Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ved vravím CITAJ! Stačí nakuknut dop mojej témy za oknom, traja skúsený pestovatelia tam píšu že sadí sa približne v polovici apríla začiatkom mája...stačí naozaj čítať je tu všetko...
čaute, dá sa vypestovať mohutný strom aj bez predpestovania? Doma môžem maximálne naklíčiť ale potom by to už muselo ísť von... To znamená okolo 15. mája. Ďakujem za odpoveď.
jackson: Urcite to jde, jen je to vic nachylny na smrt (či zpomaleni) v tom stadiu kdyz je to jeste mlady - nez se to trochu rozroste.
Já mam více méně podmínky stejný jako ty, a musim přiznat že většina "jen naklíčenych" sazeniček mi nepřežila kvuli slimakum, pocasi, nepritomnosti, lenosti atd..
Kdyz to nemuzes mit primo doma, co alespoň vesklepě za okynkem/ na zahradě/ někde okolo baráku kde to budes moct hlidat ? Chce to hlidat veci jako slimaci, neprelit, silny vitr/kroupy(nazacatek vyresis sklenickem treba z vetsi petky).. O te ochrane proti slimejsum a dalsim vlivum je tu toho spoustu.
Prostě když si to pohlídáš a přežijou první třeba měsíc tak uz je to pak srovnatelne s poradne predpestovanou kytkou a můžeš mít klidně strom.
Zdravím, mám colour mix1 od DP (2xShaman, 2xPassion, 2xFrisian)... už mám vonku polovicu z toho... chcem sa opýtať, či sa ešte oplatí klíčiť to alebo to radšej nechať na budúci rok. Dik za odpoveď
Původní příspěvek od jackson Zdravím, mám colour mix1 od DP (2xShaman, 2xPassion, 2xFrisian)... už mám vonku polovicu z toho... chcem sa opýtať, či sa ešte oplatí klíčiť to alebo to radšej nechať na budúci rok. Dik za odpoveď
Zdravím
Zrovna včera sem špekuloval jestli ještě nepřikoupím nějaký semena.Podle mě to ještě cenu má.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Zdar borci, tak koukám že některý témata dost upadaj tak co je zase trochu oživit? Tak já mám už od 4.4. vyseto a mám cca 30 kytí a každá má tak 15 čísel a za 14 dní jdou do země, něco do skleníku, něco rovnou na záhon obehnaný igelitem, až budu mít čas, všechny je sem vypíšu ať máte co číst Tak zatím pěstu zdar!
loni sem si nechal naklíčit nějak koncem března a jelikož sem neměl jístý místo, tak sem ji měl do konce dubna za oknem, pak venku v asi 3L květináči a v půlce června šla do země(v půlce srpna zas ven.. samec ).. ven sem chtěl sázet v půlce dubna ale tak se nestalo. jinak řízky sem měl celkem pozdě, nějak až v červnu.. tak letos to snad dám v půlce dubna všechno ven.
ať to letos jede)))
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Chápu, že jsou všichni natěšení po dlouhé zimě, ale páni kluci, je to rostlinka jako každá jiná a už má babička říkala, stejně jak má maminka - a já to od nich pochytil - sází se po 3 zmrzlých!!! Čili ven se vyndavá 14.5.
Pranostiky
Pan Serboni pálí stromy. (Pan Serboni = PANkrác SERvác + BONIfác)
Pankrác, Servác, Bonifáci jsou ledoví muži, Žofie je jejich kuchařka.
Pankrác, Servác, Bonifáci pro sadaře jsou zlí chlapci.
Pankrác, Servác, Bonifác – ledoví muži, spalují mrazem ovoce i růži.
Vězte, že všechny rostliny krom Automatu nakvétají okolo půlky, neli až ke konci srpna - od púle května z nich stihnou být setsakramentské stromy