Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kukuřičný pole
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
branko
Nový Člen

Karma uživatele branko - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

nazdar
len ma napadlo či ste nerozmýšľali nad slnečnicou...podľa mňa má niekoľko výhod...pole sa dá ľahko rozoznať,stačí trochu prehrabať zem a slnečnicove semena by mal poznať každý...nepostrekujú ju proti burine(proti niečomu ju postrekujú,ale rastlinám to neublíži....ublížiť im može jedine traktor ktorý to postrekuje a ten to robí dva krát za sezonu...z 30 mi 2 skosil a 3 poškodil-ledva sa z toho dostali...2krat ide po vlastných stopach takže žiadne dalšie straty)....a kosia ju neskor ako kukuricu....termin kosenia sa dá ľahko odhadnúť podľa slnečnice(ak je už úplne suchá) alebo to urobte ako ja naposledy-chodte na družstvo a povecte im že potrebujete nafotiť do školy kombajn ako kosi slnečnicu a bla bla bla a oni mi dali termíny všetkých polí v okolí boli veľmi ochotný
a ako tu bolo už písane tiež odporučam ku koncu hnojit kristalonom plod a kvet-dosť to rastlinam pomohlo ku dozretiu
ja takto sadím už druhý rok a toho roku mi zatiaľ vyšlo zo zeme 54 rastlin
tak vam prajem veľa úspechov...majte sa pekne

Old Post 12-05-2003 v 12:27 PM
branko je offline   Profil uživatele branko   Find more posts by branko   Foto galerie člena branko   Click here to Send branko a Private Message   Add branko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele branko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Domestican
Stálý Člen

Karma uživatele Domestican - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

No hale zasejc bych to tam určitě neházel, když ta kuku je malá 3-4 cm....!!!Protože zemědělci to budou stříkat.....A oni do téj kukuřice vjedou když je do těch třiceti čísel...takže bacha na to!!!!

Old Post 16-05-2003 v 22:42 PM
Domestican je offline   Profil uživatele Domestican   Find more posts by Domestican   Foto galerie člena Domestican   Click here to Send Domestican a Private Message   Add Domestican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer
Nový Člen

Karma uživatele Killer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Kukuřice se zklízí někdy ke konci zaří.... Je to potřeba hlídat!!!!

Napadlo mě sklízet postupně... něco vzít v polovině září něco ke konci a risknout že to nepokosí....

Old Post 27-05-2003 v 10:07 AM
Killer je offline   Profil uživatele Killer   Find more posts by Killer   Foto galerie člena Killer   Click here to Send Killer a Private Message   Add Killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

chlapi s tim postřikem jste mě docela vyndali, letos chci jet kuku a už mám vyhlídlá pole, a kytky už by taky potřebovali ven, teď se ale bojim toho postřiku, co s tim?? mám to risknout?

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 27-05-2003 v 12:41 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rodriguez2
Nový Člen

Karma uživatele rodriguez2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

kdy se ta kukurice bude sklizet nejlip zjistis, kdyz si zavolas do mistniho JZD (nebo ZD ;-) a reknes, ze studujes agrotechniku a ze dela stakovej vyzkum na diplomku a ze bys potreboval vedet co tam maj za odrudu, k cemu a kdy se to bude sklizet .... voni ti to radi povedi ;-)

Old Post 27-05-2003 v 23:44 PM
rodriguez2 je offline   Profil uživatele rodriguez2   Find more posts by rodriguez2   Foto galerie člena rodriguez2   Click here to Send rodriguez2 a Private Message   Add rodriguez2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Domestican
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Zdravím,

To Oton: Hale takqže dnes je 2.5. kukuřice tak 8-10 čísel a akorád začli stříkat....plevel uschlý..jen kukuřice jede dál....kurva už bych to potřeboval vysadit...ale ještě týden počkám....

Jinak s tou slunečnicí....taqy jsem už nad tím přemýšlel,ale odradilo mě to, že kukuřice je podstatně vyšší než slunečnice...a minulý rok mi to z kukuřice vyčuhovalo tak o 30 čísel....takže si nedokážu představit kyti ve slunečnici...Ať to roste...

Old Post 02-06-2003 v 21:09 PM
Domestican je offline   Profil uživatele Domestican   Find more posts by Domestican   Foto galerie člena Domestican   Click here to Send Domestican a Private Message   Add Domestican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Tak ja uz to mam taky v kukurici...Doufam,ze to budou sklizet co nejpozdeji....Nerad bych prisel k poli...a pole nikde )

Old Post 03-06-2003 v 12:22 PM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Arachnox
Nový Člen

Karma uživatele Arachnox - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Podle me je kukuřice krajni možnost loni jsem sázel Jacka Herera v kukurici a na zahradce a z kukurice to bylo nic moc, nehlede na to ze se musi pockat az ji postrikaj nejakym postrikem . . . kytkam se nelíbí.

Old Post 05-06-2003 v 10:35 AM
Arachnox je offline   Profil uživatele Arachnox   Find more posts by Arachnox   Foto galerie člena Arachnox   Click here to Send Arachnox a Private Message   Add Arachnox to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Arachnox! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

to Domestican: no už je docela velká, já už to tam chci hodit co nejdřív, protože kytky mi evidentně v malých nádobách přerůstaj a nelíbí se jim to, jenže teď jsou šílený vedra a jak jsem včera koukal, všechny pole jsou vyprahlý, kdybych tam ty kytyk přesadil teď, tak myslim, že nepřežijou, kurva chce to déšť aby bylo aspoň 2-3 dny mokrý, vlhký pole...
se divim, že řešíš vějškovej problém, ten se dá přece vyřešit velmi snadno a to několika způsoby od zaštipování počínaje konče třeba nějakým přivázáním, nalomením nebo ohnutím kytky, dá se s nima fakt dělat skoro všechno

jinak slunečnice u nás nikde neroste, tak že to nemusim řešit

to Arachnox: já myslim, že kukuřice neni krajní řešení, protože se zde zbavíš srnek a havěti co ti venku kytky žere, pak se taky zbavíš debilů co to najdou a ukradnou, protože v kukuřici to neni vidět, a když dáváš pozor tak tě jen tak nikdo neuvidí a kytky taky ne, je tu sice nebezpečí že to místo tebe zklidí kombajn, ale dá se to vychystat, a za další dost důležitá věc je, že na poli je rozhodně lepší půda než na neobdělané louce nebo dokonce v lese, kde je to moc kyselý, dle mě kukuřice ideální, chce se jen vyvarovat tomu postřiku...

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 05-06-2003 v 11:26 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Domestican
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Hehe takže pánové včera jsem to vysázel....zhruba 40 kyti.....hodil jsem to na dvě pole po 20.
Pravdou je, že když jsem to tam přesazoval (byla skoro půlnoc) tak ta půda byla úplně vyprahlá a teplá ikdyž byla tma. No ale zalil jsem to pečlivě...snad to vydrží...dnes jdu o5 zalívat....

tak přeji hodně štěstí a taky jsem zjistil, že tu kukuřici stříkají 2x!Ale už by měl být konec postřiků...takže je to poho....hehe

mějte se...

Old Post 08-06-2003 v 15:17 PM
UD
Stálý Člen

Karma uživatele UD - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

hmm tak letos kukurice zklamala, ani prd.A loni mi to sezral jelen.Asi si najdu jinej flek.

Old Post 13-06-2003 v 12:09 PM
UD je offline   Profil uživatele UD   Find more posts by UD   Foto galerie člena UD   Click here to Send UD a Private Message   Add UD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

je to tam Příspěvek č. 28

tak jsem taky ve středu zasadil rostlinky do několika kukuřičnejch polí, ráno ve 4 to byla fakt drsná prdel
modlil jsem se aby pršelo což se teď stalo, tak doufám, že aspoň nějaký kytky přežijou a nesežerou je všechny srnky. a taky aby byl ke mě pan kombajn milej a všechno mi to předčasně neposekal...

Old Post 13-06-2003 v 17:23 PM
Alex
Nový Člen

Karma uživatele Alex - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Já mám v kuku asi 20 ks a už se mi projevily samci. Zatím jen dva. Ty vedra mne taky pjekně škubou nervama ale byl jsem jednou zalejvat a je to v poho.
Tak ať se dílo daří.

Alex

Old Post 14-06-2003 v 07:59 AM
Alex je offline   Profil uživatele Alex   Find more posts by Alex   Foto galerie člena Alex   Click here to Send Alex a Private Message   Add Alex to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Na polia neodporúčam,či už tam je to,či to.
Radšej nájdi nejakú peknú tichú lúčku.

..................robos

Old Post 16-06-2003 v 11:08 AM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sliper
Nový Člen

Karma uživatele Sliper - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 31

Ja si myslim ze je lepsi pockat az kukurice bude trochu vetsi a hodit to doma do vetsich kvetinacu na nejake vyslunene mistecko.

Old Post 22-06-2003 v 01:27 AM
Sliper je offline   Profil uživatele Sliper   Find more posts by Sliper   Foto galerie člena Sliper   Click here to Send Sliper a Private Message   Add Sliper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

tak jsem byl včera po 14ti dnech od zasazení, zkontrolovat moje miláčky, no jsou tam skoro všechny, jen kukuřice za těch 14 dní šíleně vyrostla, když jsem tam byl tak mi byla tak po koule a teď byla vyšší než já!!! cca 2m

kytky sjou dost malý, protože jim kuku hodně stínila, tak jsem to vzal radikálně a dvě řady kuku, kolem kytek jsem zdevastoval, snad teď vyjedou hodně nahoru, když budou mít slunko, no jen doufám, že to nebude moc vidět, nenajdou to srnice, a neni to nějaká ranná kukuřice nebo ta co se seče nějak brzy na siláž, no trochu moc přání najednou

další návštěvu plánuju zase za 14dní...

Old Post 27-06-2003 v 10:08 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:30 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás