Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » 100% guerilla grow
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
techem
Stálý Člen

Karma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

úspěšnost je větší než u outu, kde chodíš co týden, vyšlapáváš cestičky a někdo tě může zahlédnout jak chodíš s krosnou sem a tam.......jel jsem takový flek loni, ale nevychytal jsem otáčení slunce...na jaro jsem vysekal porost, to tam pralo slunce celé dny a přes léto a na podzim byly ve stínu...zjistil jsem to pozdě kytky byly malé cca do 1m ale palice měly celkem good

Jinak letos pojedu taky takový out tajný flek
Tak hodně zdaru!

VYCHYTÁVKY a VYLEPŠOVÁKY boxu by Techem

První home made box 2012
Balkón 2013
Home made Sádrokartonový box 2014
balkón a OUT 2014
medical sezóna 2015 by techem
První IN 250W HPS by techem
Druhý IN 250W HPS by techem
Třetí IN 250W mh/400W HPS 4x Super Skunk by techem
Techemova OUT sezóna 2016
Čtvrtý IN Super Skunk růst 250w/květ 400W cooltube

Nekupujte! Pěstujte!

Old Post 23-05-2014 v 19:43 PM
techem je offline   Profil uživatele techem   Find more posts by techem   Foto galerie člena techem   Click here to Send techem a Private Message   Add techem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iabek
Stálý Člen

Karma uživatele iabek - 97% PěstitelskáKarma uživatele iabek - 97% PěstitelskáKarma uživatele iabek - 97% PěstitelskáKarma uživatele iabek - 97% PěstitelskáKarma uživatele iabek - 97% PěstitelskáKarma uživatele iabek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od Harvepino
doporučím ti FAQ

tyjo skoro bych rekl, ze jsem cetl FAQ vickrat nez ty ;-)

citace:
Původní příspěvek od techem
úspěšnost je větší než u outu, kde chodíš co týden, vyšlapáváš cestičky a někdo tě může zahlédnout jak chodíš s krosnou sem a tam.......jel jsem takový flek loni, ale nevychytal jsem otáčení slunce...na jaro jsem vysekal porost, to tam pralo slunce celé dny a přes léto a na podzim byly ve stínu...zjistil jsem to pozdě kytky byly malé cca do 1m ale palice měly celkem good

Jinak letos pojedu taky takový out tajný flek
Tak hodně zdaru!

Jo diky, vcera jsem byl neco zasatit, proste jen seminko do zeme a dej se vule bozi, uvidime jak to vyjde. Sazel jsem na mista kde jsem si dost jisty tim, ze tam lidska noha nepachne, bohuzel to same nemuzu rict o zveri a taky je to okolo 800 - 900 m. n. m. Ale sazel jsem jen ranne a odolne odrudy. Jeste si musim udelat cas a osadit stejnym zpusobem druhou lokalitu.

VÝPRODEJ VYBAVENÍ 2021:
Střihač trimpro rotor - 15 000,-
Ventilátor AIRBOX 500m3 - 3 500,-
Různé vybavení - od 100,-

330w LED / Big Bud ze semen / Amazon
6x Nebula - 400w MH+HPS HYDRO
6x Bubba Kush - 400w MH+HPS HYDRO
Texada Timewarp (400w a 250w) - selekce, matky, klony
4x Sensi Star, 1x Agent Orange - 250w HPS hlína No. 4
3x Orange Bud, 1x OG Kush, 1x ERSB 125w CFL/250w HPS hlína No. 3
4x Mazar 1x Euforia - 125w CFL/250w HPS hlína No. 2
4x L.S.D. 1x Big Bud XXL - 125w CFL/250w HPS hlína No.1
Out 2011 - Khola (?)

Naposledy upravil iabek 25-05-2014 v 17:57 PM

Old Post 25-05-2014 v 17:08 PM
iabek je offline   Profil uživatele iabek   Find more posts by iabek   Foto galerie člena iabek   Click here to Send iabek a Private Message   Add iabek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šmoulí Prd
Stálý Člen

Karma uživatele Šmoulí Prd - 43% PěstitelskáKarma uživatele Šmoulí Prd - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Zkoušel jsem to jen tak z recese při venčení zvěře , výsledek >
Semínka nech naklíčit a pak do země - máš skoro 100% šanci ,že z nich něco vyroste . semínka bez vyklíčení rovnou do země - máš šanci skoro 100% že nevyleze ani jedno .

Old Post 27-05-2014 v 10:24 AM
Šmoulí Prd je offline   Profil uživatele Šmoulí Prd   Find more posts by Šmoulí Prd   Foto galerie člena Šmoulí Prd   Click here to Send Šmoulí Prd a Private Message   Add Šmoulí Prd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maximum Fresh
Stálý Člen

Karma uživatele Maximum Fresh - 86% PěstitelskáKarma uživatele Maximum Fresh - 86% PěstitelskáKarma uživatele Maximum Fresh - 86% PěstitelskáKarma uživatele Maximum Fresh - 86% PěstitelskáKarma uživatele Maximum Fresh - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Čest, udělal bych to takhle - nech je vyklíčit, prdni je do kelímku a nech je trošku vyrůst, klíďo za oknem. Pak až to tam dej. Tvoje úspěšnost se pak bude blížit 100%, teda když to pak nepošlape srna, prase atd., ale to holt už tak je
Vykopej někde v kopřivišti fakt velkou díru, klidně kolem m2 plochy na kytku a pořádně to vyplej. Pak už ti to nestihne do konce tak zarůst a to je při tomhle stylu hodně důležitý. Navíc to tim líp a rychlejc prokoření - bude to pak větší.
Okolo to vysekej ať to neni ve stínu kopřiv atd. Se zalíváním se netrap, pokud nebude úplně brutální sucho tak to holky daj. Pokud to dáš do kopřiviště rozhodně je tam 99/100 míst kvalitní půda. Nebylo by ale špatný, až tam budeš kvůli samcům napíchat do země nějaký kůlky a přivázat to k nim aby se ti to pak pod vahou palic nerozlámalo.
Jinak semen jsem tím stylem který jsi původně zvažoval zasadil asi 30 a měl jsem z toho asi 5 kytek, docela jsem tehdá čuměl.

Měj se
MF

Old Post 09-06-2014 v 19:52 PM
Maximum Fresh je offline   Profil uživatele Maximum Fresh   Find more posts by Maximum Fresh   Foto galerie člena Maximum Fresh   Click here to Send Maximum Fresh a Private Message   Add Maximum Fresh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maximum Fresh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iabek
Stálý Člen

Karma uživatele iabek - 97% PěstitelskáKarma uživatele iabek - 97% PěstitelskáKarma uživatele iabek - 97% PěstitelskáKarma uživatele iabek - 97% PěstitelskáKarma uživatele iabek - 97% PěstitelskáKarma uživatele iabek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

ahoj, diky za rady :-)

>Maximum Fresh - S tim predpestovanim mas urcite pravdu. Ted to delam s automatama, ale u ostatnich je to moc prace, pracuju asi s dvacetinasobkem tveho mnozstvi semen . Zatim mam venku cca pulku, koncem tydne, az skonci vedra se pustim do druhe pulky v jine lokalite, je uz sice docela pozde, ale driv jsem to buhuzel nestihal.

Btw. kdy byste tak sli vybrat samce? Nekdy na prelomu cervence a srpna? Na jedne lokalite mam genetiky dozravajici spis koncem zari a na druhe (jeste nevysazene) spis koncem rijna.

Diky

VÝPRODEJ VYBAVENÍ 2021:

Out 2011 - Khola (?)

Naposledy upravil iabek 10-06-2014 v 20:22 PM

Old Post 10-06-2014 v 11:35 AM
iabek je offline   Profil uživatele iabek   Find more posts by iabek   Foto galerie člena iabek   Click here to Send iabek a Private Message   Add iabek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maximum Fresh
Stálý Člen

Karma uživatele Maximum Fresh - 86% PěstitelskáKarma uživatele Maximum Fresh - 86% PěstitelskáKarma uživatele Maximum Fresh - 86% PěstitelskáKarma uživatele Maximum Fresh - 86% PěstitelskáKarma uživatele Maximum Fresh - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Jo tak to potom chápu tvůj styl.
Ty co jsou kolem konce září mají smysl tak 7.8. ten zbytek bych prozkoumal nějak kolem 1.9.

Old Post 10-06-2014 v 16:44 PM
Maximum Fresh je offline   Profil uživatele Maximum Fresh   Find more posts by Maximum Fresh   Foto galerie člena Maximum Fresh   Click here to Send Maximum Fresh a Private Message   Add Maximum Fresh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maximum Fresh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iabek
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od Maximum Fresh
Jo tak to potom chápu tvůj styl.
Ty co jsou kolem konce září mají smysl tak 7.8. ten zbytek bych prozkoumal nějak kolem 1.9.

Dobre, to zni docela rozumene. Uvidime jak se mi bude darit s outem

VÝPRODEJ VYBAVENÍ 2021:

Out 2011 - Khola (?)

Old Post 10-06-2014 v 20:21 PM
Jurgiano
Stálý Člen

Karma uživatele Jurgiano - 42% PěstitelskáKarma uživatele Jurgiano - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Ahoj ja som tak spravil minulý rok našiel som si hustý porast zobral krompáč trochu to tam počistil, prekipril aby bolo pekné políčko. Išiel som z vyklíčených semien a vyšli hádam všetky. V pôdovdnej hline to klíčilo a prvotne rástlo lepšie ako v kupovanom substráte. Nedostatok živín v pôvodnej pôde sa začal prejavovať. Kytky boli sice vytiahnuté do výšky ale menšie listy, bledšia farba a celkovo kytky neboli také pekné ako v origoš substráte. Zahnojil som plagronom pár krát na rast a od kvetu som začal chodiť pravidelne a hnojiť. Rastliny nemaly najkrajšiu stavbu ani farbu ani mega listy ani ich nebolo veľa, tenká stonka atď. No boli vyťiahnuté do výšky a vrcholovky boli nádherne tvrdé. Odosť lepší výsledok. Plagron, dobrá genetika a dostatok slnka spravilo svoje

Old Post 14-06-2014 v 13:23 PM
Jurgiano je offline   Profil uživatele Jurgiano   Find more posts by Jurgiano   Foto galerie člena Jurgiano   Click here to Send Jurgiano a Private Message   Add Jurgiano to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Jurgiano! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mildee
Nový Člen

Karma uživatele mildee - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

V první řadě musíš vybrat hodně nenáročnou genetiku, třeba takový Orange Bud nebo Shaman, případně něco odzkoušeného. Od věci není do hlíny přimíchat guáno, uvolňuje se postupně a docela dlouho, ale jestli to chceš sadit vyloženě na divoko, tak je to asi zbytečné.

Old Post 19-06-2014 v 21:30 PM
mildee je offline   Profil uživatele mildee   Find more posts by mildee   Foto galerie člena mildee   Click here to Send mildee a Private Message   Add mildee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iabek
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Abych to nejak shrnul...

Tak v soucasne dobe uz je vysazeno a to tak, ze jsem proste seminka nastrkal do zeme a pujdu se na mista podivat teprve az budu chtit vytrhat pripadne samce (jestli neco vyroste).

Mista to jsou lidu prosta (alespon doufam) o to vic tam bude ruzne zvireny a taky jsem v rozmezi cca 700 - 900m. n. m. Snazil jsem se vybirat vselijake meze, paloucky, remizky a ja nevim co jeste, dal jsem se snazil sazet na jizni a zapadni strany svahu.

Z genetik tam mam namatkou prave Shamana, ShamanxEarlyGirl2, KC33, nejaky cross od TAO, Frisian, UrbanPoison par BigBudu a Jacku Herreru, nejaky cross s AlpineRocket a jeste dalsi.

Kytky v prubehu nehodlam nikterak hnojit ani zalevat, jediny muj zasah bude jiz vyse zminena selekce samcu a sklizen. V zasade proste spolehnu na prirodu a statistiku.

Vysad hodne kytek, vyber pokud mozna dobra mista, nestarej se a bud sklidis, nebo ne. Ale pravdepodobnost toho, ze nesklidim vubec nic, je myslim/doufam mala.

Tot ma myslenka. Dalsi informace podam az budu vedet neco vic. Tedy nejdrive na zacatku srpna.

Tak zatim

VÝPRODEJ VYBAVENÍ 2021:

Out 2011 - Khola (?)

Naposledy upravil iabek 20-06-2014 v 14:08 PM

Old Post 19-06-2014 v 21:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 27

Dobrý je jak už se psalo výše.
Vyplet určitej kus.hodit na to hnědou textilii.
Udělat dírky hodit tam sazenice.
Tu textilii zaházet travou nebo okolníma rostlinama.
Aby se trochu zamaskovala.
Pak přijit vytrhat samce a pak přijít až na podzim.

Old Post 23-06-2014 v 15:58 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iabek
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Tak pratele, vcera jsem se byl podivat na jedny ze dvou lokalit kam jsem sazel a vysledek 0 ze 300. To me skutecne prekvapilo, necekal jsem zadny zazraky, ale alespon par kousku. Nic . Uvidim co na druhy lokalite, tam se chystam nejdriv za 14 dni. Ikdyz pochybuju ze to tam bude lepsi. Nastesti to jisti automaty v kuku.

Byl to preci jen pokus, alespon uz vim, ze tudy cesta nevede, vysledky s naklicenyma/predpestovanyma seminkama by byly urcite lepsi, tak pristi rok

VÝPRODEJ VYBAVENÍ 2021:

Out 2011 - Khola (?)

Old Post 10-08-2014 v 20:34 PM
Karlík
Stálý Člen

Karma uživatele Karlík - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Tak to je kruté, beztak ti to hned sklidili slimejši... určitě je lepší dávat do země kytky předpěstované no.... navíc je na takových flecích nutno hlavně preventivně nasypat něco proti slimákům, páč ty ti za noc klidně sjedou celou naklíčenou setbu...
Posléze je vhodné předcházet i atakům divé zvěře, mohu jen doporučit nějakou uzavřenou nádobku s benzínem a otvory po stranách,tak aby do ní nezapršelo,tohle aroma většinu vetřelců odradí. Účinnost je podle množství cca měsíc dva,nutno občas doplnit. Btw tuhle fintu jsem odkoukal od místního člena tripmaga, chvála mu!:-)
Letos mi třeba nějaká chlupatá mrcha sejmula i skoro dvoumetrovou kytku,co už šla do květu. Na políčku s benzínem,kterej už po 2měsících vyprchal,mi něco ořralo spodky už kvetoucích velkých samic,asi srnky, hned jsem přidal benzín a od tý doby dobrý:-)
sem se trocha vykecal,snad se v tom dá vyznat.

Old Post 23-08-2014 v 10:51 AM
Karlík je offline   Profil uživatele Karlík   Find more posts by Karlík   Foto galerie člena Karlík   Click here to Send Karlík a Private Message   Add Karlík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás