Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chvilku ji trvalo,než se dala do květu,po těch šokách,co sem ji způsobil se ani nedivím,ale už se dají pozorovat zárodky paliček,bytem se line i příjemná vůně konopí...Tu a tam mi sice pes občas kýchne (asi mu to nevoní ) ale jinak si nikdo nestěžuje.
Co se týče hnojek,používám květový od Hesi a activeru od biobizzu,zalévám každý 2. či 3. den jedním litříkem.
Trošku jsem ji prostříhal spodky,stejně tam nejde světlo a pod touhle watáží to nemá cenu nechávat...
Včera jsem pořídil levnější ph metr xD (snad bude jeho životnost alespoň tento rok) a zjistil,že pražská voda má ph 7,9 +- přenost meřidla a dnes sem ji namíchal litrovou zálivku obsahující celkem tři věci a to úplně suprmikro kapičku supervitu (to má za ty šoky),třetinovou doporučenou dávku activery a poloviční dávku hesi bloomu,pomocí dvou kapek H3PO4 jsem tu zálivku srazil na ph 6 +-( snad to pro ni nebude velkej skok) ...a propo kolik,že je idealní ph zálivky při květu? :-D
Pokud někdo sleduje,dnes je 32.den 12/12 - prozatím bez žádných dalších komplikací.Kvítko se má čile k světu,už neroste do výšky pouze tvoři paličky a za posledních pár dní značně přibylo magických krystalků .Divný,že v místnosti není vůbec žádná vůně,až na hučíčí větráky nejde poznat,že tu něco roste.Při kontaktu ale jde cítit kávově zemitej skunkovej odérek . Nirvana udává u aurory indiky květ 7-9 týdnů ale po tom všem trápení to bude odhadem ,tak o týden víc...
Snížil sem zálivku z litru na půlku,přislo mi,že ji krapet přelejvám,tak budu ted radši zalejvat častejš než víc...Hnojky prozatím zůstavaj stejný Activera,Hesi bloom,Hesi supervit a enzymy...
Plán je hnojit do +-45 dne pak už jen čistou vodu ripen a nebo florakeen od general hydroponics zatím nevím
borecshot : dík něco málo sem už pěstil ale člověk se má pořád co učit
Johny : skromný to je no ..zima byla dlouhá a tohle kolo neni ani tak o sklizni,jakožto o tom potěšení z pěstu ...jj je to lehce spálený,ale ne od světla nýbrž od hnojek,dávál sem ji zbytečně moc , proto taky poslední zálivka byla jen voda s florakeenem na pročistění a zítra dostane čistou vodu..dalši zálivku bo dvě dám už jen minimálně hnojek,když bude potřebovat víc vezme si je z listů
Yo lidi potřeboval bych help radu teď mi zhasl box konec 35. dne květu,myslíte,že už je vhodnej čas od zejtra lejt kytce Ripen?Nemám s ním zkušenosti,tak každá rada dobr... doufám,že se někdo ozvete
39.den 12/12 den a noc fotky ...po týdnu up,z fotky jdou poznat lehce zkroucený špičky listů,myslel jsem si,že to přelejvám hnojkama,ale nakonec to vypadá na špatný ph zálivky :-) nevím proč,ale lil jsem tam 5.6-6.0 ale podle toho,co jsem se dočetl,hlína chce 6.2-6.5 ...každopádně už nehnojim,zalejvám vodou ph 6.4 odhadem do kosy zbýva 20 dní +-
zdravíčko pěstitelé,dnes končíme 48. den 12/12 ...
Ripen se nakonec nekonal,něco jsem četl a bůhví jak mě to nepřesvědčilo a bál jsem se,že bych to nestihl pořádně propláchnout,tak radši bez jen o vodě...
Bonsaj pomalu dozrává,trichomy hnědnou ale chce to ještě chvílku nechat
přál bych Vám cítit tu vůni : ...upřímně jsem toto pod 60w nečekal,palice nejsou bůhví jak nafouklý ,ale kvalitka tam bude a to se počítá
čau dík za karmiče ... 1g/w to určite pod touhle watáží nebude,osobně doufám v 10g a tajně doufám v 20gé (ne kecám,tajně doufám ve 30g - to tu někdo dal pod 70hps a chtěl bych to tumfnout xD,ale buďme realisti )
Hlavně aby to už dozrálo,jak je venku vedro,tak i teplota v boxu roste a vyšplhá se klidně na 30 a proto asi taky jsou i lehce zkrouceny listy,ale na co pořád nemůžu příjít,proč mi žloutnou konečky listů ??? nehnojim tak to přehnojený bejt nemůže,ph zálivky držím na 6,4-pokud nemám špatně nakalibrovanej ph metr tak z toho to taky neni..a na pár listech mi přijde,že jsou spálený jakoby od světla,je to možný pod takhle slabou led?Sem ty ledky pojal jako cflko,prostě co nejblíž kytce a asi je to špatně..je tu nějaky ledkař co by poradil?
Když jsem dal v mém prvním kole 1,5g/w, tak je toho schopný každý. Chce to mít jen kytky pořádně rád a povídat si s něma. Jsou to přecijen ženské. Ty konečky jsem měl taky a nepřišel jsem na to ale vliv to na výsledek moc nemělo. Podle mého to je způsobené špatným ph. Proto jsem zkoušel s každou zálivkou mětit ph, jednou vyšší ph, potom nižší. Ta oscilace kytkám nevadila a teoreticky by si měla vzít více rozličných "vitamínů" jak já říkávám. Když se udržuje ph konstanrní tak pak se může stávat, že holkám nějaký ten vitamín chybí. Třeba je to chybná teorie ale rád experimentuju. Už pomalu končíš tak už to moc neřeš a spíš hlídej tu teplotu. Přeji ať máš co nejvíc dobrých paliček.