Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
"Generally speaking, mellow, laid-back growers tended to produce mellow, laid-back herb, whereas uptight, sinister growers tended to produce uptight, sinister herb." - DJ SHORT
Buddhas Dream
Evil Queen
Shish 99
Tsi Fly
Strawberry Glitch
a Boutique: tam snad vše je super
TIKI Bambala
Green Devil
SMS Rock Bud
SEN Marleys Collie
MOS Blue Moon
FLY Swazi Safari
FRAC Strawberry Diesel Kush
a to bych asi musel dlouho vybírat!!
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Původní příspěvek od Machoman Pokud to dobře chápu, tak chceš pod 1x400W na pojezdu naprat 10balení á cca 10seeds, vytáhnu kalkulačku a tradá 100 semen?
To mi přijde jako skoro nemožny udělat smysluplně s takovym počtem. Ty bubbláky máš cirkulační? SoG s bubblerama si taky moc neumím představit.
nn psal že na selekci je místa dost jinde...
se někdo má ...selektim tak max. 10ks a průběžně nahrazuju mrzáky, samce a nevzhledný samice...takže docela těžký na něco dobrýho natrefit...ale taky to de...
Jamajcan: jak budeš klíčit?mě se nejvíc vyplácí normálně do kelímku s trochou hlíny a pak až když se rozjedou tak zespodu i zeshora dodávám kokos(na matky asi lepší než hlína ale start radši v hlíně)
To Machoman: Pod to 400kilo na pojezdu půjdou až vzrostlé vyselektované top 10 maminy. Taková je myšlenka ale samo že to nebudu selektit vše najednou. mám to naplánovaný na 2X, tím myslím hned jak se zbavím samců a nevhodných holek tak začne selekce druhé poloviny. A jak už sem psal výše tak pokud z 10 seeds nebude ani jedna samice vyhovovat tak provedu kontrolovaný opylení a selekce bude z F2 generace a nebo nějaký kros.
Jinak pro selekci dokud budou holky malý se připravuje prostor 180x60x140 dxšxv s 3x 125W modrejma úsporkama.úsporky za prvé proto že mi tu leží ladem a za druhé roste to pod tím víc než dobře a pro malé kytí je to šetrnější než soda. Po selekci a až vyplní tento prostor poputujou pod zmiňováne 400kilo.
Vykvést řízky pro určení pohlavý a pro vybrání nejvhodnějších kandidátu poputujou ke kamarádovi pod 600kilo.
Takhle to může jít do nekonečna. Prostě něco vyber! Evidentně nejsi zaměřenej na žádný extrémy, tak vem prostě dvě indiky, dvě čistý sativy a šest hybridů odstupňovaných podle podílu.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk