Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to lapaj: lol chlape, pro nemit hezkej zivot, koukam, moc prudis.. PH papirky jsou v pohode, jde o to trefit hodnotu kolem 5,6. Pokud myslis ze budou zkreslovat, kapicky a barevna paleta taky neni nepresnejsi, takze to vyjde v podstate na stejno.. Nejdriv si to tu projdi, nebo pokud mas novou registraci, tak plno groweru tu jede jeste na mensi prostor, zalezi na peci o kytky, ohejbat, lamat ci nejak kultivovat, ne na prostoru (jde o radost a ne o vynos a prostor) a je to spravne v sekci Mikro )).. cfl maji cervene spektrum, nevidim duvod proc nepouzit na kwet a pridat trebas 70w sodik, 250W sodik by neuchladil bez cooltubu v tak malem prostoru..
Mimochodem: cfl je konstruovana do svetel, ktere budou opatreny krytem, zde ji mame volne v prostoru, nevidim duvod mit strach o balast cflka.. Cfl jednou odejde a s tim clovek nic neudela, spis jde o duvod paleni vrsku kytek, aby mohl dat lampu co nejnize ke kytkam, proto chladit cfl a ne z duvodu provozni teploty.. peace W.
Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.
a na rustu je vlhkost dulezita, se vzrustajici teplotou roste i vlhkost v prostoru, odtah ji veskerou odtahne, coz neni moc dobry na rustu.. Na kwetu mame nezadouci vlhkost..
Souhrn: rust klido i tech 90% a max! tech 32°c (zvladnou i vic, ale mohly by holky stagnovat)
kwet max tech 60%
Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.
Tak dneska jsem se rozhodl upustit od strategie pletiva a rovnou jsem nakoupil kolínka na ohýbání a už je držím zkrátka Každá zálivka je zatím 2ml Plagron Cocos A a 2ml Plagron Cocos B na litr. Zalívám večer pár minut před zhasnutím cca 200 ml na kytku. Už je to 6. den od zasazení již zakořeněných řízků. (18/6)
Cau,
vypadaj pekne, s prepnutim jeste pockej, jestli se jeste rozhodnes pro scrog ,tak prepinej az bude sit alespon z poloviny plna.
Jestli bush ,tak si je pekne vytvaruj do bonsaiek a pak prepni , jen pocitej ,ze ti jeste min o polovinu az jednu svoji puvodni vysku vyjedou.
at se dari
Uf... promiňte, byl jsem celý víkend mimo Podávám report: Tak bylo to způsobeno přehnojením. Používal jsem odměrku, která na sobě ale neměla domnívané mililitry, ale něco jiného.. nevím co, ale jednu kytku to pěkně spálilo, ale už je to dobrý. Trošku mi povyrostly, tak je zkrotím mocnou silou kolínek. Omlouvám se za takový banální problém a plašení. PH měřím a drží se na 6 +/- 1ph.