Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
helcid:
taky mi to nedá a budu reagovat. Třeba nějaké fotky těch tvých kytiček by nebyly?
Sorry, ale píš bych uvítal příspěvek který by mi pomohl než něco ve stylu: "ale šak mě rostou pěkně..."
Tímto děkuji Ruprechtovi, připoměl mi pár věcí které jsem zde zatím neuvedl. Poslední fotky jsou z 37. dne květu.
Hnojky jsem používal různé, na růst Plagron alga grow, v květu první 2 týdny alga bloom, poté jsem přešel na Atami Terra MAX, přidával jsem od atami taky kořenový stimulátor a květový stimulátor Bloombastic. Jednou týdně i enzymy. Všechno od atami nasysleno z výstavy :-D
Vodu používám odstátou z vodovodu, podle vodáren má EC 0,44 na 10 litrů kápnu vždy ještě několik kapek peroxidu vodíku. Výsledné EC hnojek ale nevím, EC metr nevlastním. Při hnojení jsem se řídíl plánkem od výrobce hnojek. Během květu jsem množství postupně zvedal na max dávku, a od 37 dne zase postupně snižoval.
Teť už zalévám čistou vodou, samozřejmě s upraveným pH.
Další fotky dodám nejdřím až při sklizni, můj foťák odmítá spolupracovat
Osvědčila se mi dešťovka, má Ec kolem 0,06 - 0,1 mS (venku plno sněhu).
Přidej jim cca 3 dny navíc a nech je potmě (kontroluj vlhkost) - krásně se osypou
řízl jsem je 49. den květu, první dvě sem ještě ten den nastříhal na jednotlivé stonky a otrimoval na víc sem neměl energii další sem zpracoval až druhý den. Suším je tet v pěstírně jednotlivé stonečky přivázané na špagátu.
Hádám že úrody nebude kdoví kolik ale tak 200-250 géček by to mohlo hodit a ta vůně, to je parádní požitek trochu připomíná jasmínový čaj, už se nemůžu dočkat až ochutnám
Než se mi to usuší tiptněte si kolik toho bude :-)