Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1. pestujem pre radosť, trochu masti, fenixovych slz a pár špekov- na to mi clf stačí
2. hocikedy tam mám teplotu aj 29 stupňov a s tou sódou by to bola sauna
3. clf sa dá držať 3 cm nad porastom, sodík nie
4. keby som chcel výnos kúpim si 2 x 600 wat
5. prešiel som si tu na Groweri viacero "trejdov" kde som narazil na tvoje rady tipu" clf je na hovno a pod. Všetkým píšeš aby išli pod sodíkom, ale každý má vlastnú hlavu a môže si pestovať pod čím chce. Kým je to v rovine" snažím sa Vám poradiť" tak OK, ale keď to vyznie ako rozkaz, lebo clf je absolútna kktina a nikdy nikto pod tým nemôže nič solídne vypestovať, znie to paranoidne... a navyše, na to či je lepšia sóda alebo clf je tu milión dredov.
zdarec kamo,ked sem prepel na kvet,tak mi tiez trvalo 10dni,lez ukazu pistis,bol sem nedockavy jak sfina...
mimochodem mas to riadne osefovane,krasne ti to roste,a neni nic krajsiho jak pohlad na vyrehotane kvetinky...
mal sem pocit,ze asfalt za kazdu cenu potrebuje kazdemu vnucovat sodu,ale nasrat mu na nu,ja sem tez zastanca cfl,a krasne si mu to nandal...
Neboj, ony začnou kvést Special Queen jsem jedno kolo pěstoval a s výsledkem jsem byl moc spokojený, viz. http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1 Třeba Ed Rosenthal mi začíná kvést až po 14 dnech přepnutí na květ.
A na rady typu "na úsporku se vyser" snad lepší vůbec nereagovat. Přeju ať se daří.
zdarec,tak vidis,ze zacali kvitnut,ked nemas kam dvihat tienitko,tak vyrez do podlahy dieri na kvotinace,a boxik podloz,a kvetinace prestrc dole,a hned mas 20cm k dobru,oni aste trosku pojdu,aj ked by len uz nabobtnavali tak ti nebudu mat kam...
sailinder vďaka za radu,
tak rozmýšľal som už aj nad tým rezaním dier, ale to prichádza do úvahy ako posledná možnosť. Predsa len mám stále nejakých 10 cm rezervu.
Čaute,
je tu nedeľa a teda aj čas na nové fotky. Za ten týždeň sa to zmenilo ale čo je hlavné, prestalo to konečne rásť a kvet sa vyvíja naplno. Už som si myslel že mi to prerastie tak dúfam že nie.
zdarec vyvija sa ti to pekne,tie enzymi davas spolu s hnojkami?mne bolo doporucene,ze to neni moc dobre hnojky+enzymi, sice nevysvetlil proc,ale myslel sem,ze proste hnojky co kvetinky nevycucaju,tak enzymi odplavia,aby sa nezasolovali...
Po týždni prichádzam s aktualitami z mojej skrinky...
sailinder: hej miešam to spolu, vždy som to tak robil a nikdy nebol problém. Presne tak ako píšeš, odplavujú resp. "odsolujú" pestovacie médium a ešte by mali rozkladať a zbavovať substrát odumretých častíc.
Začína sa to nafukovať, už to aj kepne cukruje, rast sa definitívne skončil a všetka energia ide do šišiek.
Teplota je v rozmedzí 15,5- 29C (noc-deň) a vlhkosť 30-75% (noc-deň)
Aktuálna dávka hnoja 3ml/l grow, 3ml/l blom, 1ml/l topmax 1ml/l enzými
Ako každú nedeľu, aj dnes prišiel čas na fotenie,
pekne nám to začína vyzerať,ale...
objavil sa tu problém s názvom "SS" ako skurvené SMUTNICE.
Už som ich raz mal a takmer to dopadlo katastrofálne, aj keď vtedy to bolo počiatočné štádium rastu. Pred asi 4 dňami som zabil jednu a vravím si, to bude náhoda, asi zablúdila... dnes som zabil ďalšiu-náhoda to asi nebude!Všetko som dôkladne pozrel,rastliny som "vytriasol" a ďalšie muchy som nenašiel.
Dúfam že za tie cca 2 týždne sa to už neposere...
Inak včera (39.deň kvetu ) dostali posledný krát hnojivo, a to 3ml/l grow, 4ml/l blom a keďže topmax mi došiel dal som im 1ml/l Atami Bloombastic...
Ďalšia zálievka bude v 42. dni a to len voda+enzými, potom už len voda.