Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
koukám idea že máš stejný stínidlo jako já made in pouliční lampa
vyrostlo ti to moc pěkně, tak mě překvapilo, že píšeš, že je to slabší kouř, ale jinak ten scrog by opravdu prospěl :-) K+
e_d : neboy nejsem lempel ,ne ? (; zvážim to v neděli tak ..
gunman:hele to opravdu nevim ,jaxem psal v prvním příspěvku kitičky jsem dostal už na růstu no a bylo mi jich líto ale nakonec se z nich vyklubaly docela pěkný děvčata ,ne ? :-)
oton : no hele ,já sem spokojenej ,abych řekl pravdu tak asi před třema týdnama jsem si uškub malou paličku na lagalizaci a odkouřili jsme to ve třech a jako zmazávalo to nehorázně a od tý doby jsem to netestoval ,tak počkám až to uschne celý ,stejně mám teď svaťák tak abych to moc nepřeháněl :-)
jj taky me to moc zajima. hlavne si mel moc fajnovy paldy takovy sem videl snad jen u Bohoura co si pamatuju,jako ze si toho moc nepamatuju . No urcite ti soupnu karmicku i kdyz to uz je davno v zemi kde se snoubi THC CBD kour
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."