Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Komu už kytičky vystrkujou lístečky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Liprd
Stálý Člen

Karma uživatele Liprd - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

ze 130 semen co jsem sadil přídmo do půdy mám 9 kytek , asi jsem měl chodit zalejvat , ach ta lenost

Liprd Hulmminen

Old Post 18-05-2002 v 14:58 PM
Liprd je offline   Profil uživatele Liprd   Find more posts by Liprd   Foto galerie člena Liprd   Click here to Send Liprd a Private Message   Add Liprd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raic
Nový Člen

Karma uživatele Raic - 0% Pěstitelská

Obecné FIM Příspěvek č. 18

Rad bych vedel co je to zastipovani FIM technikou......a jaxe to dela!!!

Old Post 19-05-2002 v 20:40 PM
Raic je offline   Profil uživatele Raic   Find more posts by Raic   Foto galerie člena Raic   Click here to Send Raic a Private Message   Add Raic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

tak hledej, někde to tady je, stačí napsat do vyhledávání FIM, jak jednoduchý!

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 20-05-2002 v 18:03 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

hmm Příspěvek č. 20

To me sere . Ja tu kytku nemuzu dat nekam do tmy ,jelikoz v byte nemam tmave misto . Do skrine se mi ta kytka nevejde . Budu muset premyslet ... hoodne premyslet .

Old Post 21-05-2002 v 14:16 PM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

Letos:

zatím kolem 30ti kytek,největší maj asi půl metru těch je 8,pak je většina tak poloviční,sázím pořád,políčko je velký15m*5m...až do začátku prázdnin,pak už to asi ani nemá cenu,uvidím jeslti bude místo budu sázet pořád a pořád.....
Asi jsem to moc nestihnul,ale předpěstovat mohu tak max 5kyti týden,tak že to jde pomalu...
Něco už sežrali slymáci,ale na ty větší už serou...
*Kytky jsou v zemi,v dírách asi 0,5m*0,5m,hluboký asi taky tak
*Hlína-zahradnický substrát,písek,hnůj...asi od krav-substrát je s pískem v poměru 2:1,hnúj je pod kytkyma,na dně dir,a nahoře u stonku....
*Přihnojuju to ještě Kristalonem Start,třetinou odměrky na 2L vody,a zatím v poho...kytkám se daří dobře,jsou tmavý,což je fajn
*pár jsem ji zašmik,ale jak je vidět,ty zaštípnutý jsou o proti těm na který jsem nešahal malý-takový chudáčci...

tak to snad zatím stačí,kámoš si koupil digi foťák,tak až bude příležitost tak to nafotím a zdokumentuju do galerie....
měj te se hezky

Old Post 21-05-2002 v 19:33 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acidrop
Stálý Člen

Karma uživatele acidrop - 68% Pěstitelská

Dotaz nie je neskoro Příspěvek č. 22

dnes som akurat dal naklicene semiacka do zeme..nejak som zaspal dobu a nemal som vhodne podnmienky na sadenie..myslite ze to este ma zmysel?

Old Post 23-05-2002 v 15:52 PM
acidrop je offline   Profil uživatele acidrop   Find more posts by acidrop   Foto galerie člena acidrop   Click here to Send acidrop a Private Message   Add acidrop to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acidrop! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

to acidrop: rozhodně to zmysel má!!! :-)

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 23-05-2002 v 15:57 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

Pohodička 2 acidrop Příspěvek č. 24

Sazej co muzes !!! Dokud ma ta kytka cas poradne vyrust (aby s toho bylo naky hulco ) a vykvest tak sazej a sazej a sazej ... . Zalezi na pocasi, jak dlouho se zakousne pekny pocasi do podzimu . Ale ja osobne jsem predminulej rok na dve kytky zapomel a nasel sem misto nich dve vysoky hromady snehu. Snih sem otrepal a pod nim (svete div se ) pekny kyticky, i kdyz byli trochu prejety mrazem (listy byly cerny ) huleni bylo echt dobry .

[Edited by prenda on 24-05-2002 at 06:13 PM]

Old Post 24-05-2002 v 17:10 PM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hollandan
Nový Člen

Karma uživatele hollandan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

No ja som s kamosom nakupil 20 semien outdoor mixu a vyslo nam 19. Vacsina su skanky a nejaka mexican sativa. Pred troma tyzdnami sme ic dali do zeme a za okno. Teraz su uz par dni vonku. Maju okolo 20 cm, 3 poschodia, stvrte sa tlaci. Dufam ze sa vonku chytia. Ked to bude za nieco stat poslem fotky.

Old Post 24-05-2002 v 23:06 PM
hollandan je offline   Profil uživatele hollandan   Find more posts by hollandan   Foto galerie člena hollandan   Click here to Send hollandan a Private Message   Add hollandan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

Obecné Příspěvek č. 26

Tak ta moje kyticka, co mam za voknem ma uz dobrejch 180 cm a zacinam se bat, aby nez staci dokvict mi nezacala delat dulky do stropu . Jinak nosim ji do predcine a jeste pred ni oteviram dvere od skrine a je tam tma .Cyklus ma asi 14/10 a docela dobre kvete . Hnojim ji OBM, kazdy tri dny docela velkou davku a vypada ze ji to svedci. Ta druha kyti, co je tam s ni ma asi 120 cm .Uvidime, co se s toho vyvine .

Old Post 27-05-2002 v 18:53 PM
jipi
Stálý Člen

Karma uživatele jipi - 65% Pěstitelská

Obecné Re Příspěvek č. 27

Akurat dnes som bol juknut 1policko, jasne ze sa schytila burka a zmokol som ako zmog. Druhe mam tiez cca. 10km(na bajku je to v poho) daleko ale to az zajtra. Mam vela noname semien, tak som skusil riadky(5x30ks). Vysla jedna tak som dolozil sadenice(spolu 6ks). Su este male ale tieto majove dazde su lepsie ako hociktore hnojivo. Na druhom policku uz tahaju 25cm ale iba 3ks, kedze uradovali srnky (alebo zajace). Aj tak je to najlepsie vsetko dokopy rastlinky+zem+hnojivo+bajk+zver+dazd )

Old Post 28-05-2002 v 18:28 PM
jipi je offline   Profil uživatele jipi   Find more posts by jipi   Foto galerie člena jipi   Click here to Send jipi a Private Message   Add jipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MOONLIGHT
Stálý Člen

Karma uživatele MOONLIGHT - 50% PěstitelskáKarma uživatele MOONLIGHT - 50% Pěstitelská

Obecné Jede to!!! Příspěvek č. 28

Tak jsem se byl minuly patek podivat na polickach, ostatne jako kazdy tyden,kdyz se dostanu ze skoly na vikend domu.Daval jsem v pulce dubna 9 kyti co jsem mel ctrnact dnu pod zarivkam a mam tam 6 kytek co maji asi kolem 1.2-1.5 metru.3 kluky(myslim samce) uz jsem musel dat pryc.Na jinejch polickach mam dohromady asi 10 kytek co maji tak kolem 40cm.Vse sazeno ze sazenic.No a seminek jsem letos vysadil dost, ale u nas 8 tydnu neprselo(nebo hodne malo) a ty paraky mi ten rust ani kliceni nejak nepodporili(jednou tydne zalejt nestacilo),takze mam asi 30 kyticek ze seminek.
Mejte se dobre a at vam to roste jako me, protoze to je velkej mazec.Pestuju 7 let a takovyhle velky kyti jsem jeste v pulce kvetna nevidel(teda krome skleniku).Siva s vami BUM BUM BUM

[Edited by MOONLIGHT on 28-05-2002 at 08:30 PM]

moonlight

Old Post 28-05-2002 v 19:27 PM
MOONLIGHT je offline   Profil uživatele MOONLIGHT   Find more posts by MOONLIGHT   Foto galerie člena MOONLIGHT   Click here to Send MOONLIGHT a Private Message   Add MOONLIGHT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drevonos
Stálý Člen

Karma uživatele drevonos - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Fcera sem se byl taky poprve juknout na svuj OUT a dost me moje kviti potesilo. Asi jim hodne vyhovuje to misto gde sou (pekna jizni stran) a taky to pocasko. Casto prsi a je i hodne teplo. Doufam ze letosni sezona bude lepsi nez ta lonska. Ta byla fakt dost kratka.

čim víc hulíš, tim víc cítíš

Old Post 30-05-2002 v 12:36 PM
drevonos je offline   Profil uživatele drevonos   Find more posts by drevonos   Foto galerie člena drevonos   Click here to Send drevonos a Private Message   Add drevonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

tak sem včera po tejdnu udělal kontrolu políček, kytky co ma v kýblech jedou jak šílený, minule měly asi 40cm a zaštíp sem je, teď byly krásně rozvětvený a o dalších 15m vyšší, kytky co jsou na políčku venku v zemi nejdou tak rychle, ale po těch třech tejdnech veder a sucha se ani nedivim a je na nich vidět, že jak začalo trochu pršet daly se zase do díla :-) jen mě sere, že mi to nějaký zvířátko doslova tuneluje, když sem přišel už podruhý bylo to tam dost zoraný a když sem máčknul na hlínu kolem kytek, hlína si sedla o kus níž, jaký tam byly chodbičky, a bojim se že tenhle neřád mi tam žere kořínky z kytek, nevíte co by to mohlo bejt a jak na něj? tipuju to na nějakýho vyhulenýho hlodavce

Old Post 31-05-2002 v 13:08 PM
DoktorCanna
Stálý Člen

Karma uživatele DoktorCanna - 90% PěstitelskáKarma uživatele DoktorCanna - 90% Pěstitelská

Obecné H E L P P L E A S E H E L P Příspěvek č. 31

bude z toho nieco ak sa to zasadi o tyzden?????
Mysim tym ci to dozreje ako keby som dodrzal riadny termin sadzby???

veci su este len planty:
durban poison 25-30cm
holland hope 35cm
46cm
50cm (len ta je uz v hline)
early girl (na nu sa nam zmrdali hrable takze vrch som musel odstranit, teraz vyrastaju z dvoch poschodi dokopy 4 vetvicky) 20cm

bojim sa ze je uz neskoro lebo kamos mal 15cm planty, ked som to ja len sadil do kvetinaca ako semienko.

go to the growing...

Old Post 02-06-2002 v 23:33 PM
DoktorCanna je offline   Profil uživatele DoktorCanna   Find more posts by DoktorCanna   Foto galerie člena DoktorCanna   Click here to Send DoktorCanna a Private Message   Add DoktorCanna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

2 DoktorCanna Příspěvek č. 32

no jetli ty cm co pises mas uz ted ,tak je to podle me zcela vychytany a muzes se tesit na sqelou urodu.preju prijemnej podzim a at rostou

Old Post 03-06-2002 v 08:33 AM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:54 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás