Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem teď po celé době co jedu tento grow, zjistil že nehnojím úplně podle návodu. Celou dobu jsem to míchal na EC 1 (nemám měřák vyčteno z tabulky), ale kytky podle mě uplně zase nestrádali. zítra začnu přesně podle návodu, může jim to nějak uškodit když si na tento poměr už zvykli?Jsem 6den 12/12
Čus všem kdo tady zavítají.
mám tady fotografickej update holek.
Užjsem teda změnil davkování hnojiva na
A- 0.9ml
M-1.8ml
B-2.7ml
a to je na litr vody
Holky papaj tak obden cca 0.3litry vody na jednu kytku v 3.5l květníku.
teplota je v noci cca 21-22 stupňů
přes den 28 stupňů u vrcholku holek.
Lampa je 16cm od vršků kytek.
No a jelikož je mi trochu přehříva trafo (mám na něm 3pc vetilátory) jeden znich je na odtach do HM pachače, tak mám trochu strach aby to ventilátor a hlavně trafo zvládly.
Tak jsem si udělal radost a objednal tento ventilátor http://www.ventilator-expert.cz/dia...8-m3-h/d-70822/
Příjde mi že dB jsou v pohodě, protože v té místnosti taky spím. Tak se uvidí.
Tak včera v 9 dni 12/12 jsem trochu ještě zakutil a holky trochu poohybal. Aby se lepe roztahaly po siti.
Stala se mi, ale jedna nepříjemnost. Když jsem ohybal jedno ak47/NL tak mi u stonku prasklo (viz foto), Tak doufám že to přežije
Ahoj, máš to fajn, jen s tím hnojením to jedeš asi špatně. JIDB se pro hlínu hnojí jako hodnoty v tabulce / 2. Je to napsané nahoře té tabulky. Takže by to mělo být :
A- 0.45ml /l
M-0,9ml / l
B-1,35ml/l
Tak máme tady 15den 12/12
probehl trochu upgrade skříně, nové stínítko a hlavně nový ventilátor na odtah.
Takže už nemusím řešit teplotu protože to uplně v pohodě dává
tady je par fotek,příště budou lepší a bez světla.