Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
moc pěkný nosorožci,k těm hnojkám:naprostý souhlas se Stevem,tabulky jen orientačně,koukat na holky a měřit jak papaj,sám jsem to podle tabulek přesolil,
přeju hodně zdaru
36.den 12/12
Zdravíme zahradníky,,po několika dnech pracovního vytížení kdy nebylo tolika času na pozorování nosorožců jsme trochu ke zděšení zjistily že jedna holka pořád pokulhává s obav aby nemusela ze stáda sme poměřily u trochu světlejších vršků ph(zalivky,půdy,výtok)celkem u3holek(s fotáku a blesku ze tmy to leze víc žlutý než je tomu na dením světle,,špatnej foták bez blesku to nedá na světle)no abylo zjištěno že u té nejvíc světlé je ph půdy7,2 jinak 6,7-6,8 což je supr zálivku mají mícháno na6,4,,výtok na té kulhající je7 co taky na hlínu je norma tak mě celkem překvapuje nedostatek živin dostávala toho ažaž dostala mírnej průplach+enzym at se odsolí a pak sme přemýšlely že začnem s finálním průplachem o něco dřív jen vodou ale ještě do příštího týdne nakrmíme zbytek stáda grow+fish3ml/l, bloom4ml/l, top1,5ml/l,pk13/14 1,5ml/l,tak snad to dojede bez problémů..Jinak lepidlo na lepidle je namístě a sladká vůně se začíná dost zvýraznovat brzo budem muset zřejmě vytáhnout pacháč..
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
45.den12/12
Tak 3dnY už jsou jen o vodě, moc se jim to zřejmě nelíbí začaly rychle odhazovat staré listy a vrchní listí zas prozměnu dost bledne.pacháč sme ještě nenasadily tak už to i dojedem bez něj čpí to jen když odpočívá v noci odtah 15min každá hodka(takže to by pacháč stejně nevysál)Už to neroste ani nekyne ale zato pěkně tvrdne a krystalizuje.Trichomy začaly(taky celkem rychle)chytat mléčnou barvu a i srst už mají skorem s celé části pokrytou hnědým chlupem(na fotu to nak moc září) tak to vydíme na rozmezí8-9týdnu na ideál kosu(ale samo ještě uvydíme) pokud tedy vydrží,pokulhávající jedinec už není ojediněly po pruplachu,,ale nak se to nezhoršilo sic barvu taky spátky nechytil ale palice a jejich nové olistění mají zdravou pěknou barvu tak snad pruplach v klidu vydržííí..Díky za K+ zahradníci
Pěkný pěkný....
Dozrálo to celkem rychle udávají 10 týdnů no tím lépe osobní zkušenost nemám no kdy ho seknout v nejlepší formě...Teď jen čekat na zkamenění a kosa nostra...
Je pravda že dostaly 5dnů před stanovením 12hod. režimu postupný oddalování každej den o hodinu myslim ale to neudělá dva týdny..tipujem že možná občasnou saharou při doděláni vody ve zvlhčovačce neb vysokým zvýšení regulace na odtahu při větší teplotě ale že by sahara pomáhala dozrávat ovoci dřív je asi taky blbost,,sledujem trichomy tak uvydíme možná to bude až na začátku9tejdne.jinak udávaj že přijatelnejch je i8 ale pro hučící uzemnovák je tech10..zatim dědku
60.den12/12
Tak pomalu nastává kosa,ještě se omlouvám pár zahradníkům že jsem nestíhal fotit a dodávat(no ten fotak stojí stejně za prd)byla dost práce nejen se šniclema pro vás ale i ve worku,naoplátku bych čekal aspon omluvu odtech co nedorazily.....Stádo je o vodě 10-16 dní podle blednutí a pokusům na jednotlivých kusech,,abych osvětlil začaly sme před více než 14dny s průplachem(ph kol.6,4)skoro všechny začaly hned naznačovat málo živin a u některých se to spíš jevilo na fosfor těm sme začaly zvyšovat ph na 6,8 a narkotické skvrny začaly mizet(zřejmě moc nízké ph) u ostatních sme přidaly ještě hnojivo a začaly s průplachem o něco déle dnes od noci dva dny na tmě a přijde nařadu gilotina.jednu jsme sundaly s pod sítě už dnes krásně mléčné tricho.(místy i zahnědlé)a vůně neodolatelná snad zůstane i po uschnutí,,ta už ve tmě čekat nebude.Dost kusů(šniclů)nám tu teda zůstalo tak příští kolo bude jasné ale tentokrát s biocannou(ještě foto šniclů)A k tomu jeden top Model
ty jo. to je fakt paráda taky jsem to zkoušel s klonů ale pochytaly padlí a bylo to ůplně k ničemu.teď budu zkošet semínka.taky jsem se chtěl zeptat jak vypadá ta Alegria mám doma 5 regularů tak bych chtě vědět jaký má naděje.díky.