Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tento týden jsem u Chocolope vystříhal nějaké větve. Kytky nechám tak 2-3 týdny růst a poté je prostříhám do finálního počtu větví, Chronika prostříhám pouze střed. Výška Chronic 70 a 75 cm, Chocolope 60 a 65 cm. Kytky nevypadají nijak extra tím, že jim vlivem stresu a revegingu rostly hlavně 1 a 3 cípé listy. Tento týden se jim už objevily i nějaké 5 cípé.
Kytky rostou parádně za 2 týdny od 3 cípých až k 7 cípým listům. Chronic výška 80 a 85 cm Chocolope 75 a 80 cm. Zalévám 3x týdně 1,5l zálivky na kytku dávka hnojiva 4 ml/l BioGrow + 10 ml/l slepičinců, každá 4 zálivka pouze voda a pH se snažím držet v rozmezí 6-6,5.
Po dvou týdnech přidávám zase nějaké foto. Kytky se nějak nemění, akorát vyrostly cca o 10 cm a u chocolope jsem vystříhal střed kde byly větve na které se nedostávalo světlo a nic by neudržely.
Kytky se za poslední 3 týdny skoro nezměnily, výška 100-105 cm a pomalu začínají nakvétat. Ještě 2 týdny budu hnojit BioGrow a potom už BioBloom a Top Max.
Rostlinky už pěkně kvetou, začínám hnojit BioBloom a TopMax. Chocolope jsem musel přivázat ke kolíku aby se nezlomily kvůli větrům a Chronic taky už kvete.
Tento týden jsem musel použít insekticid, protože mi kytky okousávaly nějaké housenky. Chocolope se začíná obalovat krystalky pryskyřice a žloutnou jim listy. Chronic se mi líbí čím dál tím víc, vypadá to, že bude mít parádní výnos.
Chronic - Na několika místech jsem našel plíseň kterou jsem vystříhal, ale kytky by potřebovaly ještš minimálně 1 - 2 týdny. Chronic má vůni jako po jehličí.