Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, takže čím to nakonec bylo? Mám taky trochu zkroucené listy a spodní malinké jakoby umírají, myslím si že to je přelitím, tak by mě zajímalo jaký byl problém u tebe
Cau G tak nám to krásně kvete .Blizničky se pěkně tahají ale curk ještě není ..
Hnojím po 4 dnech na 10l vody= grow 8,0 ml,bloom 16,0 ml ,micro 8,0 ml ,Plagron PK 13-14 30 lm(EC roztoku: 1,4) a enzymy + davám furt ,postřik Tml už nedávám .
Teplota Den 31° Noc 21
Vlhkost 40%
Foto jak to prostě roste... největší ma 55cm A zítra se stříhají Spodky .... zatím Peace
ono u těch nounejm substrátu je problém s pH...pokud si pamatuju tak na pytlu B je uvedeno pH 5-7 nebo 8 teď nevím...je tam fest rozmezí .Což muže dělat problémy.
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
Jasný...myslel sem takový ty baumaxový hlíny kde je na pytlu napsáno živiny na 4 týdny...po proštudování obsahu se dozvíš že pH je od 5 do 7...pro normální pokojovky pohoda...ale pro naši potřebu je 5 málo a 7 dost
Tím sem chtěl spíš naznačit že třeba light mix,growmix,roayalty mix,allmix a podobný máj prostě upravený na 5.8-6.2
Jak se kytky chytí,zalejváš upravenou vodou srovná se to...jen muže být problém ze startu po zasazení řízku.
Jinak kyti máš pěkný
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
WERD : Máš pravdu na to přesazení to chce stím jsme měl problém i ja měl jsem plagron light mix a zda se mě to uplně stejné . Jen jsem to chtěl zkusit jak to v tom pojede ale nechame se překvapit na závěr .. Dík
jedu podobnej grow... mám satošku...10x v devíti květináčích... dvě byly slabší tak jsem je hodil společně do většího květníku... hlínu jsem použil vlastní mix koupenej v globusu... mám tam substrát pro palmy (trocha rašeliny, trocha kokosu, trocha vápence)..ph 5-7, klasika.. dál jsem do toho nasypal substrát pro orchideje...( lehce rašeliny, lehce piniové kůry) perlit a jako drenáž keramzit... poměr cca 40-30-15-15 % u všeho udávaný ph 5-7. Vodu do toho liju upravenou octem na 6,3 (doporučeno přímo někým od mandaly tady na foru, že se mám vysrat na Ph- z GS ) a vyblije mi to výtok s 5,5. Po přidání hnojek jungle in da box mi to drží ph na 6-6,3..takže ideál... substrát je vzdušnej.. drží ph a kytky jsou zdravý a vitální... a do 6 hodin poznám zda jsem přehnojil nebo ne... substrát byl lehce předhnojenej na 14 dní a bez nějakých breberek myslím že každýmu vyhovuje jinej substrát a stejně když si každej zkusí namíchat ten svůj a několik jich prostřídá, zjistí nejlíp jak a v čem to nejlíp roste ...
2 Frydrych - máš odtah zaplý celou noc ? já jsem týden na květu, v noci teplota na cca 20°C a vlhkost někde kolem 60%. Teď jsem ho měl zaplej celou noc ale stáhl jsem to jen na den od 6 do 18 na svit a až do 00 v noci.. pak chci spát a i když jedu odtah na 5% ( primaklima pk125 ctrl ) přes tubu, tak je to hlučný trochu.. ofuk jede nonstop.. mám strach z vlhkosti
Zdravíčko G tak nam ten čas krásně utíka ,ale nevím jestli vás potěším .
Mam docela problém a zase s listama Foto .. od koncu listu yačnou usichat a pak se dají i drolit je to ZATíM jen na velkých listech a to mě už stve ztoho duvodu že to jsou listy co davají paličkám objem .Listy vece napadené jdou krásně až skoro sami utrhnout nevím co to je ale mam strach přehnojovat bzch neměl určitě PK vadám s Enzymama ..
Teplota Den 28° Noc 19°
Vlhkost 38% ¨
Foto uvidíte samy snad jak vypadají ty listy a celé Holky Peace