Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aloha, kytky dnes 15 dní 12/12. Krásně se táhnou, jsou všechny stejně vysoké, teď 43 cm.
Pěkně papaj, už pápnou litr každá a dole prosákne jen pár kapek. Hnojky jen JIDB, zálivku dělám na deset litrů A - 8ml.
M - 16ml.
B - 24ml.
EC držím vyšší protože jim fakt chutná a to v rozmezí 1.8 - 2.0. PH - 5.8
Ideální teplota den max 27°C, noc 24°C. Vlhkost na nejnižší výkon zvlhčovačky držím na zhruba 65%, jak začnou nakvétat, zvlhčovačka letí do pryč a to mi pokaždé vlhkost spadne na max. 35% a tak drží až do konce.
Přítah + ofuk + odtah nonstop na 2/3 výkonu, po nakvetení pouštím naplno.
Včera vyměněná výbojka pro růst Philips Master Son - T - Pia 400W za květovou výbojku Osram Plantastar 400W.
Tož tak.
Zdarte, 18-tej den 12/12, výška rostlin je 50cm a pořád se ještě táhnou. Lampu mám necelejch 40cm nad vrcholkama. Všechny hodnoty pořád stejný.
Omlouvám se za kvalitu fotek ale s novým foťákem ještě moc neumím a nevím jakej režim nastavit aby to nebylo tak přesvícený :-)
Tak ještě dvě fotky krasavice SSH focené před chvílí :-). Dnes jsem objednal semena na selekci novejch mamin a to: Jack Herer a White Widow od Fair seeds a Critical Jack od Dinafem.
krasny kytky, k tobe je dycky radost nahlidnout....a model zavidim moc, ssh je muj holandsky favorit, ale bohuzel ve stredoceskym kraji s nim zadnyho matkare neznam
EDIT: tak bohuze mi to napsalo, Běž se o Karmu podělit s více lidmi, než ji opět upravíš tomuto uživateli. a to ani nevim ze bych ti ji nak v posledni dobe daval, naposled si pamatuju tak na pul roku zpatky ze sem ti dal karmu tak nevim....
Zdarec. Takove pekne krasavice mas. Ja jedu taky ted SSH ale nejak ne a ne je zastavit v rustu. Prepinal jsem kdyz mely kolem 30 cm a ted maji uz metr. Jsem zvedavy jak to poroste Tebe:-))) Jinak pekny grow. Rasty
Díky vám všem za káčka, jsem rád že někoho můj pěst zajímá, vážím si toho.
Dávám nějakou fotku z dneška těsně před sepnutím lampy. Už by se ale mohli přestat táhnout, do 60-ti cm moc nezbývá, mám obavu že dopadnu jako rasty :-)
Kytky jsou naprosto zdravý, v boxu čisto bez jediné známky nějaké hmyzí verbeže.
Žerou neuvěřitelným stylem a já jim rád dopřeju :-).
Příští týden rozjíždím druhou skřín 600W, nachystanejch 16 prcků SSH ať taky těm kurvám z ČEZu udělám nějakou tržbu :-)
Zdarec všem, 21 dní 12/12 a kveteme :-). Výška se ustálila na 68 cm. EC zálivky 2.3, vyteče 1.9, takže jim šmakuje. PH 5.8, na výtoku dnes naměřeno 6.1, zítra trošku uberu ať to nerozhodím.
Teplota den 25 - 27°C, noc 21 - 24°C. Vlhkost 37%.
Hnojky jen JIDB A,M,B, nic jinýho a tak to i zůstane. Tož se všichni opatrujte zahrádkáři :-)
Jenom ukázka, další thread zakládat nebudu. Druhá skříň připravená, od včerejška jsem zkoušel teploty protože ji mám v kotelně ale přes den vycourám dost tepla když chodím přikládat a taky tam chrní zatím pes, nemám srdce ho nechat v tomhle počasí venku :-)
Když jede lampa, tak teplota ideální kolem 25°C, v noci jsem to musel pošéfovat závěsným přímotopem co zapíná a vypíná v půlhodinových intervalech a navíc je nastaven termostat na 24°C a po odskoušení všeho je to funkční a drží to hodnoty jaké chci.
No nic, jdu sázet :-)
Na fotkách skříň 600W a zakořeněné krasavice SSH v kelímcích, výška cca. 20cm.
Večer rozjíždím druhou almaru 600W, posílám fotky skříně a 16 ks kytek SSH. Měl je objednaný jeden nováček tady a ve finále se na to vysral, takže mě donutil začít o něco dřív ale mě to nevadí protože to bylo už podle psaní nějaký děcko co sem tam dostane dvě kilča kapesnýho a asi se nechtěl ztrapnit. Z toho plyne že od teď jen stálým a prověřeným členům a mlaďochům nad 18 let :-)
Aloha zahradníci ! 24 den 12/12, všechno bez problémů, jen mají pořád hlad mrchy :-)
Zalívám každý tři dny s hnojkama JIDB a už si každá řekne o litr a půl a dole prosákne opravdu troška, takže kořeny musí být monstrózní.
Jelikož SSH v kombinaci s kokosem znamená neustálý hlad, tak jsem jim včera zvedl ec na 2.7. Ph 5.8, teplotý pořád stejný.
Nějaké aktuální foto.
Původní příspěvek od doxenon Aloha zahradníci ! 24 den 12/12, všechno bez problémů, jen mají pořád hlad mrchy :-)
Zalívám každý tři dny s hnojkama JIDB a už si každá řekne o litr a půl a dole prosákne opravdu troška, takže kořeny musí být monstrózní.
Jelikož SSH v kombinaci s kokosem znamená neustálý hlad, tak jsem jim včera zvedl ec na 2.7. Ph 5.8, teplotý pořád stejný.
Nějaké aktuální foto.
Jedeš to pěkně :-). Asi Tě čeká rekordní výnos z toho meho SSH , BoBAN ted udělal pod 300W kolem 420g ! Myslím, že budeš mrkat :-) , držím palce kolego.