Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jeste jedna vec... nejsem si uplne jisty, jesti spravne hnojim, tak prosim o radu...
Hnojim Advanced Hydroponics Natural Power a to zatim nasledovne:
RUST
den 01 - 14 jednou za 3 dny jen vodu
den 14 - 21 jednou za 3 dny 1 ml Enzymes+ na litr, 3dc na kytku
den 21 - 30 jednou za 4 dny 1 ml Enzymes+ a 1 ml Grow/Bloom Excellerator na litr, 5dc na kytku
KVET
den 01 - 13 (doted) jednou za 4 dny 1,5 ml Enzymes+ a 1 ml Grow/Bloom Excellerator na litr, 5dc na kytku
Mam takhle pokracovat dal, nebo jeste neco zmenit? Treba i casem? To, ze mam pred koncem kvetu vysadit hnojiva a jet jen Final Solution vim
enzymes slouží k čištění substrátu a kořenů od usazenin(solí z hnojiv). Tvé "hnojení" moc zasolovat půdu nebude a také se tyto usazeniny tvoří nejčastěji v květu protože liješ nejvice hnojek, některé se nevzstřebají. Tohle záleží na kvalitě hnojiv. Některé zasolují více, některé méně a některe asi minimálně.
pohledej v hledání Enzymy, enzymes nebo tak, určitě ti něco vyjede.
neodolal jsem a pohledal....... vono to i jde normálně........
Hmmm... nekde jsem se totiz docetl, ze je lze pouzivat i samostatne... jenze jsem to asi spatne pochopil a bylo to mysleno jakoze je lze pouzivat bez klasicke AH 1,2 a 3 slozky a zaklad lze pouzit i jiny. Ja blbec, kdybych ja tu jen vic cetl
Byl jsem proste spokojeny s tim, ze je to 100% BIO a nejak jsem nepatral dal.
No a dostavame se k tomu, ze jsem ve 14. dnu kvetu, vsemu se pekne dari a uz se i ukazujou krasna poupatka, ale necim bych to mozna prikrmit mohl... Jenze urcite nechci nic nebiologickeho, cimz se docela zuzuje vyber.
Ma nekdo nejake Zkusenosti s nasledujicim vyberem hnojiv a neco asi docela rychle doporucil? Pripadne nejaka jina prirodni hnojiva k doporuceni?
Jenze uz jen to, ze bych vedel, ze tam liju nejakou chemii by mi z nich potom nedelalo takovou radost, jako kdyz je vypestuju v ramci moznosti co nejprirodneji Takze jak bys to videl z toho, co jsem vybral?
Rozhodne Bio-Bizz.Je to 100% bio (aspon to tvrdia),kdezto plagron je z casti chemka. Fish Mix od bio-bizz je teda biologicky az az a myslim ze je aj kapanek lacnejsie.Takze kombo fish mix-bio bloom-top max = vonava biosklizen
Ahoj msvach.
Chtel jsem se zeptat (nikde jsem to tu nenasel - doufam, ze sem blbe nekoukal). Jaky mas pls vnitrni rozmery boxu?
Diky a at se ti dari, djV.
No nejak jsem to tu zapomel poznamenat... box ma vnitrni rozmery ne v uplne idealnim pomeru stran, ale jak tam ta skrin stala, tak jsem ji osadil Je to 52x110 a vyska je do urcite miry variabilni... Ted je to nejakych 140, ale muzu oddelat spodni stolek, coz je 15 cisel, pripadne dat az o 30 cisel vis polici s veskerym elektrem, diky cemuz se dostanu na nejakych 185 cisel, ale to doufam, ze nebude potreba a jen oddelam stolek minuly grow to natesno vyslo tak, ze svetlo bylo tesne pod soucasnou vyskou police, ale to jsem jeste neoddelaval stolek
Tak topna decka tezce nestiha... sice poupatka jsou tam uz krasne a nakveta to jak o zivot, ale "denni" teploty 24 a "nocni" pouhych 14°C
Nekdo nejake zkusenosti s topenim typu "zarovka v pisku v zavarovacce"?
Jinak jsem poridil ten BioBizz Bloom, ktereho jsem zacal davat zatim pomalicku jen 2ml/litr zaroven s 1,5ml/litr Grow/Bloom excelerator od AH... a jednou za dve zalivky (tedy jednou za tyden) tam budu lit jeste ty enzimy od AH, necham je na 1,5ml/litr. Co rikate?
Tak a je tu slibovany fotoreport, konkretne z 19. dne kvetu. Hnojeni holkam vylozene prispiva, ale mam spatny pocit z teplot, i kdyz na kyti se to nijak negativne neprojevuje... teda alespon ne viditelne na prvni pohled... Pres den 21 a pres noc 14°C. Nejake napady, jak s co nejmene porizovacimi naklady vyresit tento problem?
Jinak krasne kvety tam na me vykukuji z toho meho hustniku Stale pristrihavam neustale rostouci vetvicky od spodu a stale rasi dalsi a dalsi...
Jeden Budha se zacal nejak flakat a bud vyrostli jen ti ostatni, nebo se ten jeden scvrkl Takze podlozeno 3cm deskou a hotovo, vsichni Budhove stejni a Euforie si taky drzi vysku...
Jinak konecne vyresena zima v boxu Do stolecku, kterym mam podlozene kvetniky, jsem navrtal dve diry, do kterych jsem usadil objimky s zarovkama, zaklopil plechovkou a svetelne utesnil alobalem
Funguje to paradne, reguluju to stridanim zapnuto/vypnuto a silou zarovek... A idealni teplotu jsem vychytal, kdyz tam mam dve 40W zarovky v noci non-stop a pres den po ctvrt hodince jede/nejede. Takze se mi tam drzi v noci 21°C a pres den tak okolo 26°C, coz by melo byt docela na pohodu
A holky se tvari moc spokojene, tak to vypada dobre