Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Původní příspěvek od tooth To, že se budou pravděpodobně jevit jako samice tady bylo řečeno několikrát.
Myslím, že jásáš moc brzo. Výskyt hermafroditů je ještě ve hře!
Stát se to asi může.
Jsme selektovaly Shamana na out u kamaráda v bedně a jak ty klony Shamana dostaly hned periodu 12/12 tak stresly a hodily samčí květy, krapet se kamáradovi prcly indoorovky s Shamanem cca 100 semen, všechny ty semena jsem porozdával a pár si jich nechal, všechno to byly čistý samice a dokonce venku dozrály.
Jinak s Shamanů se venku neobjevil ani jeden hermafrodit, dle mě je to pro takovouhle outdoorovku prostě šok hodit jí z 18/6 hned na 12/12.
Zdravím
Měl bych dotaz, nějak jsem to nemohl najít a možná se to už na G řešilo. Tak se zeptám přímo zde.
Zajímalo by mě co mi vzejde při kontolovanem opylení feminizovené samice? Zda to bude čisý regulár nebo srain, který bude špíše náchylný k hermafrodismu?
Záleží na tom, jak odolná je holka vůči stresu a odkud máš pyl. Pokud ze samce, budeš mít regular semínka, pokud ze správně vystresovaný samice, co udělala koule, budeš mít feminizovaný semínka.. Jestli se ti projeví hermouši záleží na odolnosti obou rodičů vůči stresu a na tom, kolika stresu vzniklý semínka vystavíš.. Mě třeba ve skříni zhermily 2 kytky ze dvou stejnýho modelu jenom proto, že to byl outdoor model a musel jsem je hodně lámat.. Taky když hermouš opylí sám sebe, tak výsledný semínka jsou hodně náchylný k hermení..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)