy spravne alebo ne?
Souhlas, naprosto zbytecna odpoved na rozdil od otazky. Nevim, co je na tom, ze chce mit co nejsvetlejsi palicky. Proste staci, ze se mu libej...
Jinak mel jsem ze startu podobny "dilema"
Příčina bude v tom, že to před sklizní malo proplachujes (flushing). Zkus příště proplachovat klidně i 14 dní. Pak samozrejme zalezi na odrude ale i na tom, jak to susis. Vsechno je to ve FAQ.
Jinak nejaky svetly odrudy, co jsem jel:
ST3 (Hlava), Shark shock (xeroks), Lemon skunk a white rhino od GHS
kdyz se zeptas nejaky matkare, co je z jeho modelu nejsvetlejsi, tak ti urcite poradi.