Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Repeto Čuzz mám stejný systém a jen se chci zeptat proč si nechal holky tak malé?Já v tom mám kytky od 80cm do 1,3m a stan mám stejný jako ty jen svítím 600w.Nezaštipuji max uhýbám.Moc mě zajímá konečná váha ovoce.Jinak moc krásný :-) Ať to chutná a daří se v dalším kole
JJ, velice brzy přepnuté,,,je to škoda. Každopádně poučení to je veliké...a s kombinací Moonster Bloom od Groteku...no pěkně nás to vyfackovalo. Jinak díky za echo
Očistec probíhal celkem 8dnů, od 4 do 7 dne se svítilo MH výbojkou a od 7 do 8dne byla úplná tma a bez roztoku, samože s plnou ventilací. A najednou, jsme u konce přběhu. Ještě posledním, velmi významným krokem bude proces sušení na kterém velice záleží.
Díky tomuto testu, beru všeobecně hnojiva jako nutný !!!doplněk!!!
Hlavní, podle mého, jsou podmínky ve kterých naši miláčci vyrůstají a dozrávají…
Důležitá je stabilní teplota v boxu přes den a v noci ( co nejmenší výkyvy teplot ).
Dále důležitá teplota roztoku, vyšší vlhkost po dobu růstu a nižší vlhkost v době květu to je snad jasné.
Samože po celou dobu velmi dobrá ventilace ( s přísunem čerstvého vzduchu ). To vše = dle mého80%úspěchu
Díky všem za podporu a ohlasy
Proč si na "očistec" svítil MH ? má to nějaký smysl? reaguje snad kytka v konci květu nějak kladně na MH? o tom jsem právě ještě neslyšel..
MHáčko má údajně vyšší podíl UVB záření než má HPSka. A vyšší podíl UVB by měl způsobit větší produkci pryskyřice.
Neřekl bych, že to má kladný vliv na kytku, spíše naopak. Je stresovaná ze změny osvětlení a měla by se proti tomu bránit právě větší produkcí pryskyřice a dle mého vypozorování, to docela funguje
Ok vyzkouším to budu už svítit jen 2 poslední dny... tak jsem jim zrovna teď přehodil sodík na MH sunmaster 600W.. uvidíme jestli zaznamenám nějakou změnu stres je teď vítán... můžeš se mrknout zde