Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 250W-White Widow+Jack Herrer
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Od kolika let hulíte?
od 13ti
od 14ti
od 15ti
od 16ti
od 17ti
od 18ti
od 19ti
od 20ti
21 a starší
Nehulim!
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
jako
Stálý Člen

Karma uživatele jako - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

můj tip 136 gé

Old Post 07-12-2011 v 14:45 PM
jako je offline   Profil uživatele jako   Find more posts by jako   Foto galerie člena jako   Click here to Send jako a Private Message   Add jako to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grazzl
Stálý Člen

Karma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% PěstitelskáKarma uživatele Grazzl - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

tip 140 g preju:-)

Old Post 07-12-2011 v 16:58 PM
Grazzl je offline   Profil uživatele Grazzl   Find more posts by Grazzl   Foto galerie člena Grazzl   Click here to Send Grazzl a Private Message   Add Grazzl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ghulek
Nový Člen

Karma uživatele ghulek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

já si typnu 132g vypadá to dobře gratulace..

Old Post 02-01-2012 v 13:08 PM
ghulek je offline   Profil uživatele ghulek   Find more posts by ghulek   Foto galerie člena ghulek   Click here to Send ghulek a Private Message   Add ghulek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papirek
Stálý Člen

Karma uživatele Papirek - 44% PěstitelskáKarma uživatele Papirek - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Tip 126g ,ale přeji víc :-p
Peace...

Old Post 02-01-2012 v 15:03 PM
Papirek je offline   Profil uživatele Papirek   Find more posts by Papirek   Foto galerie člena Papirek   Click here to Send Papirek a Private Message   Add Papirek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikael
MORAVIAN GROWER

Karma uživatele mikael - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

[účet odstraněn]

Old Post 02-01-2012 v 15:52 PM
mikael je offline   Profil uživatele mikael   Find more posts by mikael   Foto galerie člena mikael   Click here to Send mikael a Private Message   Add mikael to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petis__
Stálý Člen

Karma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

tak já si tipnu 153.2g ...pokud ještě někdy bude zveřejněná výsledná gramáž

HM pacháč levně a funkčně
70W 2x Power widow
150W 3x Special queen
150W 4x_ERSB_3x_AK47_3x_WR
150W/250W 7x ERSB 1x BB
250w_WW_SS_MMxGG_DWCh

Old Post 02-01-2012 v 17:43 PM
petis__ je offline   Profil uživatele petis__   Find more posts by petis__   Foto galerie člena petis__   Click here to Send petis__ a Private Message   Add petis__ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SmokeHillz
Stálý Člen

Karma uživatele SmokeHillz - 52% PěstitelskáKarma uživatele SmokeHillz - 52% PěstitelskáKarma uživatele SmokeHillz - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Ahojte chlapy, omlouvam se, ze jsem nenahlasil vysledek, ale posledni dobou to mam dost splaseny... Dopadlo to presne 126 G... Trefil se uplne presne clen Papirek. Az bude vic casu, trosku se o tom rozepisu. Jinak diky za tipy kluci

SmokeHillz

Old Post 03-01-2012 v 21:55 PM
SmokeHillz je offline   Profil uživatele SmokeHillz   Find more posts by SmokeHillz   Foto galerie člena SmokeHillz   Click here to Send SmokeHillz a Private Message   Add SmokeHillz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SmokeHillz
Stálý Člen

Karma uživatele SmokeHillz - 52% PěstitelskáKarma uživatele SmokeHillz - 52% PěstitelskáKarma uživatele SmokeHillz - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od skwar
122.2g ale přeju mnohem víc...
a chtěl sem se zeptat..od sviluší mam teda zatim klid ale kde si sehnal v listopadu berušky?

No kamo to bys neveril. Diky tomu splasenymu pocasi, se nam jich vyrojily stovky po celym panelaku. Sbiral sem jak divej...

SmokeHillz

Old Post 03-01-2012 v 21:57 PM
SmokeHillz je offline   Profil uživatele SmokeHillz   Find more posts by SmokeHillz   Foto galerie člena SmokeHillz   Click here to Send SmokeHillz a Private Message   Add SmokeHillz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SmokeHillz
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Omlouvam se ganja Stevovi, napsal 126 prvni, a predpokladam ze papirek si toho jen nevsim, tkze mate oba karmu...

SmokeHillz

Old Post 03-01-2012 v 21:59 PM
ganja-steve
Stálý Člen

Karma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

prvni vyhra v tipovacce
a co nejakej smokereport?

400w California Indica

Outdoor 2012

Naposledy upravil ganja-steve 04-01-2012 v 07:31 AM

Old Post 03-01-2012 v 22:24 PM
ganja-steve je offline   Profil uživatele ganja-steve   Find more posts by ganja-steve   Foto galerie člena ganja-steve   Click here to Send ganja-steve a Private Message   Add ganja-steve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SmokeHillz
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Tak na chut a vuni Jacka jsem uz zvykly a proto jsem rad ze se mi podarilo docilit vysledku jak ma byt. Bohuzel to tak dobre nedopadlo s vdovou, asi na ni bylo jeste brzo a mel jsem ji nechat jeste tyden zrat jako kamos... U stejnyho genu docilil lepsi chute a vune. Njn, zatim na ten muj malinky prostor nejlepsi gramaz. Jinak o stavu ani nemluvim, oba jsou spolehlive odrovnavace veskerych predchozich motivaci... Palicky Indicovsky tvrde a obalene... Byl to dobry round, ale ne nejlepsi...

SmokeHillz

Old Post 04-01-2012 v 10:27 AM
Papirek
Stálý Člen

Karma uživatele Papirek - 44% PěstitelskáKarma uživatele Papirek - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Já jsem vědel že to bude tech 126 bych jinak nepsal , a s tím Jackem taky jsem jel prvni kolo akorat pod 150w HPS a nic moc bych rekl jako zhulenost prejde asi po hodine, ale druhou co jsem mel byla Shiva a ta zabiji

Peace...

Old Post 05-01-2012 v 18:18 PM
Papirek je offline   Profil uživatele Papirek   Find more posts by Papirek   Foto galerie člena Papirek   Click here to Send Papirek a Private Message   Add Papirek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
08-08-2011 - White Widow x Jack Herer - 250W - 40 odpovědí
09-11-2009 - 400W Jack Herer - 100 odpovědí
30-06-2007 - 150W 10xWhite widow a 2peacemaker - 44 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás