Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak konecne sklizeno bylo toho 21g z jedne kytky nic moc ale na stovku to celkem ujde priste hodim 4 kytky a tim bych se mohl dostat pres 80 gramu no uvidime doma uz mi klici feminizovana bila wdova od royal queen seeds tak uvidime jak dopadne dalsi kolo
Jestli chceš nějakej výnos, tak se o to budeš muset aktivně zasadit.. tedy ohýbat, možná zaštípnout a tak. Pod tím kilem ti kytky porostou, ale počítám, že se dost potáhnou. Takže ve finále, když to necháš jen tak, budeš tam mít pár vrcholovek ale určitě ne 80g.
Jinak pališky z prvního kola hezký a přeju úspěch i nadále!
PS: bude smokereport?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
tak a zacinam druhe kolo tak sem zvedav jak to dopadne oproti minule par zmen cool tube sem dal pric protoze na tu 100 to nema cenu jako osazenstvo mam 4x White Widow feminizovana od royal quen seeds
substrat je pouzit od plagronu Grow Mix ktery je v 11 litrovych kvetinacich.Hnojit budu 4slozkovim hnojivem 4Power,na ochranu proti pripadnym skudcum mam BIOOL ktery hubi msice,molice,puklice,svilusky,trasnenky a jine
na rust sem pouzil 125W usporku plug and grow-6400K-White/blue a na kvet mam 100w sodik od minule
kytky sou ted prvni tyden na periode 18/6 a zatim se jim dari tak uvidime jak to bude pokracovat
zdravim
Takový malý mršky a jak se větvej po zástřihu pěkný
Jen mě napadá, to stínítko, ten odtah je určo dobrá věc jen si myslim že ti to pohltí hroznýho světla co by mohlo jít na kytku a místo toho de do roury (tadyta úsporka tolik nehřeje sám ji mám ) tak by podle mě stačilo když by ta díra na stínítku byla u objímky odtah by to splnilo a světlo by se odráželo jak má ?
Ale ted už s tim asi nic neuděláš
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
čau, tak zaleží kolik máš ještě místa nahoře, o kolik můžeš zvednout světlo, ale taky 100w toho moc neprosviti, to bys měl vedět, takže sám uznej jakou jungli si můžeš dovolit, ale já bych tam nasadil pletivo bejt tebou :-) to se hodí do každý malý watáže místo kolínek,protože ohejbat se musí :-)
roste ti to opravdu krásně. můžu vedět jakou tam máš vlhkost a teplotu?
tak vlhkost se pohybuje od 60 do 75max.a teplotu tam mam kdyz svitim okolo 25-27 stupnu.kdyz lampa vypne je tam okolo 21-23 stupni.skrin ma na visku 170 takze s prostorem problem nemam jen by mne zajimalo o kolik se wdova po prepnuti jeste vytahne
Pro nejlepší využití tvýho světla bych radši řešil využití té plochy, jak psal typ. Roztahat to scrogem, bo využít kolínek, ale hlavně se soustředit na úplný vyplnění, než na to jak moc se wdovka vytáhne po přepnutí, páč to už nebude nic tak výraznýho u tohodle genu. Takže jim pěkně ukaž směr a cestu holkám u takle parádně narostlejch kytek si to říká samo a moc práce s tím očividně mít nebudeš
usporka vymenena za sodik a tim padem i prvni den kvetu.teplota si myslim optimalni od 27-30.Vlhkost je 47 %.nake rady primominky jestli to delam spatne?
tak sit tam davat nechci mel bych spatny pristup k zadnim kytkam.A vyska kytek je od 20 do 24 cm.takze sou jeste dost male.Dnes hnojeno na kvet Power Bloom,micro plus Enzimes od Advanced
tak kytky maj za sebou svuj prvni tyden kvetu,a rostou jak z vody po prepnuti se celkem dost vytahli.Potrebovali by jeste dost po ohybat ale uz nemam prostor.Na nekterych uz jdou vydet prvni chloupky