Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, chcu se akorat zeptat jak dezinfikujete nůžky na stříhání ??? A slyšel jsem neco o peroxidu do zálivky. Moc toho o tom nevím, poradí někdo pls ???
Ph držím tak 5,4 bývám selej den v práci a větsinou prijedu až pul hodiny pred zhasnutím lampy takze nemužu upravovat jeste večer ph tak tam nechavam trošku náskok
Zdravím, jsem tu dřív než jsem plánoval. Pravděpodobně při poslední kalibraci Ph se mi záhadně rozladilo Ec. Vlastním hanna combo hi 98130. Ph jsem normalně zkalibroval ale Ec mi potom ukazovalo 0,03 to je totalní blbost protoze to pred tím ukazovalo 1,32 atd. Koupil jsem roztok na kalibraci Ec od hanny 12880 ms...... Když ho nastavím na kalibraci tak normalně ukáže že je připraven a že ho mam ponorit do roztoku. Když to udělám tak bliká CAL což by mělo být dobře, ale místo aby to ukázalo po chvilce OK tak se hodnoty smažou ( jsou tam - - . - ) a napíše to WRNG což bude pravděpodobně wrong. Nevím co s tím. Poradte pls. Díkec
Zdravím, jsem tu dřív než jsem plánoval. Pravděpodobně při poslední kalibraci Ph se mi záhadně rozladilo Ec. Vlastním hanna combo hi 98130. Ph jsem normalně zkalibroval ale Ec mi potom ukazovalo 0,03 to je totalní blbost protoze to pred tím ukazovalo 1,32 atd. Koupil jsem roztok na kalibraci Ec od hanny 12880 ms...... Když ho nastavím na kalibraci tak normalně ukáže že je připraven a že ho mam ponorit do roztoku. Když to udělám tak bliká CAL což by mělo být dobře, ale místo aby to ukázalo po chvilce OK tak se hodnoty smažou ( jsou tam - - . - ) a napíše to WRNG což bude pravděpodobně wrong. Nevím co s tím. Poradte pls. Díkec
Sem zpět s dalším reportem. Včera sem konečně přepnul na květ, nainstaloval síť na scrog a uz proplítám kytky. Trochu se děsím ažbudu vyměnovat roztok v bubblerech protože skrz síť nemůžu hýbat s kyblama, už teď trpím když upravuju Ph . Ale co, bez práce nejsou koláče. Jinak sem namíchal novej roztok ( hodnoty uvedeny na 18 L roztoku ):
A-9 ml
B-9 ml
Hydro booster-6 ml
ata clean 1 ml
Našel jsem si ten mobile scrog ( http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1 ) jak na něj upozornujete výše, nedokážu si představit na můj bush tak malý scrog rámečky nápad je to skvělej ale na malý keříky. Muj vzor je samozřejmě armaggedon se svým bubblerem. Masochista nejsem ( možna trochu ), sem spíš perfekcionista
Ph se už docela ustálilo a nestoupá tak rychle, nevim jestli je to následkem přihnojení nebo protože sem zmenil upravu Ph ( květová verze Ph- od AH ), v growshopu rikali ze tahle drží ph delsí dobu nez ta růstová Ph- . Přestává mě větrák ( 45 cm průměr ) profukovat celej box, asi budu muset prikoupit nejaký klipsnáky akorát se chci zeptat kdy mam okosit listy ve spodních částech rostliny, až tak v půli květu, nebo až na konec ? Dik za radu