Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kytky rostou pod novou výbojkou suprově, rychlost růstu o proti zářivkám se nedá srovnávat.
Hnojení : biobizz-biogrow a kořenový stimulant-NaturalPower
Výbojku jsem dal níž, je asi cca 40-50cm nad kytkama.
Vlhkost se pohybuje od 50% - 80%
Teplota od 23 - 26
V noci jde ještě níž : 21
A ted přejdu k otázkám :-)
1)Dnes jsem si koupil PH metr akvarijní a zjištoval vůbec PH, protože jsem ho dosud neřešil. Při změření ph vody z kohoutku se mi zježily chlupy na celém těle, nejde pod 7,5. Proto jsem zkusil citronku, snížil PH na 6 a prolil to květníky. Ven z nich vylezlo 7,3cca.
Nevím, zda takto pokračovat, třeba 1 . 2x denně, nebo co s tím ???
2)Rostlinky jsou vyfocené po svícení, těsně před spánkem, a zdá se mi, že mají listy ohnuté směrem dolů, může to být tím PH, nebo ještě něčím jiným?
3) Za jak dlouho přepnout na květ, a jak to vykouzlit s malinkatýma rostlinkama ?
4) Zaštípnuot? Nebo při přepnutí se automaticky začne rozvětvovat? Chtěl bych určitě více vršků, na rostlince jsou sice vidět spodní začínající větvišky, ale dost malý, takže se bojím, aby vyrostly.
Díky za odpovědi, první indoor je náročný, hlavně vybavení dokupuji postupně, takže buĎte schovívavý, např s tím PH.
No s tímhle ti neporadím, já jsem nikdy PH výtoku neřešil ani jsem s tím neměl problém. Měřím jen zálivku. Myslím že těch tvých PH 5 je málo. Být tebou zalívám s PH 5,8-6,5 a ono se to srovná.. Pokud to hnojíš biobizzem, tak sem někde četl, že při BIO hnojení není až tak důležité PH, než kdybys třeba hnojil chemkou- tak např. můj výrobce hnojiv udává, držet PH těch 5,8-6,5, aby ho rostlina dokázala příjmout.. No a jak je obecně známo, cannabis má rádo neutrální (PH7) až mírně kyselou (např. těch 5,8) půdu (pěstování v hlíně).
PH k těm hnojivům jsem nikde nenašel. NAmixuju to kolem 6 s hnojkama a simulátorem a budu pokračovat.
Ještě prosímtě co ted s těma kytkama ? Mám tu největší zaštípnout, aby jí ty ostatní dohnaly ? Chtěl bych to větvit, ale nevím, jak se to bude větvit samo, nebo jestli zaštípnout ?
Co to máš za model? Zaštípni je všechny, nejlíp FIMem ( http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=142 ) a tu největší třeba ohni..
//edit - sory uz to vidim ten model, vzdyt to mam i v nazvu threadu
Ta nejmenší vyfocená - bluewindow
3 střední (spíš 2 střední a jedna veliká) - phatt fruity
a ty 2 úplně napravo jsou noname.
Dneska mi dala co proto mladá, zbytek namíchanýho hnojení se mi zdálo škoda vylejt, tak jsem tím zalil nějakou kytku na okně, a ona udělala vespod takový mohutný kořeny, že vylezla z květináče. Škoda že jsem to nevyfotil, už je přesazená. Aspon vím, že kořenák funguje
Po včerejším průplachu citronovou šťávou jsou svěšené listy, ale myslím, že je to spíš přelitý, než že by to bylo tím citrónem.
Přesadil jsem do větších, a nechám to trochu vyschnout.
A já fůrt co to je ten FIM. To zkusím, ale až se trochu vzchopí.
Tak dnes se kytky vzchopily, ráno jsem se do toho FIMU tak zamiloval a úlýtlnul jsem si na tom, že koukám, a mám zastřiženou i tu největší, takže ohýbání bude muset následovat jedině potom.
skoro nic se neděje, akorát tam vyrostly takový malý zmrdi, kytka zabržděná a asi budu muset znovu stříhat, ale ted teda nevím kde, protože z to vyrostli akorát otrhaný listy
Uříznul si to moc vysoko a možná i pozdě, měl si tu nejdrříve hodit fotku kde to chceš FIMnout a ostatní by ti to schválili, málo kterému se to podaří hned napoprvé A kdyby sis přečetl ten thread o FIMu celý, taky se tam dočteš že se zastaví růst na chvíly.. Jinak čekej, ono to poroste, min. 2 z toho snad vyjedou..