Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja mam nejradeji AK, to je asi moje nej. Ale, neurazim, se kdyz mne da nekdo testnout i neco jineho Na druhou stranu rad zkousim, takze AK mam dostatek a ochutnavam co kde sezenu. No, tak takhle to se mnou je
Taky mne zajima Jack47 - Jack Herer x AK-47 - Sweet Seeds
to si za 3 mesice zkusim
Ja ted jedu Papaya, Swiss Cheese a Big Bang a ty tam tez nejsou
Dalsi statistiku udelam treba na konci brezna a uvidime jak se to po 3 mesicich zmeni. Tedy po dalsich 100 dnech.
neni to moc ? 100 dni je dlouha doba co to delat po 50 dnech ? jinak ja aktualne purple widow, aurora indica, Kaya 47, LSD, Pineapple chunk.... proste divocina
Papajuuu mam v planu dalsi kolo
Jen skoda ze nikdo nejede a ani nejel Pulsara dle meho nej co sem kouril jen mam z nej respect
Premyslim nad tim, jestli na konci brezna nebo pozdeji, udelat dalsi statistiku. Pokud by byl o to zajem, pisnete bud sem, nebo PM. At to nedelam na prd
Zdraim, tak jsem zas po nejake dobe udelal statistiku toho co se nejvice pestuje. Je to Indoor i Outdoor. Treba se vam to hodi pri planovani na sezonu 2013