Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zedy: já si na těch průhlednejch kelímcích trošku ujíždím, vím že světlo kořenům moc nesvědčí ale mě se hrozně líbí pozorovat prorůstající kořeny. Nechám je tam ještě pár týdnů než to pořádně prokoření a pak půjdou do většího teku květnináče..
Používám plastový kelímky na pěstování dlouho a nikdy jsem neviděl žádný patologický změny na rostlině způsobený působením světla na kořeny. Uznávám že kořeny mají mít tmu ale nemyslím že by jim světlo nějak extra vadilo.
jak mi jednou jeden grower řekl je problém v tom že kořeny neprorůstaj tak rychle ke stěnám nádoby kvůli tomu že nemaj rádi světlo tudíž by to mělo být tak že jim se světlem trvá dýl zaplnit květník....... (mín kořenů pomalejší vstřebávání živin) ale jak jsem řekl rada jednoho pěstitele ne to za čim si stojim
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
pic taky mám doma jednu rozjetou a už vypadá hezky na to že jí sou od semínka(vyklíčenýho cca 2cm) tři týdny(24dní) tak pěkný.
sun: 125w CFL 8cm nad vrcholkem
time: 28/11/10 18/6; 3/12/10 24/0; 19/12/10 18/6 , měl jsem 2 výpadky na začátku a hodně se natáhla tak sem to přepnul na 24/0.
nádoba/medium: květináč cca 10l(halfload)/Geen Label TOTAL MIX
leju: vodou(odstátou) s kořeňákem(RHIZOTONIC) zatim.
vlhkost mi kolísá okolo 45% sem tam to pokropim rozprašovačem
teplota den/noc: 26°C/19°C
Tak menší update
29. 12 můj Critical +, jeden kousel jsem dal kámošovi pod 400w, druhej ke kámošovi pod 600w a jeden jsem si nechal doma pod 200w úsporkou. O jejich osudech vás budu průběžně informovat.
Mě vyklíčili čtyři ze čtyř :-D ,takže spokojenost.
A co se růstu týče,nádherně se mi větvěj a chtěj růst.Ještě roste,a už teď mi to ve skříni nádherně a silně voní,sem zvědavej co přijde,až přepnu na květ.hodně zdaru
Ahoj, chlapy,taky sem si tri kousky uzmul. Critical+ je na stopro standard femka,a co sem cet v esencii,tak critical nejni jen tak nejakej modylek,dynafem rozdavali zdarma svuj nejprodavanejsi produkt,aby nalakali zakazniky.No nezbyva nez dodat ze to byl chytrej tah
Sem na ty tvoje holky a jejich wattovej pribeh zvedavej.Uz se tesim na UP !
SmokeHillz
Naposledy upravil SmokeHillz 22-01-2011 v 09:25 AM