Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jooo, díky za rady a svoje otázky sem přesul do těch nováčků a dozvěděl sem se užitečné rady i celkově na Growru :P
Takže tohlek můžete celé odstranit co je v Indooru :P
no me se kytky obcas malem dotykaly usporky a moc jim to nevadilo - treba si hlavne pohlidat rust po prepnuti na kvet a vzdy jak kytky porostou tak dat nahoru stinitko ...
no a ty barvy se mi uz nechce psat - sem nemocny a za chvili jdu kalit takze si to tu najdi
nešlaby udělat cirkulace vzduchu na tom?
žeby se udělal ze spoda přítah pomocí toho potrubního ventoše, který
by tahlal vzduch přes pacháč kterýbybyl umístěnný vevnitř skříně
na hoře, takže bytam byla stálá cirkulace vzduchu.......
jeto kravina, nebo by se to dalo?
nebo je lepší udělat přítah 1x potrubý z venku, jako ze skříně
a 1x odtah přes pacháč ven ze skříně....?
Jo a hnojivo 100% Canna!!! A/B COCOS, Rhizotonic,PK 13/14, Boost
a substrát sem nenašel Canna cocos!!
Tak substrát Plagron Cocos 25L + Gro kostičky 1L
Květináče Teku 10x10x11 cm
uprime, vyser se na kokos a jed prvni kolo normalne hlinu - roste to dobre, nemusis si tak hlidat PH, nemusis si kvuli tomu kutit drip abys to nemusel zalevat kazdy den ....
a s tim tvojim vetranim... asi ti bude stacit jeden ten EURO vetrak (ja bych si radeji ale koupil nejaky Sunon od gme.cz) ten si dej jako odtah, pritah si udelej pasivni tim, ze udelas do spodu skrine par dir a mas vsechno poresene....
Původní příspěvek od BloodyBeer uprime, vyser se na kokos a jed prvni kolo normalne hlinu - roste to dobre, nemusis si tak hlidat PH, nemusis si kvuli tomu kutit drip abys to nemusel zalevat kazdy den ....
a s tim tvojim vetranim... asi ti bude stacit jeden ten EURO vetrak (ja bych si radeji ale koupil nejaky Sunon od gme.cz) ten si dej jako odtah, pritah si udelej pasivni tim, ze udelas do spodu skrine par dir a mas vsechno poresene....
mě hlavně jde o to zaléváni jednou týdně!!
a právěto řeším cocos+rockwoolovy kostičky
které přimíchám do toho cocosu do těch květináčů
a květináče dám do nějakého plastového boxu
a že bychto zaléval víc, aby se tam udržela i vlhkost a voda
abychto nemusel zalévat přes týden!!!
jestli chceš zalévat jednou týdně a vůbec o nic nestarat tak musíš postavit nějaký cirkulační systém s hydrem (třeba bubbler či drip). Pokud budeš zalévat moc tak ve hlíně či kokosu ti odejdou kořeny, substrát musí periodicky vysychat...
mě hlavně jde o to zaléváni jednou týdně!!
a právěto řeším cocos+rockwoolovy kostičky
které přimíchám do toho cocosu do těch květináčů
a květináče dám do nějakého plastového boxu
a že bychto zaléval víc, aby se tam udržela i vlhkost a voda
abychto nemusel zalévat přes týden!!!
tak a ted te fakt nechapu
musis brat v potaz ze kytky budou chlastat pri kvetu jak blazen - pokud to budes mit v hline tak to bude vychazet tak jednou za tri - ctyri dny. Pokud to budes mit tak jak jsi to napsal tak ti voda temer okamzite protece na spodek - pokud ji nebudes odvadet pryc tak ti to zacne zahnivat... Pokud opravdu chces zalevat pouze jednou za tyden tak ti muzu jedine doporucit tento system - http://www.synsy.cz/shop/originalni...zovaci-set.html nekde jsem na netu videl i levnejsi tak pohledej....
jo ten systém má kámoš, teď ho měl v hlíně a nemohl si ho vynachválit. Staral se o to jednou za 4 dny a pohoda. Řikal že je to ale vhodnější pro kokos, ten substrát uplně nikdy s tímhle systémem neproschne. Jako vychytávka výborná ale spíše pro pokročilejší pěstitele...
no ja potom tak trochu pokukuju abych se pripravil na pristi sezonu outu, teda jestli budu konecne prez leto doma.... Jen tak na zkousku bych udelal jeden kybl ciste s kokosem a k nemu dva koliky ... nebo to dat nekam na strom jak to tu bylo uz nekolikrat popsane.
2 xXx-cavimanus:
stejně když chceš začít pěstovat tak ze začátku musíš každej den sledovat co se s kytkama děje - sledovat teplotu, pH, vlhkost, jestli nemaj nějakou nemoc, deficit prvků apod. Při tvém přístupu (ikdyby jsi vyřešil nějak záhadně zalévání) tak taky můžeš přijít po týdnu a kytky budou napůl mrtvé nebo uplně KO
Naposledy upravil HurricaneGeorge 03-01-2011 v 00:45 AM
po menším přemýšlením jsem uznal že pojedu zeminu
Canna terra professional+
a + Perlit :P
a stou závlahou to si někomu řeknu aby mito zaléval
sem si zpoměl če mám ještě Canna Terra Vega
tak ji ještě vypotřebuju a ještě pořídim pak něco na květ
Pojedu 100% CANNA :P
teďka se budu muset chystat do SŠ jsem totiž
vzornej študent
tak po tejdu growři