Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Spíž 400W White Widow v hlíně
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
ZelenyVrtak
Stálý Člen

Karma uživatele ZelenyVrtak - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

helcid:
taky mi to nedá a budu reagovat. Třeba nějaké fotky těch tvých kytiček by nebyly?
Sorry, ale píš bych uvítal příspěvek který by mi pomohl než něco ve stylu: "ale šak mě rostou pěkně..."

A btw Dobrý teda nebudu, sem od přírody mizera

Pěst zdar :-)

Old Post 16-11-2010 v 09:06 AM
ZelenyVrtak je offline   Profil uživatele ZelenyVrtak   Find more posts by ZelenyVrtak   Foto galerie člena ZelenyVrtak   Click here to Send ZelenyVrtak a Private Message   Add ZelenyVrtak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZelenyVrtak
Stálý Člen

Upload Příspěvek č. 18

Malý fotoupload :-)

Old Post 01-12-2010 v 19:48 PM
ZelenyVrtak je offline   Profil uživatele ZelenyVrtak   Find more posts by ZelenyVrtak   Foto galerie člena ZelenyVrtak   Click here to Send ZelenyVrtak a Private Message   Add ZelenyVrtak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jagditrax
Stálý Člen

Karma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Pekné. Mne to poskočilo asi o 100%. Na výšku mám miesta habakuk, na šírku nie. Prepínali sme skoro rovnako, tak sledujem.

Tenkrát poprvé 400W, White Widow
2. pokus 400W, 3xPepr, 3x Apollo 11
400 W - SA, SMBOG, C99xNL, CH, CGxEN
1. Bubbler 400w MH/HPS, California indica
ST3, SMBOG, CGxEN, LO, 400 W MH/HPS bubbler

Old Post 02-12-2010 v 22:14 PM
Jagditrax je offline   Profil uživatele Jagditrax   Find more posts by Jagditrax   Foto galerie člena Jagditrax   Click here to Send Jagditrax a Private Message   Add Jagditrax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Padavan G
Stálý Člen

Karma uživatele Padavan G - 95% PěstitelskáKarma uživatele Padavan G - 95% PěstitelskáKarma uživatele Padavan G - 95% PěstitelskáKarma uživatele Padavan G - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Bacha na plísně, ona jak je chlupatá tak mi to pak hnilo, nepodcenuj větrání !!! Jinak pěkné

Elixer rules !!!
------------------------------------------
ELIXER OutDoor 2012 , SAD, X, Ed Ros., Cheese …

Old Post 03-12-2010 v 06:13 AM
Padavan G je offline   Profil uživatele Padavan G   Find more posts by Padavan G   Foto galerie člena Padavan G   Click here to Send Padavan G a Private Message   Add Padavan G to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZelenyVrtak
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Díky, odtah a ofuk na lampě jede i v noci. Vlhkost se drží kolem 35% Panelák má i některé výhody, tak doufám že s plísní problémy nebudou

Pěstu zdar.

400w WW poprvé

Old Post 03-12-2010 v 22:23 PM
ZelenyVrtak
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Dneska jem kouknul na lísteček pod mikroskopem a po tom co jsem tam uviděl zahajuju flushing

400w WW poprvé

Old Post 05-12-2010 v 17:50 PM
ZelenyVrtak
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Tímto děkuji Ruprechtovi, připoměl mi pár věcí které jsem zde zatím neuvedl. Poslední fotky jsou z 37. dne květu.

Hnojky jsem používal různé, na růst Plagron alga grow, v květu první 2 týdny alga bloom, poté jsem přešel na Atami Terra MAX, přidával jsem od atami taky kořenový stimulátor a květový stimulátor Bloombastic. Jednou týdně i enzymy. Všechno od atami nasysleno z výstavy :-D

Vodu používám odstátou z vodovodu, podle vodáren má EC 0,44 na 10 litrů kápnu vždy ještě několik kapek peroxidu vodíku. Výsledné EC hnojek ale nevím, EC metr nevlastním. Při hnojení jsem se řídíl plánkem od výrobce hnojek. Během květu jsem množství postupně zvedal na max dávku, a od 37 dne zase postupně snižoval.
Teť už zalévám čistou vodou, samozřejmě s upraveným pH.

Další fotky dodám nejdřím až při sklizni, můj foťák odmítá spolupracovat

Pěstu zdar.

400w WW poprvé

Naposledy upravil ZelenyVrtak 07-12-2010 v 16:46 PM

Old Post 07-12-2010 v 16:19 PM
46, XY
Stálý Člen

Karma uživatele 46, XY - 92% PěstitelskáKarma uživatele 46, XY - 92% PěstitelskáKarma uživatele 46, XY - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Osvědčila se mi dešťovka, má Ec kolem 0,06 - 0,1 mS (venku plno sněhu).
Přidej jim cca 3 dny navíc a nech je potmě (kontroluj vlhkost) - krásně se osypou

Old Post 08-12-2010 v 03:17 AM
46, XY je offline   Profil uživatele 46, XY   Find more posts by 46, XY   Foto galerie člena 46, XY   Click here to Send 46, XY a Private Message   Add 46, XY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZelenyVrtak
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Myslíš celé 3 dny po tmě?

400w WW poprvé

Old Post 08-12-2010 v 11:04 AM
46, XY
Stálý Člen

Karma uživatele 46, XY - 92% PěstitelskáKarma uživatele 46, XY - 92% PěstitelskáKarma uživatele 46, XY - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Jj, bez zálivky, potmě, nízká vlhkost.

Old Post 08-12-2010 v 22:13 PM
46, XY je offline   Profil uživatele 46, XY   Find more posts by 46, XY   Foto galerie člena 46, XY   Click here to Send 46, XY a Private Message   Add 46, XY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZelenyVrtak
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Hmm plánoval jsem je takhle potrápit jen den, ale zkusím ty 3 :-)

400w WW poprvé

Old Post 09-12-2010 v 09:04 AM
ZelenyVrtak
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Kytky jsou od pondělí po tmě, ve středu večer je fiknu. Vlhkost se drží na úžasných 20 %

400w WW poprvé

Old Post 14-12-2010 v 10:54 AM
46, XY
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Tak ta vlhkost - to je krásný!
Ještě je nafoť těsně před střihnutím

Old Post 15-12-2010 v 14:57 PM
ZelenyVrtak
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Tak a je to sklizeno :-)

řízl jsem je 49. den květu, první dvě sem ještě ten den nastříhal na jednotlivé stonky a otrimoval na víc sem neměl energii další sem zpracoval až druhý den. Suším je tet v pěstírně jednotlivé stonečky přivázané na špagátu.

Hádám že úrody nebude kdoví kolik ale tak 200-250 géček by to mohlo hodit a ta vůně, to je parádní požitek trochu připomíná jasmínový čaj, už se nemůžu dočkat až ochutnám

Než se mi to usuší tiptněte si kolik toho bude :-)

400w WW poprvé

Old Post 17-12-2010 v 14:39 PM
ZelenyVrtak
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Fotky jednotlivých paliček a díky za K+ :-)

400w WW poprvé

Old Post 17-12-2010 v 14:43 PM
Ruprecht
Stálý Člen

Karma uživatele Ruprecht - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

..ještě si jim mohl dopřát týden pod žárofkou, ikdyž zhulený jak tygr z toho budeš i tak..

Out od bubáka 08
Out od bubáka 09

Old Post 17-12-2010 v 17:10 PM
Ruprecht je offline   Profil uživatele Ruprecht   Find more posts by Ruprecht   Foto galerie člena Ruprecht   Click here to Send Ruprecht a Private Message   Add Ruprecht to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-04-2013 - 3 x White Widow 200W CLF - 67 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás