Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kyticky rostou a podle toho jak vypadaj si myslim, ze se jim dari dobre.
Chtel bych se zeptat, kdy je nejlepsi kytky prepnout na kvet? Kdy je nejlepsi cas na zastrihnuti a jestli je mozny kytky ohybat i pri kvetu? Nerad bych aby to prerostlo. Chtel bych je zastrihnout asi v sobotu (to je 18. den rustu).
S přepínánim určitě ještě počkej, zastřihnout bych to zastřihnul, asi bude stačit jednou, ale ne všechny kytky ve stejnej den, nejdřív upal ty větší a kytky se ti trochu srovnaj.. Při květu už nic neohýbej..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Původní příspěvek od fiste No třeba mě napadá aby se kytky mohly soustředit na květ a neplejtvaly energií na regeneraci, zbytečnej růst a pohyb listů.
No nevim, zdá se mi to jako nesmysl, nebo-li blbost...
Já třeba kytky vohejbám až když kvetou.
Líp poznám jak je vohnout, palice si pěkně nastavím, aby zachytily co nejvíc světla z lampy...
Vsem dekuji za rady, dneska jsem zastrihnul dve kytky (snazil jsem se o FIM), tak snad se to povedlo. Ostatni kytky na to jsou zatim jeste male.
Na posledni fotce je nejakej flek, ktery jsem dneska objevil. Mam takovej pocit, ze je to "Prachová plíseň". Pokud nekdo vite presne co to je budu rad za kazdou radu. (pro jistotu jsem na noc odpojil zvlhcovacku a odtah jede nonstop)
Původní příspěvek od fiste S přepínánim určitě ještě počkej, zastřihnout bych to zastřihnul, asi bude stačit jednou, ale ne všechny kytky ve stejnej den, nejdřív upal ty větší a kytky se ti trochu srovnaj.. Při květu už nic neohýbej..
ja ti nevim, ale ja se hlasim taky mezi zastance ohybani v kvetu.Pokud to jedes ve stylu LST tak neni problem si vzit dratek a trochu to naohybat, aby se vyrovnaly velikosti...
takhle jsem si vpohode vyplnil prostor 50x50 s vyskou kytek kolem 15cm (na rustu... na kvetu se to pomalu trikrat tolik vytahlo...)
a ze by se mi timhle snizil vynos kvuli stresu, to fakt nee - spise naopak...
kuse hoven já ti nic neoplácim, jenom vyjadřuju, co si o tobě myslim.. Ostatně nechápu proč se tu dohaduju s nějakym egoforummasturbátorem, co si řiká kus hoven a nudí se u kompu timhle končim, nemáš prostě úroveň..
ja ti nevim, ale ja se hlasim taky mezi zastance ohybani v kvetu.
Pokud kytka roste v dokonale harmonickym prostředí, trocha stresu navíc jí zhodnotí. Pokud roste ve stresovym prostředí, trocha stresu navíc jí znehodnotí. No a sam sebou všechno mezi tim.. Takže ti věřim..