Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte chlapy, omlouvam se, ze jsem nenahlasil vysledek, ale posledni dobou to mam dost splaseny... Dopadlo to presne 126 G... Trefil se uplne presne clen Papirek. Az bude vic casu, trosku se o tom rozepisu. Jinak diky za tipy kluci
Tak na chut a vuni Jacka jsem uz zvykly a proto jsem rad ze se mi podarilo docilit vysledku jak ma byt. Bohuzel to tak dobre nedopadlo s vdovou, asi na ni bylo jeste brzo a mel jsem ji nechat jeste tyden zrat jako kamos... U stejnyho genu docilil lepsi chute a vune. Njn, zatim na ten muj malinky prostor nejlepsi gramaz. Jinak o stavu ani nemluvim, oba jsou spolehlive odrovnavace veskerych predchozich motivaci... Palicky Indicovsky tvrde a obalene... Byl to dobry round, ale ne nejlepsi...
Já jsem vědel že to bude tech 126 bych jinak nepsal , a s tím Jackem taky jsem jel prvni kolo akorat pod 150w HPS a nic moc bych rekl jako zhulenost prejde asi po hodine, ale druhou co jsem mel byla Shiva a ta zabiji