Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To me sere . Ja tu kytku nemuzu dat nekam do tmy ,jelikoz v byte nemam tmave misto . Do skrine se mi ta kytka nevejde . Budu muset premyslet ... hoodne premyslet .
zatím kolem 30ti kytek,největší maj asi půl metru těch je 8,pak je většina tak poloviční,sázím pořád,políčko je velký15m*5m...až do začátku prázdnin,pak už to asi ani nemá cenu,uvidím jeslti bude místo budu sázet pořád a pořád.....
Asi jsem to moc nestihnul,ale předpěstovat mohu tak max 5kyti týden,tak že to jde pomalu...
Něco už sežrali slymáci,ale na ty větší už serou...
*Kytky jsou v zemi,v dírách asi 0,5m*0,5m,hluboký asi taky tak
*Hlína-zahradnický substrát,písek,hnůj...asi od krav-substrát je s pískem v poměru 2:1,hnúj je pod kytkyma,na dně dir,a nahoře u stonku....
*Přihnojuju to ještě Kristalonem Start,třetinou odměrky na 2L vody,a zatím v poho...kytkám se daří dobře,jsou tmavý,což je fajn
*pár jsem ji zašmik,ale jak je vidět,ty zaštípnutý jsou o proti těm na který jsem nešahal malý-takový chudáčci...
tak to snad zatím stačí,kámoš si koupil digi foťák,tak až bude příležitost tak to nafotím a zdokumentuju do galerie....
měj te se hezky
Sazej co muzes !!! Dokud ma ta kytka cas poradne vyrust (aby s toho bylo naky hulco ) a vykvest tak sazej a sazej a sazej ... . Zalezi na pocasi, jak dlouho se zakousne pekny pocasi do podzimu . Ale ja osobne jsem predminulej rok na dve kytky zapomel a nasel sem misto nich dve vysoky hromady snehu. Snih sem otrepal a pod nim (svete div se ) pekny kyticky, i kdyz byli trochu prejety mrazem (listy byly cerny ) huleni bylo echt dobry .
No ja som s kamosom nakupil 20 semien outdoor mixu a vyslo nam 19. Vacsina su skanky a nejaka mexican sativa. Pred troma tyzdnami sme ic dali do zeme a za okno. Teraz su uz par dni vonku. Maju okolo 20 cm, 3 poschodia, stvrte sa tlaci. Dufam ze sa vonku chytia. Ked to bude za nieco stat poslem fotky.
Tak ta moje kyticka, co mam za voknem ma uz dobrejch 180 cm a zacinam se bat, aby nez staci dokvict mi nezacala delat dulky do stropu . Jinak nosim ji do predcine a jeste pred ni oteviram dvere od skrine a je tam tma .Cyklus ma asi 14/10 a docela dobre kvete . Hnojim ji OBM, kazdy tri dny docela velkou davku a vypada ze ji to svedci. Ta druha kyti, co je tam s ni ma asi 120 cm .Uvidime, co se s toho vyvine .
Akurat dnes som bol juknut 1policko, jasne ze sa schytila burka a zmokol som ako zmog. Druhe mam tiez cca. 10km(na bajku je to v poho) daleko ale to az zajtra. Mam vela noname semien, tak som skusil riadky(5x30ks). Vysla jedna tak som dolozil sadenice(spolu 6ks). Su este male ale tieto majove dazde su lepsie ako hociktore hnojivo. Na druhom policku uz tahaju 25cm ale iba 3ks, kedze uradovali srnky (alebo zajace). Aj tak je to najlepsie vsetko dokopy rastlinky+zem+hnojivo+bajk+zver+dazd )
Tak jsem se byl minuly patek podivat na polickach, ostatne jako kazdy tyden,kdyz se dostanu ze skoly na vikend domu.Daval jsem v pulce dubna 9 kyti co jsem mel ctrnact dnu pod zarivkam a mam tam 6 kytek co maji asi kolem 1.2-1.5 metru.3 kluky(myslim samce) uz jsem musel dat pryc.Na jinejch polickach mam dohromady asi 10 kytek co maji tak kolem 40cm.Vse sazeno ze sazenic.No a seminek jsem letos vysadil dost, ale u nas 8 tydnu neprselo(nebo hodne malo) a ty paraky mi ten rust ani kliceni nejak nepodporili(jednou tydne zalejt nestacilo),takze mam asi 30 kyticek ze seminek.
Mejte se dobre a at vam to roste jako me, protoze to je velkej mazec.Pestuju 7 let a takovyhle velky kyti jsem jeste v pulce kvetna nevidel(teda krome skleniku).Siva s vami BUM BUM BUM
Fcera sem se byl taky poprve juknout na svuj OUT a dost me moje kviti potesilo. Asi jim hodne vyhovuje to misto gde sou (pekna jizni stran) a taky to pocasko. Casto prsi a je i hodne teplo. Doufam ze letosni sezona bude lepsi nez ta lonska. Ta byla fakt dost kratka.
tak sem včera po tejdnu udělal kontrolu políček, kytky co ma v kýblech jedou jak šílený, minule měly asi 40cm a zaštíp sem je, teď byly krásně rozvětvený a o dalších 15m vyšší, kytky co jsou na políčku venku v zemi nejdou tak rychle, ale po těch třech tejdnech veder a sucha se ani nedivim a je na nich vidět, že jak začalo trochu pršet daly se zase do díla :-) jen mě sere, že mi to nějaký zvířátko doslova tuneluje, když sem přišel už podruhý bylo to tam dost zoraný a když sem máčknul na hlínu kolem kytek, hlína si sedla o kus níž, jaký tam byly chodbičky, a bojim se že tenhle neřád mi tam žere kořínky z kytek, nevíte co by to mohlo bejt a jak na něj? tipuju to na nějakýho vyhulenýho hlodavce
bude z toho nieco ak sa to zasadi o tyzden?????
Mysim tym ci to dozreje ako keby som dodrzal riadny termin sadzby???
veci su este len planty:
durban poison 25-30cm
holland hope 35cm
46cm
50cm (len ta je uz v hline)
early girl (na nu sa nam zmrdali hrable takze vrch som musel odstranit, teraz vyrastaju z dvoch poschodi dokopy 4 vetvicky) 20cm
bojim sa ze je uz neskoro lebo kamos mal 15cm planty, ked som to ja len sadil do kvetinaca ako semienko.